cnm gelınlıklı her bayan öyle sende öyle olcaksn bak gör
haklısın canımda benim heycanım hem ilk misafirim hemde ilk kez geliyor
en iyi şekilde ağırlamak istiyorum kaydirigubbakcemile2
dün telifonda sakın bişi yapma ben gelince yaparız didi ama ben o mutfağa girsinde istemiyorum :) bakalım yazrım size detayları
:dance: :dance: :dance: çoook az kaldı burcum özgem
karşılayacaksın dimi onları
hmm güzelmiş ya bu swatch nın takıları çok güzel oluyor cidden benimde aklımda bi modeli var 370 dediği için alamamadım her gördüğümde camekandan seviyorum oni :)
altın değil gümüş diil kıyamıyorum..
kıs öyle deme ilk kez geliyiii şimdi öyle hiçbişey yapmadanda olmazki utanırım ben.
Aslında büyük bi hazırlık yok annelerimizin herzaman yaptığını yaptım ama başıma ilk defa gelince sanki dağlar kadar iş yapmışım gibi geldi bana kaydirigubbakcemile3
Hem onun sayesinde ev cillop gibi oldu :)
Birde uzak olduğumuz için yılda 2-3 kez anca görüşcez ee onlarda da pohpohlayalım birbirimizi dimi :lepi:
Şeniz canım sağol.
sağol böcük keşkem angarada olaydınız :sinifsinif:
a.s. sağol canım
kızlar nişan bohçasına tıraş takımı koyacamda nasıl yapayım ya ben tek tek almayı düşünüyorum ama onları neyin içine koyacam bi fikri olan varmı yada siz nasıl yaptınız
kızlar nişan bohçasına tıraş takımı koyacamda nasıl yapayım ya ben tek tek almayı düşünüyorum ama onları neyin içine koyacam bi fikri olan varmı yada siz nasıl yaptınız
Kızlar ne yapıyosunuz? Bana biraz özet geçin yahuu çok uzak kaldım buralardan. Bugün dönüyorum evime, zaten kocişim evim de evim diye başımın etini yedi kaç gündür. Yokluğumda evlenenler kimler oldu; ben yokken albüm yapan; resim ekleyen vs ekleyen hepsine bakayım yarından itibaren :bbo:
deri görünümlü erkek çantaları satılıyo bizim makyaj cantaları gibi ondan alabilirsin
ben ayrı ayrı alamdm cantada verdıler oyuzden bılemyıcem cantamı alcankızlar nişan bohçasına tıraş takımı koyacamda nasıl yapayım ya ben tek tek almayı düşünüyorum ama onları neyin içine koyacam bi fikri olan varmı yada siz nasıl yaptınız
don artık cnm özet olrak tek hayatım gıttı o varKızlar ne yapıyosunuz? Bana biraz özet geçin yahuu çok uzak kaldım buralardan. Bugün dönüyorum evime, zaten kocişim evim de evim diye başımın etini yedi kaç gündür. Yokluğumda evlenenler kimler oldu; ben yokken albüm yapan; resim ekleyen vs ekleyen hepsine bakayım yarından itibaren :bbo:
arsi dundekındenr hariçmi ekledın
bugün parpalim, eccu, esma ben bişiler ekledik
burcu evini ekledi
sonracıma hayatım bize kızdı ve gitti daha gelmedi 1 hafta oldu(
gamze bebiş bekliyor
böcük resim derdindee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?