ayy awruşummm opuyorumnanaktan
gel muhabbetmz de olsun annem başlayalım br iki üç başlaaaa:roflol:
iyi gördün dimi beni şekercimmzemuszemus
arsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii arkadaşlık teklif ettim sana kabul edersen albümüne bakmak istiyorum :kedi:
14.06.2009 --> düğünümüz oldu gazımız olmadığı için evimizde kalamadık
13.06.2009 --> banyo için duşakabinci geldi yanlış evin malzemsini getirdiği için geri gitti balayından sonra gelecekti, dsmart için geldiler çatıya çıkış yoktu eşim duvarı delin dedi yasakmış delemediler oda yarım kaldı gittiler, sabahtan bizim evden çeyizi çıkartıp yeni yuvaya yerleştirdik akşamına bizim için düzenlenen yemek vardı ama biz ancak sonuna yetiştik ve düğün günü kim ne yapacak o konuşuldu
12.06.2009 --> kına gecem vardı ve artık bi günü kendime ayırdım :) sabahtan lazer işleri öğleden sonra kuaföre teslim
11.06.2009 --> sağolsun patronum bugünden izinimi başlattı sabah annemle ailemin bana takacağı eksik takıyı oradan ev için kuru erzakları almaya markete alışverişe gittik
oradan eşim gelip aldı bizi eve özel eşyalarımı götürim diye düşünmüştüm valizim büyük diye tartıştık :))
valizi evde bıraktık eve gittik eksikleri halletmeye daha sonra onlara gelen misafirleri otogardan almaya öyle dolambaşlı bigün
10.06.2009 --> evim artık taşıma suyla değil çeşmeden akan suyla temizlendi
09.06.2009 --> şükürki su geldi beyaz eşyaların montajı yapıldı
08.06.2009 --> koltuklarımız, perdelerimiz geldi
07.06.2009 --> mobilyalar geldi ev inşaat pisliğinde taşıma suyla temizlik yaptık banyoda çok zor oldu tabi banyoda sadece dolap gelecek yerleri temizledik
06.06.2009 --> kına için alışverişe çıktık
05.06.2009 --> boyamız yapıldı
04.06.2009 --> tesisat devam ediyor yapılan iş
petekler terazide değilmiş sıkıntı olur diye hepsi söküldü terazide takıldı boruları değişti
büyük banyoya klozet, duş, küçük banyoya lavabo, oradaki havlupan söküldü, mutfağa yeni petek, kombi takıldı
03.06.2009 --> avizelerimiz takıldı
mutfak tezgahında ocak yeri kesildi
tesisat işleri başladı
arsiiii hemşeri dedik bağrımıza bastık bumuydu karşılığı :sinifsinif::gitme:
seni ayakta alkışlıyorum... alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravo valla... çok zor bir dönemi başarıyla atlattın ve yuvanı kurdun... tırnaklarımla kazıyarak geldim bu günlere derler ya seninki de o hesap... yuvanı ne zorlukların üstesinden gelip kurdun ama herşey çok güzel oldu şükür... Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın arsi.. yaşadığınız son zorluklar olsun onlar... geçip gitti bile opuyorumnanaktan
başkaa mandilinin pestili çıkmış ama ben pestili çok severimm çookk
heran seni yiyebilirim mandilin naniknanik
:
ama süprıs olcak durduk yerde oda öle cekınmezkı:mymeka:
mulbiii
biz balayından geldik eve
binada kimse oturmuyor bi biz
ben tırsıom kapadık kapıları yaktık gece lambasını uyuduk
bi hafta gaz yoktu evde ocağı takmadılar ondan zati
fırında yemek yaptım ilk gün sonra tek gözlü elektrikli ocak aldık onda yaptım herşeyi
gaz olmayınca sıcak suda yoktu dökme suyla yıkandık :roflol:
evi dökme suyla temizlerizde kendimizimi temizleyemicez :roflol:
yani evlendikten sonrada bitmedi serüven
cnm ben 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında o geçen sene evlendi 5.ayında hamile kaldı..bende teyze oldum...yani bizde abla varken kardeş sen evlenmezsin diye bişe yok...
aynen cnm bende onun mokunu yerim çok başka bişe...
Annem kardeşimin yanında bende sulu köfte yaptım şimdi yanında pilav çorba yeter dimi kızlar daha ne olsun...
geeeel canım geeel yiyelim birbirimizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
taş bebek esmaaa yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?