Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

ama ben görümce olucammm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ol ol ol sana bişi deyimmi 7 cami yaptırmış bile olsan yinedee yaranamazsın bu tarz sıfatların adı çıkmış bir kerekötükedihüso

kaydirigubbakcemile3hihoyyyt süpersin ya.bende örnek aldım seni.benim bir eltim var.o da hiiç bi işe elini sürmez.geçen bileğinde bişi sarılıydı.kaynanam yokken yaına sordum.aman arada takıyorum bileğim incildi diyorum.iş güç yapamam valla dedi bana.:1shok: kaldım öylecee.

çok doğru diyorsunuz.katılıyorum.

mandilinnnnnnnnnnn alemsin ya g.tümce ahahhaaa ahahaaaaaaaa çok hoşuma gitti bende de var 1 tane benden 2 yaş küçük evli bilmişin teki

:dance:

tebrik ederim canım.Böyle lafları happidik yapıştırcan kı anca uğraşmazlar.Benim görümcem çok iyidir ama bi şey yapsa pat diye yapıştırırım lafları o ayrı konu

ben o g.tümcenin varyaaaaaaaaaa

yaa hepsine gıcık oluyorum hepsineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
seemiyorummmmmmmm
her moka burnunu sokan görümceleri seemiyrummmmm
ya kaynanalar bile böle değil heee
varsa sölesin kaynanasından dert yanan
hiçte görümce kadar tiskinen yoktur

ama bende görümceyimm yaaaaaaa 11 yıllık hemde varmı benim gibi olan

ben daha o şerefe nail olamadım da ben görümce olursam çok fena olurum biliyorum kaydirigubbakcemile3
benim bildiğim burda daha görümce yok canım, varsa ben bilmiyorsam da :uhm: şimdi öğrenmiş olucam

ama bende görümceyimm yaaaaaaa 11 yıllık hemde varmı benim gibi olan

ama ben görümce olucammm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

:roflol::roflol::roflol:

çüşşşş

işallah işallahh :Saruboceq::Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 ama nerdeeee :sinifsinif:

ohh negüzel

valla öyleee

olma samimi falan bırak allasen ya formaliteni yap laf getirttirme kendine yeter yoksa haklıyken haksız duruma düşersin

valla şeytan mı melek mi bilmem ama salak yerine koyulmaya hiç gelemiyorum canını yakarım adamın sıkıysa kullansınlar beni ayy yazık diğer eltim onlara yalaklancam die 4 takla atıo zavallı burdan sana sesleniom sevgili elticim canım benim sana çok acıyor ve ibretle izliyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
hakkada getiririm hakkından da gelirim yolarım nan adamı:mymeka:kaydirigubbakcemile
olmak sizin elinizde kızlar baştan yüz verirseniz yandınız ki yandınız:mymeka:

hey Allahım :) iyi etmişsin mi desem ki kaydirigubbakcemile3
bende çok şükür bu dertler yokta yarın bende görümce olacam yaaa kaydirigubbakcemile3
iyi ettim tabii:roflol::roflol::roflol:
sinay :lepi: zaten onlar görümce değil g.tümce dimi kaydirigubbakcemile3

ayyy evet kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…