canım bu süpürge benikinin aynısı.
ben de hiç bu markayı kullanmadığımız halde cesaret edip almıştım.
ve hiç pişman değilim..
hem ço az yer kaplıyor hem şık hem de kullanımı çok güzel..
kuvvetlide..
bence aklında çok soru kalmasın bu süpürge konusunda
Hoşbuldum böcüğüm canım Şeniz Nasılsın? Ben yokken evlenmedin dimi, kaçırmadım yani kaydirigubbakcemile3 Valla dolap konusunda şaslıyım galiba, her eyer dolap. Sığıyor böylece. Ahhh yardıma gelseniz ne güzel olurdu :1rolleyes:
geçmiş olsun canım
ARŞI cok gecmıs olsun cnm benımde yığenım ctesı gece hastalandı 39 derece atesı vardı
hemen dr goturduler
ığne surup daha 1 yasında nasıl acı cekıy
yalnız bız onu ıyıce soğduk atesı cok fazlaydı
sonra sbaha cok ıyıdı şükür
arsicim geçmiş olsun canım.inşaalah yakın zamnda iyileşirsin.çalışan insanların hasta olmasına çok üzülüyorum ya.ALLAH şifa versin...
arsima açmasınlar klimayı söle
lmaz:
yasık değilmi sana
arsi canım sen iyice usutmussun sen, oruc da halsiz bırakmıstır, yine kendini kotu hissedersen bikac gun daha y-tutma canım ya yazık sana kıyamam
arsi geçmiş olsun güzelim.. işine karışmak gibi olmasın ama bu halde oruç zorlamıyomu seni ??? ya kızlar siz sadece kandinizden sorumlusunuz ya bide çocuk olduğunu düşünün benim hasta olmaya bile hakkım yok mafoldumben mafoldumben
ahh canım benim yaa
sen üşütmüşünn feci derecede
iyi bak kendine çok yorulmaa
geçmiş olsun arsimmm
canım çok sevindim ya iyi günlerde kullan sesi nasıl peki yazmalım çok çıkıyomu yani rahatsız edicek derecede bende 1-2 gün içinde karar verip alıcam teleş yaptım:kedi:
arsimacım gecmis olsun canım, neyin var iyimisin simdi?
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba demek emin ol zamanla olacaktır. bu sekilde arada kalmak cok zordur biliyorum ama yapacak bisey yok, benim esimde annemlere gidince hemen kalkalım diyor sinir oluyorum, gecen hafta içi iftara gittik daha gitmeden 3-5 kez saat dokuzda kalkalım dedi sonunda patladım artık "ben senin ailene giderken bukadar soylesem hosuna gidermi dedim" tartıstık; zaten 8e ceyrek kala ezan okunuyor, yemek ye sofrayı topla 9 oluyor ama arkadaslarla dısarı cıksak 11den asagı eve gırmeyiz. neyse anneme gıttık yedik yemegı annem borek yapıyor sahura bizde yıyelim diye kadın acele edip duruyor esim bana "ama cok uzamasın gidelim artık, evde daha tıras olucam dus alıcam" dedi tabi annem kadın hemen telaslandı hemen hazırlayalım falan diye, bana iyice sinir geldi ya sabiır dedim. eve geldik tıras olacak kisi tam 455-50 dakika telefonle konusup neyse artık sahurda tırasımı olup dusumu alırım demesinmi? ya sabır diyorum. dun aksam dısarı cıkalım diyorduk, annemle konustum telefonda iste dedim iftardan sonra dısarı cıkalım diyoruz, bize gelince yrn is var diye yemegi yiyip kacıyorsunuz ama dedi mafoldumben
cok zor isler bunlar gercekten zor, ben cok sıkıldım artık evlilikten mafoldumben
öğle tatilindeyim anca gelebildim kızlar
fmk demişsiniz ya mutluluktan uçuyomusunuz die tabikide uçmuyorum ama tek istediğim huzurdu o da oldu çok şükür
hoş buaralar bende kendi hayatımı cehenneme cevirmekle mesgulum kızlar
en ufak şey bana deli gibi sorun
oruç tutarken okadar zorlanıyorum ki (tek sorun uyku kızlar açlık vs değil) bide dile getiriyorum tuttuğumun sevabıda gidio
bu akşam hiç yemeğim yok mesela
6,30 da evde olurum ne yaparım bilmiyorum
Ramazanları çok severdim ama bu sefer aramız bozuk azıcık
Walla kuzuucumm böyle hasta olup halsiz kalmak daha iyiyse yap dicem olmucak
teşekkür ederim canım
ayy keşke elimde olsa
ben yatarken iş olunca o işler bana batıyorrr
bide bağırsaklarımda da sorun oldu wcden çıkamıyorum o geçmezse yarın gitmeyi düşünüyorum
anamm bunların hepsii öylee..arsimacım gecmis olsun canım, neyin var iyimisin simdi?
erva canım zamanla olur merak etme, bizdede once nisanlım soylemeye basladı gıbı bisey oldu, yani ondan duyunca bende soyledim ama bana baya zor gelmisti ilk basta acıkcası anne baba demek emin ol zamanla olacaktır. bu sekilde arada kalmak cok zordur biliyorum ama yapacak bisey yok, benim esimde annemlere gidince hemen kalkalım diyor sinir oluyorum, gecen hafta içi iftara gittik daha gitmeden 3-5 kez saat dokuzda kalkalım dedi sonunda patladım artık "ben senin ailene giderken bukadar soylesem hosuna gidermi dedim" tartıstık; zaten 8e ceyrek kala ezan okunuyor, yemek ye sofrayı topla 9 oluyor ama arkadaslarla dısarı cıksak 11den asagı eve gırmeyiz. neyse anneme gıttık yedik yemegı annem borek yapıyor sahura bizde yıyelim diye kadın acele edip duruyor esim bana "ama cok uzamasın gidelim artık, evde daha tıras olucam dus alıcam" dedi tabi annem kadın hemen telaslandı hemen hazırlayalım falan diye, bana iyice sinir geldi ya sabiır dedim. eve geldik tıras olacak kisi tam 455-50 dakika telefonle konusup neyse artık sahurda tırasımı olup dusumu alırım demesinmi? ya sabır diyorum. dun aksam dısarı cıkalım diyorduk, annemle konustum telefonda iste dedim iftardan sonra dısarı cıkalım diyoruz, bize gelince yrn is var diye yemegi yiyip kacıyorsunuz ama dedi mafoldumben
cok zor isler bunlar gercekten zor, ben cok sıkıldım artık evlilikten mafoldumben
sağol canımcım üşüttüm kanımca iki gün öncesine göre çok şükür iyiyim
evet çok zor bu işler Allah yardımcımız olsun
bizde de sürekli o tarafa gidiyoruz bizimkilere ben tek gidiyorum o ya almaya geliyor 5 10 dk içeri geliyor yada kapıdan alıyor içeri geldiğinde de suratsız
2,5 aydır toplasan 5 defa birlikte gidip birlikte çıkmışlığımız yok
misal dün gidiyoruz iftara kardeşi antalyadan gelecek havaalanından alayım dedi 10da iniyormuş 10 dan önce kalkarmıyız diyo hayır dedim
ama onun annesi çağırdığında sürekli gidelim istiyor ben bişe demiyorum ama onlara gidiyorsak bizede gitmeliyiz
mesela onun ailesi bizimkilerden çok geldi ben her geldiklerinde güleryüzle karşıladım bizimkiler şimdiye kadar o varken bikez geldiler oda gündüzden temizlediler evi akşama kalın yemeğe die ben ısrar ettim
yemek yyiyene kadar oturdu bilgisayarda işlerine baktı ne olurdu daha sonra etse o sırada babamla sohbet etse
off off ele karışmak zor ama bi şekilde idare edicen işte
Walla kuzuucumm böyle hasta ....
Öff bende amma dolmuşumm Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?