kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sende bendensiin :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
Şeniz
sinay :lepi: zaten onlar görümce değil g.tümce dimi kaydirigubbakcemile3
oohh zemuszemus
allahtan aşkım tek çocuk ta ne elti ne görümce zıvanası çekicemm
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ama ben görümce olucammm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar görümce diyince bende öğle arası kocişi şişirdim msn den valla bıdı bıdı ettim çok sinirlendim ama görümcelerim bana geldiğinde oturuyorlar herşeyi ayaklarına bekliolar ben onlara gittiğimde yine aynı şekilde herşeyi ayaklarına aaa dedim ben salakmıyım cmrt akşamı yemeğe gittiğimizde inat ettim onlar nasıl bende popolarını yayıyolar bende yayacam dedim neyse bunlar sofrayı hazırlıo gittim kzıların bilgisayarına oturdum sonra sofra hazır dediler oturdum yedim kalkarken 1-2 tabak alıp mutfağa bıraktım sonra gittim içeri oturdum eşim yardım etsene dedi bende mutfak zaten kalabalık fazlalık etme dediler dedim :roflol:neyse bunlar çayı içmek için içeri girdiler küçük görümcem çay tutarken bana laf soktu bu gidişle gelinlere hizmet etcez abla dedi salak eltimde aaa olur mu öle dedi hemen kalkıp tepsiyi elinden aldı ben hala aynı ama yayım yayım yayıldım kaydirigubbakcemile3bunlar sinir küpükötükedihüso neyse eşim su istedi görümcem eşine bari su getir diyince cinlerim kolbastı oynamaya başladı dedim bari derken dedim hepsi sustu kireç gibi dedim ya nedir bu yardım et su getir çay tut Allaha şükür dedim hepimizin eli var kolu var kimse kimseye muhtaç olmasın herkes pekala kendi işinide yapabilir mesela ben benim evimdede iş yaptırmayı sevmem başkasının evinde de iş yapmayı sevmem dedim hee bide büyük görümceme laf soktu gider ayak herkes ellerine sağlık nie zahmet ettin dedi o da gelin daveti yaptık dedi yüzüme baktı bende gelinliğimi kaldı dedim 2 ay oldu ramazan geldi abla dedim ayyy yüzü aha böle oldu -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :roflol::roflol:
ervacım yok böyle birşeyi söylemiş olması değildi kast etmek istediğim
sadece bundan sonrasında olayı büyütmesin pufi
erkekler öyle varlıklar ki şimdi bizleri savunur yarın bir gün de sen anama babama vs. şöyle demiştin der hiç ummadığın yerde dumura uğratır. yoksa elbette söylenenden haberleri olması lazım ki kim ne görsünler yani kaydirigubbakcemile5
çok doğru diyorsunuz.katılıyorum.
evet canım erkeklere güvenmicen hiç ne kadar seversen sev ne kadar aşık olursan ol
anamın ve teyzemin bir lafı vardır
"erkelerin iki kaşığı varsa birini kırcan, iki yakasını bir araya getirmicen" yoksa hayatta yaraman derler, başta anlamıyordum da 3 senelik bir ilişki sonrasında olaylı bir aşk daha sonra iğrenç bir nişanlılık geçirdikten sonra anladım sengözlerimebaksanab
mandilinnnnnnnnnnn alemsin ya g.tümce ahahhaaa ahahaaaaaaaa çok hoşuma gitti bende de var 1 tane benden 2 yaş küçük evli bilmişin teki
kızlar görümce diyince bende öğle arası kocişi şişirdim msn den valla bıdı bıdı ettim çok sinirlendim ama görümcelerim bana geldiğinde oturuyorlar herşeyi ayaklarına bekliolar ben onlara gittiğimde yine aynı şekilde herşeyi ayaklarına aaa dedim ben salakmıyım cmrt akşamı yemeğe gittiğimizde inat ettim onlar nasıl bende popolarını yayıyolar bende yayacam dedim neyse bunlar sofrayı hazırlıo gittim kzıların bilgisayarına oturdum sonra sofra hazır dediler oturdum yedim kalkarken 1-2 tabak alıp mutfağa bıraktım sonra gittim içeri oturdum eşim yardım etsene dedi bende mutfak zaten kalabalık fazlalık etme dediler dedim :roflol:neyse bunlar çayı içmek için içeri girdiler küçük görümcem çay tutarken bana laf soktu bu gidişle gelinlere hizmet etcez abla dedi salak eltimde aaa olur mu öle dedi hemen kalkıp tepsiyi elinden aldı ben hala aynı ama yayım yayım yayıldım kaydirigubbakcemile3bunlar sinir küpükötükedihüso neyse eşim su istedi görümcem eşine bari su getir diyince cinlerim kolbastı oynamaya başladı dedim bari derken dedim hepsi sustu kireç gibi dedim ya nedir bu yardım et su getir çay tut Allaha şükür dedim hepimizin eli var kolu var kimse kimseye muhtaç olmasın herkes pekala kendi işinide yapabilir mesela ben benim evimdede iş yaptırmayı sevmem başkasının evinde de iş yapmayı sevmem dedim hee bide büyük görümceme laf soktu gider ayak herkes ellerine sağlık nie zahmet ettin dedi o da gelin daveti yaptık dedi yüzüme baktı bende gelinliğimi kaldı dedim 2 ay oldu ramazan geldi abla dedim ayyy yüzü aha böle oldu -tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm :roflol::roflol:
bende görümce olucam kısmetse
ama herşeyin en güzelini isticem gelinimiz için
zemuszemus
ama bende görümceyimm yaaaaaaa 11 yıllık hemde varmı benim gibi olan
ama ben görümce olucammm mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kaydirigubbakcemile3hihoyyyt süpersin ya.bende örnek aldım seni.benim bir eltim var.o da hiiç bi işe elini sürmez.geçen bileğinde bişi sarılıydı.kaynanam yokken yaına sordum.aman arada takıyorum bileğim incildi diyorum.iş güç yapamam valla dedi bana.:1shok: kaldım öylecee.
işallah işallahh :Saruboceq::Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 ama nerdeeee :sinifsinif:
ohh negüzel
ohhhh ne güzel yaaaaaa
sağol ervaa, iyi mi kötümü bilmem ama iyi gibi şu anda belki olsa iyi olurdu ama yokk
ol ol ol sana bişi deyimmi 7 cami yaptırmış bile olsan yinedee yaranamazsın bu tarz sıfatların adı çıkmış bir kerekötükedihüso
maalesef yaaa kayınavidemide kayınpederimide çok severim dediğin gibi şu sıfatlar yokmuuu,
baştan tanımadan soğutuolar gelinleri korkuyorum fazla samimi olamıyorum insanlar ne kadar sıcak olsalarda
yılın gorumcesia.s.
valla şeytan mı melek mi bilmem ama salak yerine koyulmaya hiç gelemiyorum canını yakarım adamın sıkıysa kullansınlar beni ayy yazık diğer eltim onlara yalaklancam die 4 takla atıo zavallı burdan sana sesleniom sevgili elticim canım benim sana çok acıyor ve ibretle izliyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:sinay aboww sen mı yaptınbunlaı o masum yuzununn altında seytanmı var kız senınn
kötükedihüso
şaka nbşyana görumcemerl beni yeni gelin yemeğine bile cagırmadı amann ben burda konsuyom ama kocama deıdıgm gıbı demıyom hiç napıyım
hakkada getiririm hakkından da gelirim yolarım nan adamı:mymeka:kaydirigubbakcemileSİNAAAAAAAAAAYYYYYYY
seni kutluyorum arkadasım bu güzel cesaretinden yayım yayım yayılmandan dolayııı :roflol::roflol:
işte böyle olmak lazım hakka gelmeyenin hakkından geleceksin
ben diyorum bu böle cazgır bişiy diyeeee
:roflol:
olmak sizin elinizde kızlar baştan yüz verirseniz yandınız ki yandınız:mymeka:Arsicim; Allahım yardım etsin inşallah halledersiniz...
Kız sinay iyi yapmışsın, keşke bende öyle olabilsem ya laf söyleyemiyorum nişanlım diyorki çenen sadece bana çalışıyor, telefonda deseydin hayırdır kardeş sanamı danışacaktım eşya alırken diye helal olsun sana derdim diyo? ama güvenilmez ki Selen-ay'ın dediği gibi...
iyi ettim tabii:roflol::roflol::roflol:
hey Allahım :) iyi etmişsin mi desem ki kaydirigubbakcemile3
bende çok şükür bu dertler yokta yarın bende görümce olacam yaaa kaydirigubbakcemile3
sinay :lepi: zaten onlar görümce değil g.tümce dimi kaydirigubbakcemile3
şimdi böcük biyerden çıkıp bi saldrıcak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?