Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben nısanlıyken cok ıclı dışlı degldm böel saygı duyardım sadece
anne dıyorum artk tel acıyorum mesela anne nasılsın ııyıym dıyor hım öylemi oldu bizede beklerım dıye kapatıyorum

Komşu şu nazar boncuğu konusunda haklısın cnm zaten bende asla beni korur vs vs die takmıom öyle boncuk die rengini seviom die takıom yoksa onun kendine faydası yok bana hiç olmaz farkındayım kaydirigubbakcemile5

görürler mörürler ne me lazım :)))B]

anammmm dişli çıktı bizim kızz:roflol:
görümcem yok sefam olsunnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
benimde yok kaydirigubbakcemile3
ne görümcem var nede eltim free ve özggür bir hatunum :lepi:

benim kayın validem vefat ettiği için bu soruna cevap veremiycem tatlişkom yerimseniben

BEnimki aslında iyidir yani kaynanalık pek yapmaz ama kocası kışkırtır onuu kayınpeder fena bizimm.Ama birebir kaldığımızda konuşuruz muhabbet ederizz o kızım der bana bende anne derimm ama asla annecim babacım diyemem utanırımm :kedi: Ama benim koçiş babamla annem geldiğinde hoşgeldin babacım hoşgeldin annecimm derr opuyorumnanaktan

Yapı meselesii galibaa :umursamaz:

erkekler ne anlar laa
bende taçtan beğendım ıkısı 400 tl edıy
altın daha ucuza gelıyo
nı ceyrek takcaklardı nışanda 80 tl cok zekıyım demı :lepi:

ya papi sağlep ne olaki :uhm:

cnm cektı la buyrun sızede
hamıleler bakmasın kaydirigubbakcemile3

elceğizlerimle açtığım ve pişmeyi bekleyen kıymalı açma börekopuyorumnanaktan

masallah cnm cok becerıklısın

aman uğraşmasınlar benle yeter ne yakınımda ne uzağımda hayatımdan uzak olsunlar yeter gerzekler :mymeka:
Aboww sen piskopata bağlamışsınn kaydirigubbakcemile3
bağladım valla şimdi biri denk gelse yolarım buracıkta kaydirigubbakcemile

valla bazen gerçekten çok sinir oluyorum geçen gün araba istedi eşim görümcemlerden kem kümm ıhh mıhh dedim eşime neyse boşver biner tranvaya gideriz(bu arada arabada otoparklarında duruyor dışarı falan çıktıkları yok yani) neyse zaten vermediler o gün bir içerledim bu yaptıklarına sizi Allaha havale ediom dedim ama çok moralim bozuldu üzüldüm gözlerim doldu sıcak tepemizde tranvaydan in sıcakta 1 saat yürü falan filan o gün akşam görümcemlerden haber geldi trafik kazası yapmışlar arabaları hurdaya çıkmış 1.500 TLye hurdacıya satmışlar ne onlara ne bize yaradı araba anlayacağınız ama ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste (bu arada mazlum ben oluyom -tatlicadiarzu-)tabi onlar ufak tefek çizikle atlattılar ama bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirler :mymeka:

Komşu şu nazar boncuğu konusunda haklısın cnm zaten bende asla beni korur vs vs die takmıom öyle boncuk die rengini seviom die takıom yoksa onun kendine faydası yok bana hiç olmaz farkındayım kaydirigubbakcemile5
a.s.

kız sinay anam krktum senden

onamı düşmüş şimdiden senişn gelinliğin tübe tübbeeeklava:

yaa işte 2-3 kere görüştük yüzyüze, ama telfeonda sohbet edioz çokta arar bende ararım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

inanmıycaksınız kayınvalidemle konuşurken ikimizde çok heyecanlanıozz yaa zemuszemuszemuszemus

kimse bişey anlamıo heyecandan iyi mi dedi kötümü dedi ne konuştuk biz diye kalıom ortada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bir enerji sözkonusu aramızdaa
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

benim kaynanamla aram iyi çok seviyorum onu ayy canım benim yaa çok şeker birisidir hiiçbişeye karısmaz etmes ben anne diyorum zaten haftanın 2 günüde görüyorum görebileceğim ortam oluyo çünkü yakınımdada zaten ama onunla aram iyi zaten erkekler için anneleri çok önemlidir.
ama canım evlenmene az kalmış daha samimiyet gösterebilirsin aslında :1ninca:

çok haklısın çokkkkkkkkkk
buna kesinlikle katılıyorum
Allahım sabır wersin hepimize :Saruboceq:

amiiiiiinnnnn

ben nısanlıyken cok ıclı dışlı degldm böel saygı duyardım sadece
anne dıyorum artk tel acıyorum mesela anne nasılsın ııyıym dıyor hım öylemi oldu bizede beklerım dıye kapatıyorum
cnm inş. bende evlenince biraz daha ısınabilirim kayınvalideme opuyorumnanaktan ama şimdilik aramızda mesafe olması gerektiğini düşünüyorum..
benim kayın validem vefat ettiği için bu soruna cevap veremiycem tatlişkom yerimseniben
tatlım biliyorum hatırlattığım için afedersin Allah sizlere uzun ömürler versin :Saruboceq:

bakalım bnmki kaynanalık yapıcakmı
şimdi farklı illerde olduğumuz için pek bi şi anlayamıyorum

bak gördünmü Allah büyük yaaa varya diycek bşy bulamıyorum
Allah size daha guselini versin inşallah
cömert olcen kardeşim cömeeeerrrrttt
sen kıstıkça Allahda senin malından böyle eksiltir işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…