bizde ilk iftarımızda evimizde değildik ablam saolsun iftara davet etti hemen :)
ama iftardan beridir çok kötüyüm ya bi mide ağrısı sardıki beni fena hala ağrıyo gece hiç uyuyamadım eve gidince hemen uyucam valla :s sonrada kalkıp yemeğimi yaparım
mercimek çorbası
fırında etli patlıcan
pilav
çoban salata :ecrin_bebek:
esmacım üzülme pratik çözümler düşün bizlerden de yardımlar alırsın bak patlıcanların varmış seninde etli yada kıymalı yemeğini yapıver hemenccik
böcük hayırlısıyla inş. en doğru zamanda gönlüne göre olan zamanda kendi evine geçersin...bayadır berabersiniz sanırım valla brova gene iyi dayanıyosun :)
kaydirigubbakcemile3 :kedi:kız betaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Şeniz
hoşgeldinn canımmŞeniz nasıl gidiyorr evlilikk kaydirigubbakcemile3selam kızlar
ben geldim...
Evlendim ...
uzun zaman oldu giremedim hiç özledim herkesi neler olmuştur kimbilir ..
düğünüm kınam herşey çok güzel oldu evimdeyim şimdi en kısa zamanda paylaşıcam resimleri
umarım herkes iyidir ....
Yeliz çeyizlerini çok beğendimm hepsi büyük emek verilmiş şeyler iyi günlerde kullan yerimseniben
kızlar devamını ekliycem ama hata veriyor..çeyizlerimden bazıları yeni geldiler...
Kıyamam sana :teselli: bizde dün ilk iftarımızı yaptık ben mesela çorbamı son yarım saat kala yaptım :uhm: ezana 5 dk.kala ütü yaptım kaydirigubbakcemile3kızlar günaydınmafoldumben
hiç keyfim yok anlatmadan önce demek ıstıyorum kalabalık iftar sofralarının kıymeyını bilin
cok buruklandım dün halbuki ilk sahura cok heycanlı kalkmıstım
dun işten cıktım tabi trafık doalyısıyla yarım saat kala evde oldum cok gerildim
yarım saatte ne hazırlayabılırırm annemin sofraları aklıma geldı
sonra hazır corba kızartma felan anca yapabıldm zaten cok donuk bi sofra oldu canım cok sakıldı söylemesı ayıp tatlısız iftar sofrası yapmazdım cok zoruma gitti bu durum annemı arayasım geldi ama aramadım ağlarım diye
tabi bu sitresle eve gelmeden marketcıle tartıstım hemen tavada ısıtmalk tavuk turu gıbı bişey vardı bi alana bi bedeva yazıyordu kasada baktım öle degıl dedıkı ıkısıde aynı urun olunca vaktımde yok ya birini bırakayım dedım iade dedı beklemenız gerekır ok dedım bekle bekle adamdegıstırmedı sonra dedım bukadar kısı var bekletemem onları cok uzun işleminiz
iyi ozamandedım aldıgım seyı bıraktım adama parasınad degılım bu sızın olsun afıyetle yıyın dedım 3 tlılık bişeydi zaten
hayır ben gunduz felan alıp iftar vaktı değiştirmeye gıtsem haklı yogundur ama o an olmuş olay yani böle kızlar bilmıyorum diğer yenı evlı arkadaşlarımın iftarı nasıl geçmiştir
Öff böcük iişinn zor tez zamanda yuvvanı kurarsınn inşallahh sendee kaydirigubbakcemile5akşam cok kızdım yaa neyse ddım sustum
msn actım yengemın kardesı ablamı cağır cağıramam dedım namaz kılıyo yığenıme bakcam dedı
tmm dedım bekle gosterır sana
neyse aradan 5 dk gecmıyo ıkıde bır ablam nerde daha işin bıtmedı mı :mymeka: sanane bee dıycektım sabır ettım msn kapatmak zorunda kaldım maıllerıme bıle bakamadım
aradan 5 dk gectı
kalk zarıf kardsımle konuscam
aksama kadr evde nette bekkle dedım ısım var
yatcaklarmış kalk dedı kaldrdı benı cok zoruma gıttı o an yolasım geldı yaa
sonra dedımkı yarın benı beklemen arkadasıma gıtcem ıftara kk dan
abım sen benden ızın aldın mı dedı
sen kımsın be dedım senden ızın alcam ben nışanlımdan almıyom
o kımkı dedı burda ben senın abının
bana bak dedım ben anneme babama hesap vermıyom sana mı vercek
bı yere gıderken kımseden ızın almam sadece haber verırıım dedım :1closedeyes:
neyse kısaca hergun bıseylere sınır oluyorum
ıstıyorumkı artık kendı evımde olayım
ınan yengeyle yaşamak cok zor offff bıde o ev benım babamın sonradan gelenler bağdakını kovyo resmen
cok sınrılendım ağlamak ıstedım ve annemı ıstedımm
Bende varr çok memnunumm walla herkeslerede tavsiyee ederimm tozdan sinekten koruyorr kaydirigubbakcemile5KIZLAR mudoda yemek koruyucı fıyatları duşmuş yakıdna görüdm çok hoş
sedef hayrlısı olsun cnm bende aksam yalnızca yarım tabak yemek yıyebıldım şiştım anında
eccu gecmıs olsun
songa hayrlısı olsun cnm belkıde kazandın
pıtır nere nan dur şurda:mymeka:
beta saol cnm
benn ona benzer bısey edıyom ama hazr hamuru
gıdıyom fırından ekmeklık hamur alıyom ıcınıe peynır koyup kızartıyorum
bugun 3.aymız :asigim:
bugun mısafırımız yohh hayret:roflol:
baberko ben yazdıydım zati :dilcikar:
geçmiş olsun eccum ne olduki acep
eccu 5 yıl öncekı yengemle yasadım 1,5 yıldr bu yengemle
valla bıktım hee
tmm guzel yanlarıda var ama
yorulsamda ne olursa olsun ınsanın kendı evı gıbı yok
ınsan napcanı şaşırıyo
ayy bunu desem yemesem etmesem kırılır mı darılır mı bıde yalnızken deıl ama abım varken yada baska bırı varken laf sokuyo
cok zoruma gıden haller var
biri mide ağrısımı dedi
eccu bulantıda varmı
bak benimde ağrıodu sürekli sanki taş oturmuştu mideme arada bulanıodu bide gittim doktora ilaç içiom şimdi
bulantım geçti ama arada hala ağrıo biraz iki büklüm oturunca:)
Böcükm bilirim o duyguyu en kısa zamnda inşalah kendı evine yerleşirsin tatlım.Eccu sana da geçmiş olsun.İlk iftar günü genelde öyle oluyor vucut alışamıyor bır and ayemek yıyoruz tıkanıyoruz.Bende bir anda herşeyı yıycem sandım öyl hızlı yemişim ki 5 dakika sonra tıkandım mide krampları geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?