supeeeeer, gozun aydın canım harika
sadece domateslede yapıyor, onunla domates corbası falanda yapıyoruz
sevengırl off un anlattığı tarz en doğru olan kapakları güçlü bırı sıkıca kapattsın
off senın deterjanında sorun olmasın
aslında konserve en iyisi ama uğraştırır diye şeettimhmm
benim annem doğrayıp pişirio biraz sora cam şişelere koyuo, rendeleyipte yapıo bide,öle:)
buda uğraştırır ben daha çok menemen için istiyorum küçük küçük uğraşmayayım saol canım yinedecanım biz domatesi rondadan geçirip buz kalıplarında dondurup küpleri poşetlere dolduruyoruz daha sonra kullanacağımız zamanda 1-2 küp alıyoruz çok pratik oluyozemuszemus
sevengırl off un anlattığı tarz en doğru olan kapakları güçlü bırı sıkıca kapattsın
off senın deterjanında sorun olmasın
aaa bide annem siselerin kapaklarını suda kaynatır ve kapaklar sıcakkaen o sekilde sıkıca kapatır. kızlar kesinlikle bisey olmuyor. sadece kapaklarını acmak gerektiginde siseyi iyice kaynatmak gerekiyor.
deterjan omo kullanıyorum canım ya, azmı koyuyorum acep :uhm:
benım dedığımı yapaslında ewet daha iyi ama bilmem dondurucuya da hiç koymadık napsam ki şişe alıpta konservemi yapsam ya donduru rahat olur dediydimm :sinifsinif:
bu kabak çiçeği dolması lahana lahana dolması gibi bişimi oluo yaw:S
heee abaya bana didiklerini demiim die didin onları hıhhhhhhhayu
dün senın ıcn dedımkı cok guzel gacı
evınde cok guzel (masa harıc koltuklar harıc)bıraz zevksızsın dedım
ama ıltıfatlar ettım onu dıom
aman sana yaranılmas sati :dilcikar:
günaydın reyhancımmopuyorumnanaktangünaydın.......
burcucum gözün aydın şekerimmm ayyyyy ne kadar mutlusundur şimdi zemuszemusKızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:
müthiş ötesi bir haberim varrrrr
babişim evimi hiö görmemişti daha... :1no2:
annemle babam geliyorlar bu cuma yola çıkıyorlar cumartesi sabah burdalar kızlar yaaaa:sm_cool: inanabiliyormusunuzzzzzz:sm_cool: çok sevinçliyim.... 1 hafta kalacaklarrrr:teytey:
senden başka kimse farketmedi saol böcüğümm Şeniz
elısaa reyhann h geldunuz Şeniz
hoşbulduk böcük..
burcucum hadi gözün aydın çok sevindim..
elissa gelinliğin ne oldu 1 ayın kalmış neredeyse:)
baktım zatenbenım dedığımı yap
bosuna dondrucuda yer kaplamasın
onun yerne bezelye vısne falan koyabılırsın
içi benzıyo ama deıl netten görsellere yaz bakk ben bakamam cnm cekıy :gitme:
a bu arada gelin lik demişken
cumartesi günü gelinlik randevum var
allahım nolur az fiyat versin
ınşböcüküm canımm opuyorumnanaktan inşallah bir gün gelirsin ağırlarım seni evisimdee opuyorumnanaktan
kuzum ölümlü dünya bizle mi yaşıycak bir kva çelk melik alma bence onu yap çöp kovası... inan deterjan için küçük bir paketide almaz zaten. birde bende öyle bir kaba koymuştu aaa bir baktım ağzı tam kapanmıyor ya taşlaşmış deterjan. hava alıyor ya. nemde var tabi. bence ona ağzı sıkı kapanan bir plastik al gitsin. 70 milyon vercen dolabın içinde deterjan duracak hiç gerke yok. misfirin desinki aa çöp kovasına bak ne havalı :roflol: benim fikrim bu vallahi kuzumŞeniz çiçek dolmasını tadıda çok güzeldi bu arada a.s o kadarda dağılmamışlardı yaa tek tek geliyordu ama yandan sağdan soldan pirinçler çıkmışt :roflol: bir dahakine daha güzel olur eminim :1rolleyes:
aaa bide annem siselerin kapaklarını suda kaynatır ve kapaklar sıcakkaen o sekilde sıkıca kapatır. kızlar kesinlikle bisey olmuyor. sadece kapaklarını acmak gerektiginde siseyi iyice kaynatmak gerekiyor.
deterjan omo kullanıyorum canım ya, azmı koyuyorum acep :uhm:
arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,kimse size otomatik makine detrjanlarının köpük köpük olmadığını sölemedimiii... onun özelliği o zaten köpürmemesi ah canlarım ahhhh daha öğreneceğiniz çoooooooookkkk şey var... laelaelaelaelae lülülülülülü naniknanik
yok canım yanlıs anladın, konserveyi yaparken annemde kaynayan tencereden siselere dolduruyor ve yapıyor. ama o konserveleri kullanmak gerektiğinde kapagını acmak gerekiyor ozaman konserve siseni az bir suyun içerisinde ters cevirip (kapagını2 parmak gecek sekilde) kaynatıyoruz ve kapagını e sekilde acıyoruz; o kaynatmadan bahsediyorumbizimki tencerede kaynarken koyuo şişelere soradan kaynatmıo die biliorum hiç te atmıo kapak fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?