hmm
benim annem doğrayıp pişirio biraz sora cam şişelere koyuo, rendeleyipte yapıo bide,öle:)
sen bunu daha öncede sormuştun yanlışmı hatırlıyorum :uhm:
yok koymadım canım daha akşam koyayım diyorum nasıl koysam diye araştırıp duruyom zaten :sinifsinif:
benim annemde once zeytin yagında yesil biberleri biraz kavuruyor sonra uzerine kabugu soyulup dogranmıs domatesleri koyuyor ve biraz pisiriyor; sıcagı ile konserve kavanozlarına koyup kavanozları sıkıca kapatıp bir ortunu uzerine ters ceviriyor ve etrafını iyice sarıyor, onlar o sekilde 1-2 gunde soguyor. yemeklere falan cok ıyı oluyor kısın.hıc bir sekildede bozulmuyor; 1 yıl saklanıyor. annecim yapacak benim için zemuszemus
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
müthiş ötesi bir haberim varrrrr
babişim evimi hiö görmemişti daha... :1no2:
annemle babam geliyorlar bu cuma yola çıkıyorlar cumartesi sabah burdalar kızlar yaaaa:sm_cool: inanabiliyormusunuzzzzzz:sm_cool: çok sevinçliyim.... 1 hafta kalacaklarrrr:teytey:
annemle babam geliyorlar bu cuma yola çıkıyorlar cumartesi sabah burdalar kızlar yaaaa:sm_cool: inanabiliyormusunuzzzzzz:sm_cool: çok sevinçliyim.... 1 hafta kalacaklarrrr:teytey:
ya kızlar beyaz esya konusu acılmısken, gecen gun sordum ama bidaha sorayım. camasır makineniz nekadar su alıyor. annemin 15 yıllık arcelik var 5,5 kiloluk; boyle tamburun ortasına dogru su doluyor camasır yıkarken. ben 7 kililok bosch var oyle tamburun camına dogru su falan yukselmiyor; bu yeni nesil makineler tasarruflu oldugu içinmi boyle az su ile yıkıyor; sizin makineler nasıl kızlar ya :uhm:
aynen nanbenim annemde once zeytin yagında yesil biberleri biraz kavuruyor sonra uzerine kabugu soyulup dogranmıs domatesleri koyuyor ve biraz pisiriyor; sıcagı ile konserve kavanozlarına koyup kavanozları sıkıca kapatıp bir ortunu uzerine ters ceviriyor ve etrafını iyice sarıyor, onlar o sekilde 1-2 gunde soguyor. yemeklere falan cok ıyı oluyor kısın.hıc bir sekildede bozulmuyor; 1 yıl saklanıyor. annecim yapacak benim için zemuszemus
canım gözün aydın çoooook sevindim
ohh bi güzel özlem giderirsinizzemuszemuszemuszemus
gözünaydın canım
bu haftasonu herkes için güzel olucak desene:)
bizimki biber koymuo sadece domates
böcük olum sen benlle dalga geçtin diye cevap vermedik herald ealalalal
beimde aynen öyle canım bosch 7 kiloluk çok memnunm gerçi... ama ddediğin gibi öyle köpük köpük görüntü yok
aynen nan
daha gecen gun ablama ettım 25 kg domatesı kaynar suya attım kabukları kolay soyulması ıcın
2 kg acı bıber doğradım sonra elllerım yandı dr gttım ağladım sbha kadr bıdaha asla ellemem :sinifsinif:
gözun aydın
ruyamda senın evı gördum kaydirigubbakcemile3cok beğendım ondan sanırım
bı sorum olcak sana bacım
o banyo setının çöp kovasını ben deterjanlık etmek ıstıyom
çöp kovaıs olarak celık alsam kötu durur mu
bıde kabak cıceğı yolluycak annem bana ctesı hemen resmını eklıycem delikafadulden
elısaa reyhann h geldunuz Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?