Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar nişan bohçasına tıraş takımı koyacamda nasıl yapayım ya ben tek tek almayı düşünüyorum ama onları neyin içine koyacam bi fikri olan varmı yada siz nasıl yaptınız

otogar bize uzak aşkımda nöbetçi yarın...
onlar otobüsün servisiyle şehre kadar gelecekler ben gidip duraktan alıcam onları...
sabah 5 de falan kalkarım artık onlara kahvaltı hazırlıcam diye :roflol:

kızlar nişan bohçasına tıraş takımı koyacamda nasıl yapayım ya ben tek tek almayı düşünüyorum ama onları neyin içine koyacam bi fikri olan varmı yada siz nasıl yaptınız

hasır sepet yada hasr küçük sandıklar oluyor
onlardan alıp içini tüll kaplayıp yada başka bişi onun içine yerleştirip dışınıda güzelce süsleyebilirsin

Kızlar ne yapıyosunuz? Bana biraz özet geçin yahuu çok uzak kaldım buralardan. Bugün dönüyorum evime, zaten kocişim evim de evim diye başımın etini yedi kaç gündür. Yokluğumda evlenenler kimler oldu; ben yokken albüm yapan; resim ekleyen vs ekleyen hepsine bakayım yarından itibaren :bbo:

arsiiiiii herşey çok güzel olmuş güle güle günlerde sağlıkla huzurla oturun inşallah

her ikiniz içinde çooookkkk mutlu olun inşallah ve zamanı geldiğinde rabbim yuvalarınızı çocukla taçlandırsın aminnnnnn :Saruboceq:yerimseniben

Son düzenleme:

bugün parpalim, eccu, esma ben bişiler ekledik
burcu evini ekledi
sonracıma hayatım bize kızdı ve gitti daha gelmedi 1 hafta oldu (
gamze bebiş bekliyor
böcük resim derdindee

burcu bence 5te kalkmana gerek yok bu gece uyku girmezki senin gözüne..
hemde babacın ilk kez görcek kızının evini :1rolleyes:

ben ayrı ayrı alamdm cantada verdıler oyuzden bılemyıcem cantamı alcan

don artık cnm özet olrak tek hayatım gıttı o var

balkuzum cooook sagol senın guzellıgınden oylemı gordu gozlerın ne
bücük burcu resımlere bakmadınız küsss

mandişin kaynanası geliyor bugün hafta sonu orada kalacak
iki ayağı bi pabucta :)
baberko tarlaya merak saldı
pıtırcık süslenip duruyor ama kime bilmiyoruz
burcunun yarın sabahannesi babası yanına gidiyor çok mutlu oldu kızçe kardeşi izin alamamış ama
densem iyi ellerinden öper
balkuzumda gözlerinden öpiyir abla ya
gülayda böcük gibi resim ettiriyor
bende merak saldım :)

pufinin ev sahibi evi eylül 5te boşaltacak düğne 20 gün kalmış oluyor stresli bitaz

Son düzenleme:
eccu resimlerin supeeerrrr masallah canım Allah bir omur boyu mutluluk versin,
Parpalm dugundasım, seninde hersey cok guzel cok ama cok guzel hergunun ogun gibi mutlu gecsin insalllah

ikinizde bebekler gibisiniz ya Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…