bende çok kötüyüm
1 senem daha boşa gidicek yaaa
yeter ama artık bıktım ben bu işten
öğretmenlik kontenjanları açıklandı
gene olmadı gene olmadıı
saol canım olayı çok güzel özetlemişsin,kudursada naparsa yapsın ni kelime etmiycem o onu bile haketmio ama işte allah kahretsin orda çalıştığım için ne kadar zorlasamda bi gün konuşmak zorunda kalıorum off offpıtırım daha öncede defalarca yazdım kuzum bırak artık aynı derede iki kez yıkanmazmış didim sen hala ne için çabalıyorsun neden üzülüyorsun kendini hem psikolojini bozuyorsun hemde duygularını köreltiyorsun bi silkelen kendine gel onun için yıprandığına değmez anlattıklarından olumlu bi hal çıkaramıyorum ben. Bırak o seni kaybettiğine üzülsün, senin gibi pasta canavarına kaçtane beyaz jeepliler kurban olsun bee. Üzülme arkadaşım please :teselli:
aldım msjını canımpıtırım sana iyi haber getirdim burdamısın?
faceden mesaj attım
ama senin için üzüldümbende çok kötüyüm
1 senem daha boşa gidicek yaaa
yeter ama artık bıktım ben bu işten
keşke bende fransız kalabilsem canımkonuya fransızım ama ne oldu pıtırcık :teselli:
pıtırcık noldu sana yaa
tabiki haketmıyosun yaaa aglamaa kes artıkkklava: bırak o aglasınnn senı bukadar uzmeye hakkı yok ne sanıyolar kendılerınıı yaaa klava:
bende kaşınta yanma ağrı yok cnm sadece hala varmış gibi kalkıyosun bitti diye bir süre sonra yine gelio:çok üzgünüm:khhiwa bizde mutlaka böyle yap demiyoruz ki..bak ben ne dedim psikolojik olabilir ama ben böle yapınca kendimi iyi hissediyorum dedim..ister yapar ister yapmaz bende bildiğimi ve başımdan geçenleri bildiğim için yardımcı olmak amacıyla söyledim..basit konular değil tabi ki..ama yardımcı olmak için bişiler söledik..arkadaşımız araştırır ona göre ne yapması gerektiğine karar verir..
ama aslında hiç bişi olmuo..sadece varmış gibi oluo dimi??bide kaşıntı falan oluo mu o zmn yerimseniben birde neden balayı hastalıgı denilio buna??
bende kaşıntı yanma ağrı yok cnm sadece hala varmış gibi kalkıyosun bitti diye bir süre sonra yine gelio:çok üzgünüm:
selenay iyi gecelerde kullanın laelaelaelaelae
senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?