Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aslında böcüğün düzden resmi olsa
böcük makinaya bakıo gibi olur abayda tellerin arkasından böcüğe bakar gibi
olmamı acepp

Mrb arkadaslar ruyamda ne hıkmettır bılmem burcu ozgeyı gordum...kendısıyle bır muhabbetımız olmadı henuz ama ev resımlerınden mı aklımda kaldı ne bılım....

Günaydın Kızlar..
Parpalm çook gğzel bir gelin olmuşsun mutluluklar.
Eccu resimler müthiş.
Arsima bravo taşıma suyla evi tertemiz yaptığınız için. Ne kadarda üzzülmüştün yetişmiyor diye.
Mandilin sanada bravo. Bu kadar hazırlık yaptığın için.
KK kızlarımıza & yeni gelinlerimize nazar değmesin

aslında böcüğün düzden resmi olsa
böcük makinaya bakıo gibi olur abayda tellerin arkasından böcüğe bakar gibi
olmamı acepp

lafı ağzımdan aldın... belki de ağzımdan değl aklımdan aldın.... delikafadulden delikafadulden delikafadulden bende aynı şeyi düşünmüştüm...

mandilinim kısa sürede çok iş yaptığın için Şeniz

zor oldu ama yetişti :lepi:

esma resmı gormedın mı laa yorum et sılcem bacım

parpalm :kedi:

burcu resmıme yorum etmıycen mı
sılcemde:sinifsinif:

mandalın anladımm cnm kolay gelsın yardım ıstersen gelem

bende çizim için 6 resim sectim mail attım bakem ne dicek

böcüğümm tşk opuyorumnanaktan

böcük fotoyu gördüm kuzuşum ama senin hevesin kaçmasın diye bir şey demedim...
tamam nişanlın çok cici gülmüş ama öyle teller içinde fotoda güzel ama karakalemde anlamsız gibi geldi bana .. netidece siz bunu duvara asacaksınız ben öbür yanyana olduğunuzu tercik ederim canım...
yinede sen bilirsin tatlişkom

Mrb arkadaslar ruyamda ne hıkmettır bılmem burcu ozgeyı gordum...kendısıyle bır muhabbetımız olmadı henuz ama ev resımlerınden mı aklımda kaldı ne bılım....

ayy awruşummm opuyorumnanaktan
gel muhabbetmz de olsun annem başlayalım br iki üç başlaaaa:roflol:
iyi gördün dimi beni şekercimmzemuszemus

14.06.2009 --> düğünümüz oldu gazımız olmadığı için evimizde kalamadık

13.06.2009 --> banyo için duşakabinci geldi yanlış evin malzemsini getirdiği için geri gitti balayından sonra gelecekti, dsmart için geldiler çatıya çıkış yoktu eşim duvarı delin dedi yasakmış delemediler oda yarım kaldı gittiler, sabahtan bizim evden çeyizi çıkartıp yeni yuvaya yerleştirdik akşamına bizim için düzenlenen yemek vardı ama biz ancak sonuna yetiştik ve düğün günü kim ne yapacak o konuşuldu

12.06.2009 --> kına gecem vardı ve artık bi günü kendime ayırdım :) sabahtan lazer işleri öğleden sonra kuaföre teslim

11.06.2009 --> sağolsun patronum bugünden izinimi başlattı sabah annemle ailemin bana takacağı eksik takıyı oradan ev için kuru erzakları almaya markete alışverişe gittik
oradan eşim gelip aldı bizi eve özel eşyalarımı götürim diye düşünmüştüm valizim büyük diye tartıştık :))
valizi evde bıraktık eve gittik eksikleri halletmeye daha sonra onlara gelen misafirleri otogardan almaya öyle dolambaşlı bigün

10.06.2009 --> evim artık taşıma suyla değil çeşmeden akan suyla temizlendi

09.06.2009 --> şükürki su geldi beyaz eşyaların montajı yapıldı

08.06.2009 --> koltuklarımız, perdelerimiz geldi

07.06.2009 --> mobilyalar geldi ev inşaat pisliğinde taşıma suyla temizlik yaptık banyoda çok zor oldu tabi banyoda sadece dolap gelecek yerleri temizledik

06.06.2009 --> kına için alışverişe çıktık

05.06.2009 --> boyamız yapıldı

04.06.2009 --> tesisat devam ediyor yapılan iş
petekler terazide değilmiş sıkıntı olur diye hepsi söküldü terazide takıldı boruları değişti
büyük banyoya klozet, duş, küçük banyoya lavabo, oradaki havlupan söküldü, mutfağa yeni petek, kombi takıldı

03.06.2009 --> avizelerimiz takıldı
mutfak tezgahında ocak yeri kesildi
tesisat işleri başladı

kızlar yorum yapan o tatlı dilinize yazan bakan gözlerinize sağlık mutluluk bizlerin paçasını hiç bırakmasın:Saruboceq:

parpalim ve eccum
süpersiniz Allah nazarlardan saklasın arkadaşceğizlerim
çok teşekkürlerrrr kızlara.s.
:kedi:
kızlarrr :jeyyar:

ne oldu gıı:jeyyar:

haklısın canımda benim heycanım hem ilk misafirim hemde ilk kez geliyor
en iyi şekilde ağırlamak istiyorum kaydirigubbakcemile2
dün telifonda sakın bişi yapma ben gelince yaparız didi ama ben o mutfağa girsinde istemiyorum :) bakalım yazrım size detayları

günaydn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
yarın bu saatlerde annem ve babamla birlikte olucammmmm
çok çok heycanlıyımmmm
babişom ilk defa evisimi görecekkkkk
:dance: :dance: :dance: çoook az kaldı burcum özgem
karşılayacaksın dimi onları

swacth tan n bir yüzük daha begendim işte bu :gitme:
hem altın değil çelik hemde altın gibi pahalı değil bijoux ürünleri çok hoşuma gidiyor ya

hmm güzelmiş ya bu swatch nın takıları çok güzel oluyor cidden benimde aklımda bi modeli var 370 dediği için alamamadım her gördüğümde camekandan seviyorum oni :)
altın değil gümüş diil kıyamıyorum..

kıs öyle deme ilk kez geliyiii şimdi öyle hiçbişey yapmadanda olmazki utanırım ben.
Aslında büyük bi hazırlık yok annelerimizin herzaman yaptığını yaptım ama başıma ilk defa gelince sanki dağlar kadar iş yapmışım gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3
Hem onun sayesinde ev cillop gibi oldu :)
Birde uzak olduğumuz için yılda 2-3 kez anca görüşcez ee onlarda da pohpohlayalım birbirimizi dimi :lepi:

mandilinim kısa sürede çok iş yaptığın için Şeniz

Şeniz canım sağol.

mandalın anladımm cnm kolay gelsın yardım ıstersen gelem

sağol böcük keşkem angarada olaydınız :sinifsinif:

Mandilin sanada bravo. Bu kadar hazırlık yaptığın için.

a.s. sağol canım

eccu resimler süperr :lepi:

parpalm...harika görünüyosun gerçekten albümede yazdım zaten Şeniz

lahanacım aldıklarını güle güle kullan çok şeker magnetlerin mandalların kaydirigubbakcemile5

eee başka

böcük bende burcuya katılıyorum resim konusunda yerimseniben

başkaa mandilinin pestili çıkmış ama ben pestili çok severimm çookk
heran seni yiyebilirim mandilin naniknanik

unuttuğum warsa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…