evet sekerım ruymda sen esın ve annen aynı yatkta yatysnz..annen kenarına kıvrılmış sonra mutfakta yemek yapıyosunz annenle fasulye tursusu aa dıyorum sız karadenıslımıydınız..falan esın gelıyor taksıtlerınzden bahsedıyor...sızde sarılıyorsunuz ohh ne gusel borcumuz azaldı falan dıye öle bır ruyaydı... gamyoncuiremsu
PTIRCIK bu aralar cok süslenmeye başladınn ne iş :jeyyar: bızden ne saklıyon sen bakım:mymeka:
ESKI GÖRUMCE amma iş yapmışsınız anam okurken ben yoruldum:bbo: hamarat gelınbu aksam ne yemek etcen
ERVA gene gelemedım sen anladın nıe gelemedım
zeynep saol cnm
bende öyle yaptım
deri makyaj çantası gibi ama tabi biraz daha büyükçe..
hem daha sonradan işe yarıcak bişe çok kullanışlı bence yerimseniben
mandişin kaynanası geliyor bugün hafta sonu orada kalacak
iki ayağı bi pabucta :)
baberko tarlaya merak saldıpıtırcık süslenip duruyor ama kime bilmiyoruz
burcunun yarın sabahannesi babası yanına gidiyor çok mutlu oldu kızçe kardeşi izin alamamış ama
densem iyi ellerinden öper
balkuzumda gözlerinden öpiyir abla ya
gülayda böcük gibi resim ettiriyor
bende merak saldım :)
pufinin ev sahibi evi eylül 5te boşaltacak düğne 20 gün kalmış oluyor stresli bitaz
Kızlar ne yapıyosunuz? Bana biraz özet geçin yahuu çok uzak kaldım buralardan. Bugün dönüyorum evime, zaten kocişim evim de evim diye başımın etini yedi kaç gündür. Yokluğumda evlenenler kimler oldu; ben yokken albüm yapan; resim ekleyen vs ekleyen hepsine bakayım yarından itibaren :bbo:
arsi dundekındenr hariçmi ekledın
inşallah senin kadar mutlu olacağım.
Ama binlerce kez şükürler olsun Allahıma çok seviyorum ve çok seviliyorum inanıyorum ki mutlu huzurlu günler beni bekliyor çünkü bende bu kuvvet bu sevgi olduktan sonra yapamayacağım başaramayacağım hiçbirşey yok varsın halım, perdem, gelinliğim şunum bunum en kötüsünden olsun yeterki mutlu huzurlu sağlıklı olayım:Saruboceq:
eccu resimlerin supeeerrrr masallah canım Allah bir omur boyu mutluluk versin,
Parpalm dugundasım, seninde hersey cok guzel cok ama cok guzel hergunun ogun gibi mutlu gecsin insalllah
ikinizde bebekler gibisiniz ya Allah nazardan saklasın
NİE DEĞİŞTİRDİN BEA SORA TANIYAMIOZAyhh Arsicim, ancak gelebildim, kusura bakma
Bu arada ben Pufilota, nickimi değiştirdim...
hehemandişin kaynanası geliyor bugün hafta sonu orada kalacak
iki ayağı bi pabucta :)
baberko tarlaya merak saldı
pıtırcık süslenip duruyor ama kime bilmiyoruz
burcunun yarın sabahannesi babası yanına gidiyor çok mutlu oldu kızçe kardeşi izin alamamış ama
densem iyi ellerinden öper
balkuzumda gözlerinden öpiyir abla ya
gülayda böcük gibi resim ettiriyor
bende merak saldım :)
pufinin ev sahibi evi eylül 5te boşaltacak düğne 20 gün kalmış oluyor stresli bitaz
benim resimlere herks baktı kanımca
siliyorum
varmı itirazı olan :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?