bende olcam ne var hıhbu arada bende görümce olucam ama nezaman bilmem kardeşim benden 10 yaş küçükkaydirigubbakcemile3
olma samimi falan bırak allasen ya formaliteni yap laf getirttirme kendine yeter yoksa haklıyken haksız duruma düşersin
kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışınn ohhh :teytey:kızlar görümce diyince bende öğle arası kocişi şişirdim msn den valla bıdı bıdı ettim çok sinirlendim ama görümcelerim bana geldiğinde oturuyorlar herşeyi ayaklarına bekliolar ben onlara gittiğimde yine aynı şekilde herşeyi ayaklarına aaa dedim ben salakmıyım cmrt akşamı yemeğe gittiğimizde inat ettim onlar nasıl bende popolarını yayıyolar bende yayacam dedim neyse bunlar sofrayı hazırlıo gittim kzıların bilgisayarına oturdum sonra sofra hazır dediler oturdum yedim kalkarken 1-2 tabak alıp mutfağa bıraktım sonra gittim içeri oturdum eşim yardım etsene dedi bende mutfak zaten kalabalık fazlalık etme dediler dedim :roflol:neyse bunlar çayı içmek için içeri girdiler küçük görümcem çay tutarken bana laf soktu bu gidişle gelinlere hizmet etcez abla dedi salak eltimde aaa olur mu öle dedi hemen kalkıp tepsiyi elinden aldı ben hala aynı ama yayım yayım yayıldım kaydirigubbakcemile3bunlar sinir küpükötükedihüso neyse eşim su istedi görümcem eşine bari su getir diyince cinlerim kolbastı oynamaya başladı dedim bari derken dedim hepsi sustu kireç gibi dedim ya nedir bu yardım et su getir çay tut Allaha şükür dedim hepimizin eli var kolu var kimse kimseye muhtaç olmasın herkes pekala kendi işinide yapabilir mesela ben benim evimdede iş yaptırmayı sevmem başkasının evinde de iş yapmayı sevmem dedim hee bide büyük görümceme laf soktu gider ayak herkes ellerine sağlık nie zahmet ettin dedi o da gelin daveti yaptık dedi yüzüme baktı bende gelinliğimi kaldı dedim 2 ay oldu ramazan geldi abla dedim ayyy yüzü aha böle oldu -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :roflol::roflol:
Bendee 10 yıldırr kaydirigubbakcemile5ama bende görümceyimm yaaaaaaa 11 yıllık hemde varmı benim gibi olan
ayneeenn öylee iyisen kullanıyolar ama çakalsann hiç bişe yapamıyolarohhhh ne güzel yaaaaaa
betamın dediği gibi
bu zamanda çakal olcaksın
ama ben bilirim bundan sonra yapacağımı
daha benim ne oldumu bilmiy :mymeka:
benim var görümcek :) yüzüne karşıda öle diyorum benden 6 yaş küçük ama dediği dedik yaptırmadığı şey yok anne babaya hiç sevmediğim insan tipi konuşursa konuşuyorum o kadar uzak durmak en iyisi
ayyy bu benden de betermiş :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt süpersin ya.bende örnek aldım seni.benim bir eltim var.o da hiiç bi işe elini sürmez.geçen bileğinde bişi sarılıydı.kaynanam yokken yaına sordum.aman arada takıyorum bileğim incildi diyorum.iş güç yapamam valla dedi bana.:1shok: kaldım öylecee.
çok doğru diyorsunuz.katılıyorum.
:dance:
:mymeka:tebrik ederim canım.Böyle lafları happidik yapıştırcan kı anca uğraşmazlar.Benim görümcem çok iyidir ama bi şey yapsa pat diye yapıştırırım lafları o ayrı konu
sinayyyyyyyyyyyy :lepi:
bendensin :lepi:
mandilin g.tümce süper yaaaaa delikafadulden
ne yazıkki benim
uzak durmak gibi bi şansımda yok
aynı apartmanda oturuyor olacağız
söleyin be ne edem
nerelere vuram bu başımıııı aaaaaaaaaaaaaaaayyyyy kötükedihüso
gelinliği bile dediki giyeceğin 2 saat
çok pahalı oluyo
kuzenimin eşinin giydiği gelinlik var 2 milyara diktirdi
çok güzel senin beğenmiceni bilsem hiç söylemem
ama diktirsen o kadar güzel olmas ondanda alabiliris dediiiiii
:mymeka::mymeka:
hadi bakam buna ne diceksiniz :umursamaz:
ne yazıkki benim
uzak durmak gibi bi şansımda yok
aynı apartmanda oturuyor olacağız
söleyin be ne edem
nerelere vuram bu başımıııı aaaaaaaaaaaaaaaayyyyy kötükedihüso
gelinliği bile dediki giyeceğin 2 saat
çok pahalı oluyo
kuzenimin eşinin giydiği gelinlik var 2 milyara diktirdi
çok güzel senin beğenmiceni bilsem hiç söylemem
ama diktirsen o kadar güzel olmas ondanda alabiliris dediiiiii
düşünün artıkkkk
ya ben sanki onkere evlenecem içimde bırakıyo herşeyi
ama düğün zamanım yaklassın inşallah
ben bilirim yapcağımı
:mymeka::mymeka:
hadi bakam buna ne diceksiniz :umursamaz:
ağzını burnunu dağıt beynini patlat kafasına kütükle vur sonra kerpetenle parmaklarını çek mengeneyle sıkıştır tornavidayla gözlerini oy çekiçle dişlerini kır sonrada al konteynıra :roflol::roflol::roflol::roflol:
Aboww sen piskopata bağlamışsınn kaydirigubbakcemile3
ağzını burnunu dağıt beynini patlat kafasına kütükle vur sonra kerpetenle parmaklarını çek mengeneyle sıkıştır tornavidayla gözlerini oy çekiçle dişlerini kır sonrada al konteynıra :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
çüşşşş
çok doğru.olma samimi falan bırak allasen ya formaliteni yap laf getirttirme kendine yeter yoksa haklıyken haksız duruma düşersin
valla şeytan mı melek mi bilmem ama salak yerine koyulmaya hiç gelemiyorum canını yakarım adamın sıkıysa kullansınlar beni ayy yazık diğer eltim onlara yalaklancam die 4 takla atıo zavallı burdan sana sesleniom sevgili elticim canım benim sana çok acıyor ve ibretle izliyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkada getiririm hakkından da gelirim yolarım nan adamı:mymeka:kaydirigubbakcemile
olmak sizin elinizde kızlar baştan yüz verirseniz yandınız ki yandınız:mymeka:
ayyy evet kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
fibula senin elti işini biliyor vallahi kaydirigubbakcemile3
pashmina zaten fazla samimi olma
cıvıyınca insanların saygısı kalmıyo
kendilerinde her hakkı
buluyolar
iide bunda kötü bişe yokki
sonuçta gelinlikçede kiralasan onuda senden önce başkaları giymiş oluyo yani..
he ama dersenki diktircem o zaman başka canım..
iyi niyetli düşün iyi niyetli olsun hayatım sıkma canını
Allah iyinin yanındadır yerimseniben
ay fetva gibi oldu bu kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: sinay deli ettiler beniii sana havale ediyorum Allahım
ona senin gibi bi gelin lasım
demekki napcakmısız senin gibi olcakmısız
diceklerki şimdi
bu kıza noldu delürdü
delirmedim efendim aklım basıma geldi :1closedeyes::1closedeyes:
o dediklerinin hepsini yapasım var
:jeyyar:
he fetva gibin oldu ama güsel yazmıssın tsskrler canm benim ben dicemki şimdi çok iyi niyetli davrandm herşeyde
nişan zamanı varya herbişeye he dedim aman zorlanmasınlar derken böle oldu
yani diktirip kiralamayı düşünüyorum ben ama onun bile önünü kesmeye çalışıyo
ben düğünümle ilgili şeyleri nişanlımla konuşmam gerekirken buna o karar veriyo
kendini devreye sokuyo
ben buna sinir oluyorum
nişanlıma sölicem ama
böyle şeyler 1 kere oluyo ve hiçbişey içimde kalmamalı
bide şu var aman zora girmesinler dedikçe
iyi olmuyosun
bunu anladım
istedikçe iyisin baş üstündesin
ben cok beğenıyorum ne bıleyım bı huyum var bışeyı beğenır alırım ama alınca hıc takmam mesela dığer altınlarımıda cok severım ama takmam hıcBöcük o hasır setini rizeli gelinlere genelde alırlar bende de vardı set olarak anneannem ve 3 dayım ortak takmışlardı herşeyı vardı ama düğünden sonra bır ay taktım hiç begenemdım hemen o araları kırılıyor rahatsız edici bozdurduk hedıyelık bılezıklerle beraber burma yaptırdım hiç takıyon mu dıye sorarsan hayır takmıyorum alyans dışında bi şey.
batıl bı ınanç olduğu için olabılır bana hep soğuk gelmıştırkomşum nie taşımıon kız nazar boncuuu
hayrlısını dıleBöcük bende istiyorum çok hamileolmayı ama bilmiyorum ki ekrar test etmeye de cesaretim yok en son pazartesi günü birdamlacık kahverengı akıntı gelmişti sankı hastalık bıtecegı zaman olur ya aynen onnu gibim:)
böcük mavi boncuk batil inanc oldugu icin takmazdir
ama süs olarak kulanilabilinir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?