kızlar söz görümcelerden eltilerden açılmışken hazır bi şey sorucamCADIARZU
kayınvalidenizle aranız nasıldır :uhm:
sohbetiniz içli dışlı anne kız gibimidir akıcı sohbetler edebilirmisiniz
senli benli mi konuşursunuz yoksa herzaman siz li bizlimisinizdir
geçen gün nişanlımlara gittim arkamdan elisaa hiç konuşmuyor diyormuş kayınvalidem banalmaz:
ama ne konuşayım ben yawssÇok üzgünüm çoook
nişanlımda neden siz diye hitap ediyorsun sen diye hitap etsene yoksa her zaman aranızda bi ciddiyet olur diyor
görürler mörürler ne me lazım :)))B]
benimde yok kaydirigubbakcemile3görümcem yok sefam olsunnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
geçen gün nişanlımlara gittim arkamdan elisaa hiç konuşmuyor diyormuş kayınvalidem banalmaz:
nişanlımda neden siz diye hitap ediyorsun sen diye hitap etsene yoksa her zaman aranızda bi ciddiyet olur diyor
erkekler ne anlar laaBenimde kuzenim almış işte düğüne gelemeyecek almış getirdi, nişanlımda hatta bu mu düğün hediyen dedi kızın yüzüne, bunu kabul etmeyiz altınla gel, ben artık herkesi dolar işareti olarak görüyorum dedisırnaşık şey hoşşik dedim o da vardır en az 100-150kaydirigubbakcemile3
ya papi sağlep ne olaki :uhm:
elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan
aman uğraşmasınlar benle yeter ne yakınımda ne uzağımda hayatımdan uzak olsunlar yeter gerzekler :mymeka:abboowwww mannak gelin deli gelin kaçık gelin
kız görümcenlerin telefonlarını werde arayalım uzak durun bu kızdan diyelim
hem sen kurtulursun hem onlar canlarını kurtarmış olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bağladım valla şimdi biri denk gelse yolarım buracıkta kaydirigubbakcemileAboww sen piskopata bağlamışsınn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: sinay deli ettiler beniii sana havale ediyorum Allahım
ona senin gibi bi gelin lasım
demekki napcakmısız senin gibi olcakmısız
diceklerki şimdi
bu kıza noldu delürdü
delirmedim efendim aklım basıma geldi :1closedeyes::1closedeyes:
o dediklerinin hepsini yapasım var
:jeyyar:
:[/B]
a.s.Komşu şu nazar boncuğu konusunda haklısın cnm zaten bende asla beni korur vs vs die takmıom öyle boncuk die rengini seviom die takıom yoksa onun kendine faydası yok bana hiç olmaz farkındayım kaydirigubbakcemile5
ne yazıkki benim
uzak durmak gibi bi şansımda yok
aynı apartmanda oturuyor olacağız
söleyin be ne edem
nerelere vuram bu başımıııı aaaaaaaaaaaaaaaayyyyy kötükedihüso
gelinliği bile dediki giyeceğin 2 saat
çok pahalı oluyo
kuzenimin eşinin giydiği gelinlik var 2 milyara diktirdi
çok güzel senin beğenmiceni bilsem hiç söylemem
ama diktirsen o kadar güzel olmas ondanda alabiliris dediiiiii
düşünün artıkkkk
ya ben sanki onkere evlenecem içimde bırakıyo herşeyi
ama düğün zamanım yaklassın inşallah
ben bilirim yapcağımı
:mymeka::mymeka:
hadi bakam buna ne diceksiniz :umursamaz:
çok haklısın çokkkkkkkkkk
buna kesinlikle katılıyorum
Allahım sabır wersin hepimize :Saruboceq:
cnm inş. bende evlenince biraz daha ısınabilirim kayınvalideme opuyorumnanaktan ama şimdilik aramızda mesafe olması gerektiğini düşünüyorum..ben nısanlıyken cok ıclı dışlı degldm böel saygı duyardım sadece
anne dıyorum artk tel acıyorum mesela anne nasılsın ııyıym dıyor hım öylemi oldu bizede beklerım dıye kapatıyorum
tatlım biliyorumbenim kayın validem vefat ettiği için bu soruna cevap veremiycem tatlişkom yerimseniben
BEnimki aslında iyidir yani kaynanalık pek yapmaz ama kocası kışkırtır onuu kayınpeder fena bizimm.Ama birebir kaldığımızda konuşuruz muhabbet ederizz o kızım der bana bende anne derimm ama asla annecim babacım diyemem utanırımm :kedi: Ama benim koçiş babamla annem geldiğinde hoşgeldin babacım hoşgeldin annecimm derr opuyorumnanaktan
Yapı meselesii galibaa :umursamaz:
valla bazen gerçekten çok sinir oluyorum geçen gün araba istedi eşim görümcemlerden kem kümm ıhh mıhh dedim eşime neyse boşver biner tranvaya gideriz(bu arada arabada otoparklarında duruyor dışarı falan çıktıkları yok yani) neyse zaten vermediler o gün bir içerledim bu yaptıklarına sizi Allaha havale ediom dedim ama çok moralim bozuldu üzüldüm gözlerim doldu sıcak tepemizde tranvaydan in sıcakta 1 saat yürü falan filan o gün akşam görümcemlerden haber geldi trafik kazası yapmışlar arabaları hurdaya çıkmış 1.500 TLye hurdacıya satmışlar ne onlara ne bize yaradı araba anlayacağınız ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste (bu arada mazlum ben oluyom -tatlicadiarzu-)tabi onlar ufak tefek çizikle atlattılar ama bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirler :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?