Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biri mide ağrısımı dedi
eccu bulantıda varmı
bak benimde ağrıodu sürekli sanki taş oturmuştu mideme arada bulanıodu bide gittim doktora ilaç içiom şimdi
bulantım geçti ama arada hala ağrıo biraz iki büklüm oturunca:)

Böcükm bilirim o duyguyu en kısa zamnda inşalah kendı evine yerleşirsin tatlım.Eccu sana da geçmiş olsun.ılk iftar günü genelde öyle oluyor vucut alışamıyor bır and ayemek yıyoruz tıkanıyoruz.Bende bir anda herşeyı yıycem sandım öyl hızlı yemişim ki 5 dakika sonra tıkandım mide krampları geçirdim

sedef hayrlısı olsun cnm bende aksam yalnızca yarım tabak yemek yıyebıldım şiştım anında

eccu gecmıs olsun
songa hayrlısı olsun cnm belkıde kazandın
pıtır nere nan dur şurda:mymeka:

kız betaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kaydirigubbakcemile3 :kedi:
hoşgeldinn canımmŞeniz nasıl gidiyorr evlilikk kaydirigubbakcemile3

kızlar devamını ekliycem ama hata veriyor..çeyizlerimden bazıları yeni geldiler...
Yeliz çeyizlerini çok beğendimm hepsi büyük emek verilmiş şeyler iyi günlerde kullan yerimseniben
Kıyamam sana :teselli: bizde dün ilk iftarımızı yaptık ben mesela çorbamı son yarım saat kala yaptım :uhm: ezana 5 dk.kala ütü yaptım kaydirigubbakcemile3
Kendiimii artık robot gibi hissediyorumm laelaelaelaelae
Öff böcük iişinn zor tez zamanda yuvvanı kurarsınn inşallahh sendee kaydirigubbakcemile5
KIZLAR mudoda yemek koruyucı fıyatları duşmuş yakıdna görüdm çok hoş
Bende varr çok memnunumm walla herkeslerede tavsiyee ederimm tozdan sinekten koruyorr kaydirigubbakcemile5

Bende size pratik bi pişi tarifi vereyim ben gece yatmadan önce hamuru mayaladım.
Sahurda 10 dk erken kalktım hemen pişirdim yedikk afiyetlee cokacimcoook

Pişi tarifi
500 g (4,5-5 su bardağı) un
1 poşet Instant Maya (kuruda olur yaş mayada ne varsa evinizde)
1 tatlı kaşığı tuz
400 ml (2 su bardağı) ılık su
Kızartmak için sıvı yağ

Hazırlanışı:
Unu eleyip maya ile karıştırın. Üzerine tuz ve suyu ilave ederek mikserin hamur karıştırıcı uçları ile 5 dakika çırpın. Daha sonra hamurun üzerini kapatın, oda sıcaklığında hamur hacmi iki katına çıkıncaya kadar (yaklaşık 40-50 dakika) bekletin. Süre sonunda hamuru biraz karıştırıp elinizi yağlayarak hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartın. Elde açarak şekillendirin ve tavada kızdırılmış yağa atarak kızartın.

Buda fotosu

Foto:alıntıdır..

beta saol cnm
benn ona benzer bısey edıyom ama hazr hamuru
gıdıyom fırından ekmeklık hamur alıyom ıcınıe peynır koyup kızartıyorum

bugun 3.aymız :asigim:

kızlar yoğunum bu aralar giremiyorum
beta çok leziz görünüyor içine peynir domates ohhhhh mis mis
Esma bende çok stres oldum ne çorbam vardı ne bişey hayatımda ilk defa köfte yapıcam rondomuda ilk defa kullanıcam ay çalıştıramıyorum deli oldum resmen yaaa
yetişti ama bende buruk geçirdim ilk günü
Pide almamış benim hoşşik unutmuş
neden bilmiom ama çok üzüldüm

slm kızlar ancak geldim işler vardı
esmacım üzülme, istediklerini anlayabiliyorum ama bundan sonraki iftarların inş çok daha güzel geçer
bi de benim el uyuşuk ne ederim ben bilmem

eudorobeta tarif için sağol canım bunu bende biliyorum ve çok güzel tarifi hemen kaydettim :)

Eccumm noldu sana kuzumm :teselli:
Keşek gece soda falan içseydin acep midene iftarda çokmu yüklendinn :uhm:

betanın tarifinin pratik çözümü fırından ekmek hamuru alınır ve yağda kızartılır kaydirigubbakcemile3
ben ve benim gibi tembellere umarım yardımcı olur kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun eccum ne olduki acep

ya arada olurda bu seferki bambaşka anlamadım

ouwww çok haklısın inş. en kısa zmanda

bulantım yok ama sahurdan sonr öğğ öğğ oldum azcık midem rahatladı öle olunca ama hala geçmediimide şikayetlerim çok fazla benim zaten ya domates sarımsak sogan hep böle midemi kaynatır ramazandan sonra gidicem doktora inş. sanada geçmiş olsun ayrıca kaydirigubbakcemile5

saol psoriasis sanada geşmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…