Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sevengırl off un anlattığı tarz en doğru olan kapakları güçlü bırı sıkıca kapattsın

off senın deterjanında sorun olmasın

aaa bide annem siselerin kapaklarını suda kaynatır ve kapaklar sıcakkaen o sekilde sıkıca kapatır. kızlar kesinlikle bisey olmuyor. sadece kapaklarını acmak gerektiginde siseyi iyice kaynatmak gerekiyor.

deterjan omo kullanıyorum canım ya, azmı koyuyorum acep :uhm:

hmm
benim annem doğrayıp pişirio biraz sora cam şişelere koyuo, rendeleyipte yapıo bide,öle:)
aslında konserve en iyisi ama uğraştırır diye şeettim

canım biz domatesi rondadan geçirip buz kalıplarında dondurup küpleri poşetlere dolduruyoruz daha sonra kullanacağımız zamanda 1-2 küp alıyoruz çok pratik oluyozemuszemus
buda uğraştırır ben daha çok menemen için istiyorum küçük küçük uğraşmayayım saol canım yinede

sevengırl off un anlattığı tarz en doğru olan kapakları güçlü bırı sıkıca kapattsın

off senın deterjanında sorun olmasın

aslında ewet daha iyi ama bilmem dondurucuya da hiç koymadık napsam ki şişe alıpta konservemi yapsam ya donduru rahat olur dediydimm :sinifsinif:

arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,kimse size otomatik makine detrjanlarının köpük köpük olmadığını sölemedimiii... onun özelliği o zaten köpürmemesi ah canlarım ahhhh daha öğreneceğiniz çoooooooookkkk şey var... laelaelaelaelae lülülülülülü naniknanik

bizimki tencerede kaynarken koyuo şişelere soradan kaynatmıo die biliorum hiç te atmıo kapak fln

elisa herşey bittimi hazırlıklar evini falan naptınız?anlat biraz kuzum bayadır görüşemioz bizde

köpürsün istiosanız alın bi leğen yıkayın elde köpüklü köpüklü
zaten bu otomatik makinalar nasıl yıkıo ben anlamıom heee döndürüo sadece
eskiden bizde merdaneli vardı ne güzel çitiliodu
ahh ahh

aslında ewet daha iyi ama bilmem dondurucuya da hiç koymadık napsam ki şişe alıpta konservemi yapsam ya donduru rahat olur dediydimm :sinifsinif:
benım dedığımı yap
bosuna dondrucuda yer kaplamasın
onun yerne bezelye vısne falan koyabılırsın

bu kabak çiçeği dolması lahana lahana dolması gibi bişimi oluo yaw:S

içi benzıyo ama deıl netten görsellere yaz bakk ben bakamam cnm cekıy :gitme:

günaydın.......
günaydın reyhancımmopuyorumnanaktan
burcucum gözün aydın şekerimmm ayyyyy ne kadar mutlusundur şimdi zemuszemus

elısaa reyhann h geldunuz Şeniz
senden başka kimse farketmedi saol böcüğümm Şeniz
hoşbulduk böcük..
burcucum hadi gözün aydın çok sevindim..
elissa gelinliğin ne oldu 1 ayın kalmış neredeyse:)

cnm daha almadım gelinliğimi ben (
bi türlü beğenemiyorum

a bu arada gelin lik demişken
cumartesi günü gelinlik randevum var
allahım nolur az fiyat versin

doğru söylüyorsun böcük anamda kavanozlar vardı bayadır da kullanılmıyor onları alam bari kapaklarını değiştirmek mi gerek acaba epey oldu kullanılmadı da

benım dedığımı yap
bosuna dondrucuda yer kaplamasın
onun yerne bezelye vısne falan koyabılırsın

içi benzıyo ama deıl netten görsellere yaz bakk ben bakamam cnm cekıy :gitme:
baktım zaten

a bu arada gelin lik demişken
cumartesi günü gelinlik randevum var
allahım nolur az fiyat versin

eda hazırlan canım sen bu iştede bi kazık yersin

ınş
yakından görmedımya buyuk sanmıstım tskler cnm
ohh afıyet olsun valla bı yerım sıscek dıye korktum allahtan ctesı ablam getrcek zemuszemus

bız kabaklara bişi etmıyoz erkeklere kapatıyoz kaydirigubbakcemile3
acmak ıcnde onu etmıyoz bıcağın uc kısmıyla yandan hava almasını sağlıyoz pıtt dıye acılıyo kaydirigubbakcemile5
yok cnm burcu köpuk köpuk dedı ya cok koydun sandım bıde bazen cakma deterjan oluyo acep dedım ondan mı matık deılde elde olan mı
bız bıkere yanlıslıkla el olanı koymustuk evı köpük basmıstı:kedi:

tamamda , annemin makinesinde tamburun ortasına dogru su doluyor ve kopuruyor o su, ama benim makinemde tamburdan su gorunmuyor, dolayısıyla kopukde olmuyor. eldeki gibi beklemiyorumda annemim makine gibide degil. anlatamadım galiba ya, resimlerini cekip koysammı yrn :uhm: benmi cok cahilim bu konuda yaa kafamçokkarıştı

bizimki tencerede kaynarken koyuo şişelere soradan kaynatmıo die biliorum hiç te atmıo kapak fln
yok canım yanlıs anladın, konserveyi yaparken annemde kaynayan tencereden siselere dolduruyor ve yapıyor. ama o konserveleri kullanmak gerektiğinde kapagını acmak gerekiyor ozaman konserve siseni az bir suyun içerisinde ters cevirip (kapagını2 parmak gecek sekilde) kaynatıyoruz ve kapagını e sekilde acıyoruz; o kaynatmadan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…