Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan seninle aynı ofiste çalışmakta zordur hee bıdı bıdı :roflol::roflol::roflol:
sen ramazanda saldırganlaşırsındakaydirigubbakcemile3

eneeeeeee tarihi yıkıntı la bu :roflol:nasıl bilmezsin
ya ben tek kızım ya böcük herşeyimi aldılar geçen yıl. babaannem emekli o zaten alır gerekli şeyleri. çok az ıvır zıvır kaldı işte onlarıda bu kış tamamlarım. bide doğum günümde bana hep çeyiz tarzı şeyler gelir işte çay seti, ütü, ütü masası gibi kuzenler alır bizde
işte öyle idare ediyoruz delikafadulden

gidenleri Şeniz

böcük şimdi masayı kemiriyosan ramazanda bilgisayarı yersin sen

:roflol: :roflol:

mınık bacım hedıyelıkler ıkı kişilik olıy genelde kac tl bılmıyom ama bencede ıkı kişilıktır al askınla karşılıklı höpurdetınn:roflol:

sınayy senı yerım haa suan canım ne ıstıyo bılın mı
dondurma
fıstık
mısır
balık
pattes kızrtması
pudınglı tatlı
kek
patteslı börek olsa kafi

ohhh ne güzel
bizde yok öle :sinifsinif:

Çılgın çeyizciler, Çeyiz, çeyiz bizim herşeyimiz, çeyiz kızları, çeyiz komitesi, çeyiz ve biz, çeyiz zamanı, çeyizci güzelleri :), çeyizciler buraya, çeyizciler vadisi :), çeyizinizi yiyim sizin, çeyizlenemedim doya doya, ölümüne kankayız, ömür biter çeyiz bitmez:), önce çeeyiz, atın, bölümü, bı maynak erva var, bir, buraya, bölümü, ceyiz, Çeyizinizi, ceyizlerimizin, düdükcü sinay, dantelimde gül oya, dersiniz, düzmeden, fikir, fiyatlarini, fiyatlarını, gel çeyiz git çeyiz, göz, haydi çeyizlenelim, hazırlıgı, hazırlığı, jeyar böcük, kazen bizi çeyzciye götür, koca değil çeyiz istiyoz, koyalim, koyalım, paylaşımlarımız, resimlerini, sohbet, sonra koca, ya hocaya ya kocaya, yaşasın çeyiz, yazalim, yazalım, önce

ya öldüm gülmekten bunlar ne :roflol:

bılıyom nan :dilcikar:iaka ettıydım
ohhh valla ne şanslısın hee
bızde yok öle hedıye alcak düşüncelı vatandaşzorla ıstıycem

bugun anlamı ve onemı için özellıkle mandalın ve bana gelsın
alcacık alcacık damlar bedavaya gıttı bızım ...lar:1closedeyes:

gidenleri Şeniz

böcük şimdi masayı kemiriyosan ramazanda bilgisayarı yersin sen

:roflol: :roflol:

allah yardım eder cunku hıc acıkmıyomo
sabahtan berı 3 lt su içtım he -tatlicadiarzu-yedıklerımı saymıyom

suan ne dınlıyom bılın mı
böle gelmış böle gıdecek korkarım allah
...fesupanallah delikafadulden[
bızede bırgun kader guler guler ınşallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkiside bedevaya gitti hahahah :roflol:
bak görünmu milleti nasıl alıyolar
bisde nerdeeeeeeeeeee
ben bilirim yapacağımı

bende gidiom akşam kocam halı sahaya gidicek arkadaşlarıyla beni arkadaşının evine bırakacak birazda onun karısıyla görümce çekiştiriyim o kızda kayananadan dertli kaydirigubbakcemile3

Aşk, birbirine bakmak değil;
Birlikte aynı yöne bakmak hiç değildir.
Aşk, sevdiğinin gözlerine öyle bir bakmaktır ki;
Tabir-i caizse kaybolmaktır!!!

Nassı amaaaagamyoncuiremsu

sınay
nan ramazan gelıyy gözunu sevem cok kaptrma kendını

erva cok guzelmış la tam benı anlatıyo askıma bakrken dıreğe çarpsm umrumda olmaz he:roflol:ahh ah sende benım gıbı bedavacısın dımek
can yoldaşım

bi ben eksiyimmm :icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benimkiside bedevaya gitti hahahah :roflol:
bak görünmu milleti nasıl alıyolar
bisde nerdeeeeeeeeeee
ben bilirim yapacağımı

ben üstüne para bile vercem galiba

:roflol: :roflol: :roflol:

Armada alışveriş merkezinde bulunan Bernardo mağazasının yaptıklarını anlatmak istiyorum. Bundan 8 ay önce özenerek çeyizim için bone china 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal kaşık takımı ve çaydanlık aldım. Evlendikten sonra kullanmaya başladım (Temmuz ayı) çaydanlık paslandı çatal kaşık çizik çizik oldu hemen götürdüm. Fakat mağaza çatal kaşıkların çizilmesinin gayet normal olduğunu bunun için hiçbirşey yapamayacaklarını söyleyip sadece utanma payı çaydanlığı alıp bana o miktarda bir hediye çeki verdiler. Çatal kaşıkların ömür boyu garantisinin sadece kararmada olduğunu söylediler. Peki diyip sustum daha doğrusu lanet olsun diyip sustum. Fakat daha sonra çatal kaşık takımım kararmaya başladı ve porselenler gri renkte renk değiştirmeye başladı. Birkaç örnek alıp yine mağazaya götürdüm. Böyle bir şeyin olması mümkün değil ilk defa başımıza geliyor dediler. Ama çay kaşıkları çayda kararır gibi abuk bir mantıkla yaklaştılar. Sonra çatal kaşıkların ve yemek takımının kararan ve renk değiştiren parçalarını getirin değiştirelim dediler. Bende her kararmada ve renk değiştirmede size getireceğim ve sonra yenisini alacağım öylemi dedim evet her seferinde getirin dediler. Olacak şey mi bu? Bir incelemeye bile göndermiyorlar ?
Peki üründe hata olduğunu kabul ediyor ki o parçaları değiştiriyorsun. O zaman komple ürünü alması gerekmez mi ben bu kadar para verdim. Garanti sürem dolmadı, garanti defderinde çatal kaşık takımının kararmaya karşı garantisi var olmasına rağmen hiç ilgilenmediler. Ayrıca “biz burada kaliteli insanlara satış yapıyoruz ama hiçbirinden şikayet almadık” diyerek benden şikayet aldıkları için kalitesiz insan modunda konuşmayı da ihmal etmediler ayrıca laf aralarında hakarete maruz kaldım kullanmayı bilmeyen cahil insan sıfatıyla tanımladılar. Çalışanların terbiyesizliğide insanı rahatsız ediyor. Bu konu çözülene kadar da gerekli tüm yerlere başvuracağım.

kaynak: şikayet var

he minik
üstüne para bile veriyorus
sırnaşık şey
neyse bende çıkıym bu duş alıyım
kendime geliyim
akşam yemeğini hazırlıyım mirmirmirmir
görüşürüsssss
ah ulan ah
yine dertlendim
görümceydi bedevaya giden a..... derkene

erva aksama hazr ol kıvama gel:jeyyar:
mınık ben okumustum onu memnun olanda cok olmayanda en ıyısı bı yemek takımına servet dökmemek
ulaa bızm evde kutahya ve gural var
annemın ceysınden hee bı cızık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…