Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayhh Arsicim, ancak gelebildim, kusura bakma

Canım ben zaten seni kendime çok benzetiyorum, tek tek baktım evin resimlerine bizim ev o kadar pis bile değil inşaat pisliği yok yani demekki bende pekala yetişebilirim, şimdi senin resimleri gördükten sonra diyorum ki mesela yatak odası biraz kirli badana yapılması lazım valla ammaaaan dedim hem ona para veremem hemde sonrada yaparım diyorum napayım...Aynen senin hikayeni yaşayacağım bende kılı kılına biliyorum ama inşallah senin kadar mutlu olacağım.

Bende imtihanda olduğumu düşünüyorum sizin dediğiniz gibi, gerçekten tırnaklarımla kazıyorum hiç yapmayacağım şeyleri yaptım, hiç karşılaşmayacağım konusmayacağım lafını dahi etmeyeceğim kişilerle muhattap oldum açıkcası ağız eğdim, o mu bu mu şu mu hesap yapa yapa bi hal oldum...Sadece evlilik arifesinde değil ilişkimizde de çok zorluklar atlattık, hep bi kıskaç hep bi sıkıntı hep bi kısır döngü...

Ama binlerce kez şükürler olsun Allahıma çok seviyorum ve çok seviliyorum inanıyorum ki mutlu huzurlu günler beni bekliyor çünkü bende bu kuvvet bu sevgi olduktan sonra yapamayacağım başaramayacağım hiçbirşey yok varsın halım, perdem, gelinliğim şunum bunum en kötüsünden olsun yeterki mutlu huzurlu sağlıklı olayım:Saruboceq:

Bu arada ben Pufilota, nickimi değiştirdim...

popişin açık kalmış canım yaaa:roflol:
annemin bizim yatakda ne şi var ayol :roflol: allah hayırlara çıkarsın :1hug:
zaten taksidimiz flan yok demek mutluluğum sana yansımış şekercimmmmopuyorumnanaktan

saklamıom bee

herkese tünaydn
bu sabah geç gelebildim buraya

bende öyle yaptım
deri makyaj çantası gibi ama tabi biraz daha büyükçe..
hem daha sonradan işe yarıcak bişe çok kullanışlı bence yerimseniben

bende avondan almıştım ama vermek kısmet olmadı nişanda bi daha bohça yapmadığımız için artık evlenince :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bennnnnn daha bugün hemidesositososito

arsi dundekındenr hariçmi ekledın

evin öncesi sonrasını ekledim :)

inşallah canım bendende çok mutlu ol
evet haklısın hepsi eksik olsun sevgi saygı huzur mutluuk sağlık eksik omasın
insan içindeyken anlamıyor ama eve gidip kapını kapıyon ya o zaman dank ediyor

cancağızımŞeniz senide görelim olarmı

benimde resimlerime buket,gamze böcük beta daha bakmadı:sinifsinif:

Ayhh Arsicim, ancak gelebildim, kusura bakma

Bu arada ben Pufilota, nickimi değiştirdim...
NİE DEĞİŞTİRDİN BEA SORA TANIYAMIOZ

hehe

esmacım ben baktım yorum etmeye fırsat yokkı netım kesılıyo
cok cok cok güzelsın hep mutlu ol ınş resımler cok guzel senın beğendığım dedığnı bende cok beğendım

arşi nan ben onları yenı gördum eskı dıe bu saate kadr bakmamıştım:mymeka:
bısı ıstıycem
tv unıtenı tam net ceker msın seklını merak ettım
oturma odandakı koltuk cok guzel kucuk odam olursa öle almayı dusunuyorum
banyon falan cok guzel
mutfak dolapların kllanıslı mı cok hoş duruyo yoktan var etmışsın sankı evı masallah
yatak örtun harıka
gözum kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…