Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çok sevindim ya iyi günlerde kullan sesi nasıl peki yazmalım çok çıkıyomu yani rahatsız edicek derecede bende 1-2 gün içinde karar verip alıcam teleş yaptım:kedi:

arsicim çooook geçmiş olsun canım dikkat et kendine helede ramazanda zaten vücudun bütün direnci zayıflıyo bi kaç gün tutma bence iyi olana kadar en azından:1hug:

ayy kızlar siz böyle anlattıkça içime kurtlar düşüyo ele karışmak hakkaten zor yaa

arsima bacım geçmiş olsun, ilaç almadın mı hiç

öğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar

fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık

yohh yohh hala bekarımbekar olarak ölcem
ıyyımm cnm cok şükür sen nasın asıl haberler sende
bız aynı bıraktığın gıbıyık

geçmiş olsun canım

sağol

sağol canım sizede geçmiş olsun
benimkide beni götürcekti doktora ama onda bi hastalık var böle hasta oldunmu doktora götürüp illa iğne yaptırtcak hatta doktora gidelim demesi bile şöyledir "hadi gel hastaneye gidip bi iğne vurduralım" ona kalsam şimdiye süzgeç ollmuştum

arsicim geçmiş olsun canım.inşaalah yakın zamnda iyileşirsin.çalışan insanların hasta olmasına çok üzülüyorum ya.ALLAH şifa versin...

sağol canım
inş. vallahı çalışırken zor bi iş edemiom şuan öle görüntü sadece

arsima açmasınlar klimayı söle
lmaz:
yasık değilmi sana

sıcakmışş yanmışmışşş

arsi canım sen iyice usutmussun sen, oruc da halsiz bırakmıstır, yine kendini kotu hissedersen bikac gun daha y-tutma canım ya yazık sana kıyamam

yarın belki tutamam yine bugün zorlandım çünkü

iki gün tutmadım bugün rahat tutarım diye düşndüm ama zorladı balkuzum şimdide bozamam ki
ee anen var karşı komşu :))

ahh canım benim yaa

sen üşütmüşünn feci derecede

iyi bak kendine çok yorulmaa

geçmiş olsun arsimmm

sağol canım
hem yorgunluk hem üşütme bide orucun vücuda verdiği dirençsizlik böyle oldum
ben evlendim evleneli bi dün evimde yattım pazar günü :)

arsima gemiş olsun

bende korktum yaaa evlenmekden herkes den başka bişiy cıkıyor,

birde anenemin babamın yanından kalkıp kayınvalidemlerin olduğu ile gidicem hiçde istemiyorum muhtemelende onlara yakın bir ev olacak hem kira fiyatları hemde bana destek olsun(yemek yapma konusunda beceriksizimde) diye ama anladığım kadarıyla şimdi destek olsalarda evlendikden sonra köstek olma ihtimalleri daha büyük Allahım bir mucize olsun güzel bir işimiz ve kimseye ihtiyacımız olmayan bir yaşantımız olur inşallah

arsii hani top gibi silikon kek kalıbı vardı yaa

dün tantitonide 19 ytl ye düşümüş canımmm

alcktımda her zaman yaptığım kek tarifim fazla gelirse diye düşündüm küüççüük geldi sankimmm

ay kızlar ne oluyor size offffklava:
cnm senın kocana has bişey degıl napcan ailen caktırma
ilk zamanlar bunlar tadını cıkarın ne olur ya
buket cnm ben 7den sagı olmuyorum ustelk guzel yemekte yapamıyorum:sinifsinif:
cnm uyku sorunu bende yok bendee yemek yapamamam sorunu var
ama kızlar sılkelenın bi ya

teşekkür ederim canım
ayy keşke elimde olsa
ben yatarken iş olunca o işler bana batıyorrr
bide bağırsaklarımda da sorun oldu wcden çıkamıyorum o geçmezse yarın gitmeyi düşünüyorum
Walla kuzuucumm böyle hasta olup halsiz kalmak daha iyiyse yap dicem olmucak lmaz:
Bırak pis kalsın ev azcukta kendinizi düşünün yaa kızıyorum ama bak lmaz:
Oruçta tutma bi süre böyle çok daha zor olur senin için vücuduna bedenine eziyet etmek daha günahh :umursamaz:
anamm bunların hepsii öylee..
cumartesi babamın bahçeli evine gittik..neysem ogün gezdik tozduk iftar ettik kaldık hayret ettimm ki aslaa kalmazdıı uzak yer olduğu için kaldı..
Babamda kalın iftara hepberaber döneriz izmire dedi araba var dolmuşlarda zor olur dedi..Aaa yokk kayınvalide hanım kızkardeşinin oğlunun yemin törenine yalovaya gidicekmiş kamerayı istiyormuş bu kamerayı niye öönceden istemediler dedim biliyodu torbalıya gideceğimizi bide F1 yarışı var hemen gitmemiz lazım diye tutturdu...
BEnim canım babacım arabayı verdii siz arabayla gidinn ben döneceğim zaman damat sana haber veririm geçerken benide alırsın dedi..(babamın bahçelievle eşimin iş yeri çok yakın birbirine)oda olur baba dedi..Tam işte öpüştük koklaştık yola çıkıcaz beyfendi müzik dinleyecek diye bi yandan araba kullanıyor bi yandan müziği ayarlıyormuş yola bakmıyomuş 10 mt ilerdeki çöp bidonlarına çarptı öyle üzüldümki bide arabanın önüne hasar verdi :sinifsinif: Bide bişe olmadı bişe olmadı diyor babam neyse dikkatli gidin size bişe olmasın dedi bide yaptığı hataları düzeltip verse gam yemicem.Daha öncede sürtmüştü gidip yaptırmadı..Çok kızdım hiç konuşmadım yolda evdede geldim ağladımm :çok üzgünüm:
Çok önemlii F1 yarışı çok önemli sanki yemin töreni sinir oldum çokk ama hatasını anladıı Çok üzgünüm çoook yaptığın hataları bişe olmadı diye geçiştirme düzelt öyle ver dedim.Tamam dedi bakalım..

Öff bende amma dolmuşumm Çok üzgünüm çoook

yaa canım nekadar anlattıkların benziyo he..
sende suratsız demişin hadi iş yoğunluklarından desem ama yok yani. e bi art niyette yokken nye böyleyse.
idare etcende nereye kadar
senin ailen bişey diyormu canım peki
rahatsızlık falan duyuyolar mı

arsicim çok geçmiş olsun kendine iyi bak olurmu a.s.
sulfatcım :asigim: hoşgeldin resimler süper ömür boyu mutlu olun inş.
Ervacım inş. herşey yoluna girer :1hug:
Offf durumlar hala aynımı yaa senağlama

Böcük o gırgırdan evime çok yakın olan markerttede var

arsicim evet annem karşı komşum ama doğduğundan beri yapışık yaşadığım bi oğluşum var Allah ayırmasın ama çooookkkk zor inan 2 yaşını bitirdi ve ben hala wc ye bile onsuz gidemiyorum düşün artık kimsede durmaz babasında hiç durmaz annem herşeyim Allah eksikliğini göztermesin ama çocuk böle vesselam napalım başa gelen çekiliyo işte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…