BÖCÜK gördüm ben bılıyom o resmı tam yuzun cıkmamıs dıycektım acıklama yaptın kız yana cızecekmiş ama bence yınede oburu ama herkez bunu begendı sımdı sonradan yandan cızınce aynı havayı verebılırmi?
Arsima bravo taşıma suyla evi tertemiz yaptığınız için. Ne kadarda üzzülmüştün yetişmiyor diye.
aslında böcüğün düzden resmi olsa
böcük makinaya bakıo gibi olur abayda tellerin arkasından böcüğe bakar gibi
olmamı acepp
mandilinimkısa sürede çok iş yaptığın için Şeniz
zor oldu ama yetişti :lepi:
esma resmı gormedın mı laa yorum et sılcem bacım
parpalm :kedi:
burcu resmıme yorum etmıycen mı
sılcemde:sinifsinif:
mandalın anladımm cnm kolay gelsın yardım ıstersen gelem
bende çizim için 6 resim sectim mail attım bakem ne dicek
BÖCÜK gördüm ben bılıyom o resmı tam yuzun cıkmamıs dıycektım acıklama yaptın kız yana cızecekmiş ama bence yınede oburu ama herkez bunu begendı sımdı sonradan yandan cızınce aynı havayı verebılırmi?
PTIRCIK bu aralar cok süslenmeye başladınn ne iş :jeyyar: bızden ne saklıyon sen bakım:mymeka:
ESKI GÖRUMCE amma iş yapmışsınız anam okurken ben yoruldum:bbo: hamarat gelınbu aksam ne yemek etcen
ERVA gene gelemedım sen anladın nıe gelemedım
zeynep saol cnm
Mrb arkadaslar ruyamda ne hıkmettır bılmem burcu ozgeyı gordum...kendısıyle bır muhabbetımız olmadı henuz ama ev resımlerınden mı aklımda kaldı ne bılım....
arsima evinin ne kadar pis olduğunu, inşaat pisliklerinin zor temizlendiğini anlatırdın.. çeyizini götürüp yerleştiremediğini falan filan...
bunları hep okumuştum ama fotoları görünce nasıl zor bir işi başarmışsın şimdi anladım bacım...
kızlarrr :jeyyar:
çok teşekkürlerrrr kızlara.s.parpalim ve eccum
süpersiniz Allah nazarlardan saklasın arkadaşceğizlerim
:kedi:Günaydın Kızlar..
Parpalm çook gğzel bir gelin olmuşsun mutluluklar.
Eccu resimler müthiş.
Arsima bravo taşıma suyla evi tertemiz yaptığınız için. Ne kadarda üzzülmüştün yetişmiyor diye.
Mandilin sanada bravo. Bu kadar hazırlık yaptığın için.
KK kızlarımıza & yeni gelinlerimize nazar değmesin
kızlarrr :jeyyar:
yaa mandilinim kadın senin çalıştığını biliyo en nihayetinde...
çok dert etme...
haset biri değilse olanlarla mutlu olacaktır...
sende zaten çalışıyorum bn diye kendini slalacak yayacak biri değilsin yapamadıysan gerçekten zaman yetmemiştir bacısımmm
:dance: :dance: :dance: çoook az kaldı burcum özgemgünaydn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
yarın bu saatlerde annem ve babamla birlikte olucammmmm
çok çok heycanlıyımmmm
babişom ilk defa evisimi görecekkkkk
swacth tan n bir yüzük daha begendim işte bu :gitme:
hem altın değil çelik hemde altın gibi pahalı değil bijoux ürünleri çok hoşuma gidiyor ya
günaydın kızlar... mandilin alt tarafı kaynanan geliyo kardeşim cumhurbaşkanı değil sen daha şimdiden bukadar kasar sıkıntı yaparsan ohoooooooo işin var demektir. beğenmese tutsun ucundan yapıversin. kızım bunlara yüz vermeye gelmez bak yolun başındasın sonra hep aynı muameleyi beklerler yerimseniben :jeyyar:
mandilinimkısa sürede çok iş yaptığın için Şeniz
mandalın anladımm cnm kolay gelsın yardım ıstersen gelem
Mandilin sanada bravo. Bu kadar hazırlık yaptığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?