dua edin yoluna girsin bikere dese alısır zaten annem babam nekadar sevinirler dedsiğin gibi o hallerini görünce hep kendi demek ister eminim
bilmiyorum canım ya
cuma günü gece eve geldik bi üşüyorumki sorma
sıkı sıkı giyindim pijamalarımı yattım hemen
cumartesi kalktım işte geldim ama bi halsizimki sorma izin adım anneme gittim
uydum orda biraz bi ter attım off
akşam iftarı orda yaptık sonra kocişin abisine uğradık ordan evimize geldik ama ben yine üşüyorum yine giyindim sıkı sıkı kociş bana ıhlamur yaptı içtik sonra yattım
gece uyandırdı beni baktım üzerimdeki sweetle pijamamı çıkartıyo elinde ıslak havlular kafama koltuk altlarıma koydu ayy nası üşüyom kızdım al onları örttüm üstüme battaniye (bazanın altından battamiye bile çıkarttım o ka üşüdüm) zorla öyle tutu beni
sonra üstümdeki askılı pijama ıslanınca onu değiştik yenisiyle öyle ince pike örttü üstüme uydum yine ama inleye inleye
dün sabahta uyandım evde dünya iş ama elimi kaldıramıyorum bi gün öncesinden anem tembihlemişti sakın iş etme buhalde ben gelir yaparım diye
bulaşk vardı onu yıkadım gittim yattım
makinaya çamaşır attım yattım
yerleri sildim yattım
çamaşırı astım bida attım makinaya yattım
sonra bi uyandım saat 6
kayınvalidemlerle birlikte annemlere davetliydik hazırlandık gittik oraya
ne yemek yiyesim var ne halim böle melül bi tip
bugün yine halsizim orucada iki gün ara vermiştim bugün başladım yine
aşkımın gecen gun bana yolladığı orkıde :asigim:
pembe zarfta mektup var
o gümüş olan şeyde söz cıkolatamın kabı
yanındada yenı aldığım ceyıslerı kolıledım
japon pazarından aldığım makyaj takı kutularımm 25 tl
hayatımın tek aşkı annemın bana 12 saatlık yoldan yolladığı bıraz solmuş bıraz seklı değişmiş olan
kabak cıceğımız
ınanın aslında bu böle deıl ama 12 saatlık yol artı gunlerce derın dondurucu derken bu hal almış
cnm annemın kokusu vardı :gitme:cok özledımmm tadı süperdı
geçmiş olsun arsimmm:teselli:
Off canım üşütmüşünn senn :teselli:
Yaa bide çok yoruluyorsunuz hem çalışıyorsun hem ev işleri hakkaten çok zor hayatın koşuşturmayla geçiyorr...
Bırak işler kalsın yapma bi süree dinlen kendine ayırr canım..:teselli:
Hiçbirşey senin sağlığından önemli değill bırak evin tozlu kirli kalsınn :1hug:
Eğer halsiz kalırsan bi doktora gitmeyide ihmal etme..
Arsima
geçmişolsun canım dikkat et kendine nasıl hastalandın bukadar yaa
Arsiiiii canım, çok geçmiş olsun. Bence bi süre oruç tutma kendini iyi hissedene dek.
geçmiş olsun canım
bilmiyorum canım ya
akşam iftarı orda yaptık sonra kocişin abisine uğradık ordan evimize geldik ama ben yine üşüyorum yine giyindim sıkı sıkı kociş bana ıhlamur yaptı içtik sonra yattım
gece uyandırdı beni baktım üzerimdeki sweetle pijamamı çıkartıyo elinde ıslak havlular kafama koltuk altlarıma koydu ayy nası üşüyom kızdım al onları örttüm üstüme battaniye (bazanın altından battamiye bile çıkarttım o ka üşüdüm) zorla öyle tutu beni
sonra üstümdeki askılı pijama ıslanınca onu değiştik yenisiyle öyle ince pike örttü üstüme uydum yine ama inleye inleye
dün sabahta uyandım evde dünya iş ama elimi kaldıramıyorum bi gün öncesinden anem tembihlemişti sakın iş etme buhalde ben gelir yaparım diye
yerleri sildim yattım
sonra bi uyandım saat 6
kız annem hayatta sokturmazEvet canım amaç birbirimize fikir vermek kaydirigubbakcemile5
Sende şimdi yeni evlenecek olan arkadaşlara fikir veriyosunn opuyorumnanaktan
Pıtır biri bana bi poşete sar buzlukta 1 gün beklet ayakkabıları açılır dedi :sinifsinif:
Ben denicem sen dene istersen kaydirigubbakcemile3
hemşocumm hoşgeldinn Şeniz
Hatırlarımm benn :kedi:
Bittimi ev işinn...
Öff bugünn benim temizlik yapmam lazımm ama hiç içimdenn gelmiyorr :sinifsinif:
Dün iftar yemeğindeydik cumartesi bahçeli evdeydik ailemle geçirdikk :kedi:
Ne güzel 2 gündür yemek yapmadımm çok süper olyorr kaydirigubbakcemile3
minikmiş tememmtünaydın herkese
çok hasta oldum :çok üzgünüm:
hey maşallah
hayırdır kuzum ne oldu ki :teselli:
iyi günlerde kullan
evlilik iyi gidiyordur inşallah
resimlerine baktım çok cici
hayırlı olsun
iyi günlerde gırgırla :))))
tam böcüke göre yolacak seni kaydirigubbakcemile
ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
davetiye işinede sevindim Şeniz
niyeklava:
o minikti hoşşik
cuma akşamından itibaren okuyom
2 gün giremedim hiç
arsimacım gecmis olsun canım, neyin var iyimisin simdi?
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba demek emin ol zamanla olacaktır. bu sekilde arada kalmak cok zordur biliyorum ama yapacak bisey yok, benim esimde annemlere gidince hemen kalkalım diyor sinir oluyorum, gecen hafta içi iftara gittik daha gitmeden 3-5 kez saat dokuzda kalkalım dedi sonunda patladım artık "ben senin ailene giderken bukadar soylesem hosuna gidermi dedim" tartıstık; zaten 8e ceyrek kala ezan okunuyor, yemek ye sofrayı topla 9 oluyor ama arkadaslarla dısarı cıksak 11den asagı eve gırmeyiz. neyse anneme gıttık yedik yemegı annem borek yapıyor sahura bizde yıyelim diye kadın acele edip duruyor esim bana "ama cok uzamasın gidelim artık, evde daha tıras olucam dus alıcam" dedi tabi annem kadın hemen telaslandı hemen hazırlayalım falan diye, bana iyice sinir geldi ya sabiır dedim. eve geldik tıras olacak kisi tam 455-50 dakika telefonle konusup neyse artık sahurda tırasımı olup dusumu alırım demesinmi? ya sabır diyorum. dun aksam dısarı cıkalım diyorduk, annemle konustum telefonda iste dedim iftardan sonra dısarı cıkalım diyoruz, bize gelince yrn is var diye yemegi yiyip kacıyorsunuz ama dedi mafoldumben
cok zor isler bunlar gercekten zor, ben cok sıkıldım artık evlilikten mafoldumben
kızlar haftasonu bu elektrik süpürgesine baktım küçük bişey kullanışlı gibi görünüyo fiyatıda uygundu alayımmı karar veremedim siemensin süpürgeleri nasıldır kullanan ya da alan varmı?
cok zor isler bunlar gercekten zor, ben cok sıkıldım artık evlilikten mafoldumben
bilmiyorum canım ya
yerleri sildim yattım
sonra bi uyandım saat 6
Hoşgeldinn pashminamm niree gidiyonn :umursamaz:
Ahh canımm inşallahh zamanla oda alışır üzülmez sizinkilerde..
Olur inşallahh yavaş yavaş..:teselli:
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba demek emin ol zamanla olacaktır. bu sekilde arada kalmak cok zordur biliyorum ama yapacak bisey yok, benim esimde annemlere gidince hemen kalkalım diyor sinir oluyorum, gecen hafta içi iftara gittik daha gitmeden 3-5 kez saat dokuzda kalkalım dedi sonunda patladım artık "ben senin ailene giderken bukadar soylesem hosuna gidermi dedim" tartıstık; zaten 8e ceyrek kala ezan okunuyor, yemek ye sofrayı topla 9 oluyor ama arkadaslarla dısarı cıksak 11den asagı eve gırmeyiz. neyse anneme gıttık yedik yemegı annem borek yapıyor sahura bizde yıyelim diye kadın acele edip duruyor esim bana "ama cok uzamasın gidelim artık, evde daha tıras olucam dus alıcam" dedi tabi annem kadın hemen telaslandı hemen hazırlayalım falan diye, bana iyice sinir geldi ya sabiır dedim. eve geldik tıras olacak kisi tam 455-50 dakika telefonle konusup neyse artık sahurda tırasımı olup dusumu alırım demesinmi? ya sabır diyorum. dun aksam dısarı cıkalım diyorduk, annemle konustum telefonda iste dedim iftardan sonra dısarı cıkalım diyoruz, bize gelince yrn is var diye yemegi yiyip kacıyorsunuz ama dedi mafoldumben
SULFAT h geldın amma almış anacım masallah daha yer var dıon
temızlık bıtmez yardıma gelırız ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?