Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmm
benim annem doğrayıp pişirio biraz sora cam şişelere koyuo, rendeleyipte yapıo bide,öle:)

benim annemde once zeytin yagında yesil biberleri biraz kavuruyor sonra uzerine kabugu soyulup dogranmıs domatesleri koyuyor ve biraz pisiriyor; sıcagı ile konserve kavanozlarına koyup kavanozları sıkıca kapatıp bir ortunu uzerine ters ceviriyor ve etrafını iyice sarıyor, onlar o sekilde 1-2 gunde soguyor. yemeklere falan cok ıyı oluyor kısın.hıc bir sekildede bozulmuyor; 1 yıl saklanıyor. annecim yapacak benim için zemuszemus

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
müthiş ötesi bir haberim varrrrr
babişim evimi hiö görmemişti daha... :1no2:
annemle babam geliyorlar bu cuma yola çıkıyorlar cumartesi sabah burdalar kızlar yaaaa:sm_cool: inanabiliyormusunuzzzzzz:sm_cool: çok sevinçliyim.... 1 hafta kalacaklarrrr:teytey:

yok koymadım canım daha akşam koyayım diyorum nasıl koysam diye araştırıp duruyom zaten :sinifsinif:

canım biz domatesi rondadan geçirip buz kalıplarında dondurup küpleri poşetlere dolduruyoruz daha sonra kullanacağımız zamanda 1-2 küp alıyoruz çok pratik oluyozemuszemus

bizimki biber koymuo sadece domates

canım gözün aydın çoooook sevindim
ohh bi güzel özlem giderirsinizzemuszemuszemuszemus

gözünaydın canım
bu haftasonu herkes için güzel olucak desene:)

beimde aynen öyle canım bosch 7 kiloluk çok memnunm gerçi... ama ddediğin gibi öyle köpük köpük görüntü yok

aynen nan
daha gecen gun ablama ettım 25 kg domatesı kaynar suya attım kabukları kolay soyulması ıcın
2 kg acı bıber doğradım sonra elllerım yandı dr gttım ağladım sbha kadr bıdaha asla ellemem :sinifsinif:

gözun aydın
ruyamda senın evı gördum kaydirigubbakcemile3cok beğendım ondan sanırım
bı sorum olcak sana bacım
o banyo setının çöp kovasını ben deterjanlık etmek ıstıyom
çöp kovaıs olarak celık alsam kötu durur mu
bıde kabak cıceğı yolluycak annem bana ctesı hemen resmını eklıycem delikafadulden

elısaa reyhann h geldunuz Şeniz

supeeeeer, gozun aydın canım harika

bizimki biber koymuo sadece domates

sadece domateslede yapıyor, onunla domates corbası falanda yapıyoruz

böcük olum sen benlle dalga geçtin diye cevap vermedik herald ealalalal

burcu hadi gözün aydın şekerim

pıtır öperun

offf o köpük möpük konusund aen ufak bi fikrim yok

sevengırl off un anlattığı tarz en doğru olan kapakları güçlü bırı sıkıca kapattsın

off senın deterjanında sorun olmasın

böcük olum sen benlle dalga geçtin diye cevap vermedik herald ealalalal

ayu
dün senın ıcn dedımkı cok guzel gacı
evınde cok guzel (masa harıc koltuklar harıc)bıraz zevksızsın dedım
ama ıltıfatlar ettım onu dıom
aman sana yaranılmas sati :dilcikar:

gelin size maske tarifi vereyim süpermiş arkadaş güzellik salonundan almış:
1 adet salatalık
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı yulaf unu

salatalığı rendeleyip diğer malzemeler suyuna karıştırılır (yağlı ciltler için uygundur

ee kendimize de bakalım dimi akşam uygulamayı düşünüyorum ayyy hangi birini yapacaksam :bbo:
maskeyi yapar sonra mutfak işlerimi yaparım bende maskede kurur :kedi:

böcüküm canımm opuyorumnanaktan inşallah bir gün gelirsin ağırlarım seni evisimdee opuyorumnanaktan
kuzum ölümlü dünya bizle mi yaşıycak bir kva çelk melik alma bence onu yap çöp kovası... inan deterjan için küçük bir paketide almaz zaten. birde bende öyle bir kaba koymuştu aaa bir baktım ağzı tam kapanmıyor ya taşlaşmış deterjan. hava alıyor ya. nemde var tabi. bence ona ağzı sıkı kapanan bir plastik al gitsin. 70 milyon vercen dolabın içinde deterjan duracak hiç gerke yok. misfirin desinki aa çöp kovasına bak ne havalı :roflol: benim fikrim bu vallahi kuzumŞeniz çiçek dolmasını tadıda çok güzeldi bu arada a.s o kadarda dağılmamışlardı yaa tek tek geliyordu ama yandan sağdan soldan pirinçler çıkmışt :roflol: bir dahakine daha güzel olur eminim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…