Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Betacım ben sen diye hatırladım kaydetmiştim çünkü ama tabiki herkesinkinden kaptım bişeyler amaç da o değilmi zaten, senin nezdinde herkese teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Evet canım amaç birbirimize fikir vermek kaydirigubbakcemile5
Sende şimdi yeni evlenecek olan arkadaşlara fikir veriyosunn opuyorumnanaktan
valla ya bankaya bilem gidemicem valla patronumu yollucam
fmk ben o yemee beğenmedim:S
ervacım üzülme ya düzelir zamanla bakarsın
Pıtır biri bana bi poşete sar buzlukta 1 gün beklet ayakkabıları açılır dedi :sinifsinif:
Ben denicem sen dene istersen kaydirigubbakcemile3
hemşocumm hoşgeldinn Şeniz
Hatırlarımm benn :kedi:
Bittimi ev işinn...

Öff bugünn benim temizlik yapmam lazımm ama hiç içimdenn gelmiyorr :sinifsinif:
Dün iftar yemeğindeydik cumartesi bahçeli evdeydik ailemle geçirdikk :kedi:

Ne güzel 2 gündür yemek yapmadımm çok süper olyorr kaydirigubbakcemile3

sulfat süper
ay bnm canm kocişim kızlar benm halam varya orucsuzum
gece saat kurdum sonra bıara uyandım 3.30 a gelıyor dedım saat niye calmamış acep
meğer kociş kapatmış uyanmıyım dıye kendı cayını demlemiş yazık ya

ervacım çok zor bi durum gerçekten bütün yük sana düşüyo tabi idare etmesi gereken hep sensin malesef
anne baba demek gerçekten çok zor ama yavaş yavaş alışılıyo
anneciğine hak vermemek mümkün diil
inşallah en kısa zamanda düzelir bozma moralini:teselli:

tünaydın herkese

hayırdır nen var kuzuumm :1hug:

arşi h geldunn
onemlı bişi yok

çok hasta oldum :çok üzgünüm:

dün başıma gelenleri anlatmaya çalışıcam size

hey maşallah

:sinifsinif:
ervacım moralim çok bozuk çok :sinifsinif:
anlatamıyorum kimseye içim doldu artık ya
neyin günahını çekiyoruz Allahım :sinifsinif:

hayırdır kuzum ne oldu ki :teselli:

bende adil ışık manyağı oldum bugün 100 ytl lik alışveriş yaptımm

iyi günlerde kullan

ara ara girip öcüüü diyip kaçıyorum kızlar maalesef.

evlilik iyi gidiyordur inşallah
resimlerine baktım çok cici

kızlar günaydın ... nikah işlemlerini hallettik 1günde bitti..30ekime gün aldık düğünden bir hafta öncesii..

hayırlı olsun

kızlar gırgırım nasıl :)

iyi günlerde gırgırla :))))
tam böcüke göre yolacak seni kaydirigubbakcemile

Canikolar; hafta sonu bohçaları ayarlamakla geçti vaktimiz alışveriş yaptık eksikleri aldık, sonrada hazırladık, sabah acele acele çektim fotoları size göstermek için

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
davetiye işinede sevindim Şeniz

bohçalarda pek güzelmiş
benim hiç içimden gelmiyo artık :1no2:

niye klava:

valla kız:)
denizzz hollandalı yüzünden sevgilinlemi bişi oldu

o minikti hoşşik

arsim çııık yukarı geç kaldın bugun

cuma akşamından itibaren okuyom
2 gün giremedim hiç

Hoşbuldum canım hemşom Şeniz
Nerdeeeee bu evin işi bitmez bi süre. Dün gardrop yerleştiriyordum daha bitmedi zaten, kocişin toplantısı vardı az önce çıktı. Şimdi devam edicem dolabı dizmeye. Haaaa bu arada esma mutfak sığdı ama bu gidişle kıyafetlerim sığmayacak:çok üzgünüm: Sonra lavabo, banyo vs temizlenmesi lazım. Yerler silincek, toz alıncak, balkonlar kirli. Offfff çok iş var birkaç gün yandım ben :bbo: Allahtan yemek açısından sıkıntı olmadı 3 gündür. Annemdeydik 2 gün. Yemekleri yanımda getirdim, dün de hafif bişey yapıp yırttık :roflol: Temizlik var diye şimdilik idare ediyor kociş de bu haftadan sonra başlar doğru düzgün yemek yap diye :roflol:

meğer kociş kapatmış uyanmıyım dıye kendı cayını demlemiş yazık ya

bugece benimkide almış bütün telefonları saat çalmasın diye gitmiş mutfağa hazırlamış uyandırdı beni
hafa sonu iki gece kalkamadık benim rahatsızlıktan dolayı
yazık kocacığım ac ac oruc tuttu
ben tutmadım ama bitek su içtim yemek yiyemedim

Ervacım okudum yazını gülümm..

Mesela tam tersi durumda bizde vardı..
Koçişim nişanlıyken bizimkilere karşı o kadar saygılı ve güleryüzlükii..
Anneme annecim nasılsın iyimisin der babama babacımm nasılsın iyimisin der..
Bide ellerini öperken iki eliyle tutar öper...
Annemle babam bayılırlardı bu hallerine bende apışık kalırdımm :bbo:

Ben onun ailesine karşı hiç öyle olmadı ben anne baba demeye bile çekindim utandımm hepp :kedi:
Sonra onun benimkilere öyle davranması beni utandırdı dedim bu nasıl davranıyor ben bi anne baba demeye utanıyorum çekiniyorum ne kaa ayıp dedim kendime...lmaz:

Sonra zamanlaa bende anne baba demeye başladım ama annecim babacım diyemem hala olakii ben kendi anneme ve babama bile öyle demedim hiç :sinifsinif:

Neysemm velhasıl bu birazda hakket çekingenlikle ilgili daha alışamamıştır ama yavaş yavaş denese alışsa iyi olurr ağaç yaşken eğilir derler yaa sen arada tatlı dille uyar işte bişemi olduda demiyor bişemi yaptık diyor ailem üzülüyor dee denesin bi kaç kere bişe olmadığını görür onların mutlu olduğunu görünce daha çok demek isterr opuyorumnanaktan

ctesi nişanlımın davetlisiydik isterseniz resim koyarım opuyorumnanaktan buaksam teyzemler bize geliyo carsamba teyzemdeyiz pazarda niişanlım bize gelcekler bi mani cıkmazsa

kaydirigubbakcemile3 öylee anne yemekleriyle olmazz lmaz:
Anam benimki benim yemeklerimi çok beğeniyor çok şükür opuyorumnanaktan
Şaka maka ben baya bi yemek yapıyorumm hemide tatlısına varana kadar :kedi:

Dün sahura bi sürü şey yaptımm öfff beee karıcımm neler hazırlamışş yemede yanında yat böyle kimse bana hazırlamamıştı dedi bi mutlu oldumm opuyorumnanaktan

hakket özene bözene uyku muyku demiyorum kalkıp yapıyorum walla annecim görse gözleri yaşarırdı kaydirigubbakcemile3

Bende uzun süredir temizlik yapmıyorum şöyle bi süpürüp toz almam lazımm ama hiç istemiyorum :sinifsinif:

Dolap yerleştirmee işini hiç sevmem hemşomm hepsini bugün bitiricem diye zorlama kendiniii yavaş yavaş yaparsınn canımm :teselli:
Kuzumm nolduu sanaa :teselli:
Neyin var :uhm:

buarada yemekteydik dedimya bende ailesine anne baba diyemedim hiç nişanlım hep anne baba dedi ama ben nebilim diyemedim kendi anemin yanında mafoldumben

AY SORYY nasıl unuttuk koy tabi aılecekmiydi canm

ahh şekerim asıl ben sorry mahcubum size karsı :kedi: yes ailecekti bitek benim dedeyle babane vardı fazlalık ekleyem albüme eklicem hbr veririm googlede cıkan avatar resminden sonra korkar oldum resim koymaya

Ervacım :teselli:

baharım senağlama

betacım yazdıkların çok etkiledi biliyomusun
demişsinya bu benim aileme nasıl davranıyor ben bi anne baba demeye utanıyorum.. inşallah düzelir bu durum bende kendisine bi dene bikere alısırsın dedim.anne ve babamı mutlu görmek istiyorum bu konu açıldığında babacım neyse diyo kızımı mutlu etsin kızıma iyi baksın..
ama içlerinde kalmasın hiçbişey hiç kıyamam onlara.
dua edin yoluna girsin bikere dese alısır zaten annem babam nekadar sevinirler dedsiğin gibi o hallerini görünce hep kendi demek ister eminim

Kuzumm nolduu sanaa :teselli:
Neyin var :uhm:

bilmiyorum canım ya
cuma günü gece eve geldik bi üşüyorumki sorma
sıkı sıkı giyindim pijamalarımı yattım hemen
cumartesi kalktım işte geldim ama bi halsizimki sorma izin adım anneme gittim
uydum orda biraz bi ter attım off
akşam iftarı orda yaptık sonra kocişin abisine uğradık ordan evimize geldik ama ben yine üşüyorum yine giyindim sıkı sıkı kociş bana ıhlamur yaptı içtik sonra yattım
gece uyandırdı beni baktım üzerimdeki sweetle pijamamı çıkartıyo elinde ıslak havlular kafama koltuk altlarıma koydu ayy nası üşüyom kızdım al onları örttüm üstüme battaniye (bazanın altından battamiye bile çıkarttım o ka üşüdüm) zorla öyle tutu beni
sonra üstümdeki askılı pijama ıslanınca onu değiştik yenisiyle öyle ince pike örttü üstüme uydum yine ama inleye inleye
dün sabahta uyandım evde dünya iş ama elimi kaldıramıyorum bi gün öncesinden anem tembihlemişti sakın iş etme buhalde ben gelir yaparım diye
bulaşk vardı onu yıkadım gittim yattım
makinaya çamaşır attım yattım
yerleri sildim yattım
çamaşırı astım bida attım makinaya yattım
sonra bi uyandım saat 6
kayınvalidemlerle birlikte annemlere davetliydik hazırlandık gittik oraya
ne yemek yiyesim var ne halim böle melül bi tip
bugün yine halsizim orucada iki gün ara vermiştim bugün başladım yine

herkese selam işim var birazdan gelicemmmm kısçeler
Hoşgeldinn pashminamm niree gidiyonn :umursamaz:
Ahh canımm inşallahh zamanla oda alışır üzülmez sizinkilerde..
Olur inşallahh yavaş yavaş..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…