Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırım daha öncede defalarca yazdım kuzum bırak artık aynı derede iki kez yıkanmazmış didim sen hala ne için çabalıyorsun neden üzülüyorsun kendini hem psikolojini bozuyorsun hemde duygularını köreltiyorsun bi silkelen kendine gel onun için yıprandığına değmez anlattıklarından olumlu bi hal çıkaramıyorum ben. Bırak o seni kaybettiğine üzülsün, senin gibi pasta canavarına kaçtane beyaz jeepliler kurban olsun bee. Üzülme arkadaşım please :teselli:

saol canım olayı çok güzel özetlemişsin,kudursada naparsa yapsın ni kelime etmiycem o onu bile haketmio ama işte allah kahretsin orda çalıştığım için ne kadar zorlasamda bi gün konuşmak zorunda kalıorum off off

pıtırım sana iyi haber getirdim burdamısın?

faceden mesaj attım
aldım msjını canım

bende çok kötüyüm

1 senem daha boşa gidicek yaaa

yeter ama artık bıktım ben bu işten
ama senin için üzüldüm
o ne ya sınıf öncesi 54 puanla alıo bide bir sürü oh valla git oku yeniden üniversite sınıf öncesi örtmeni ol kız baksana kolunu kaldırmadan ataman olur

konuya fransızım ama ne oldu pıtırcık :teselli:
keşke bende fransız kalabilsem canım

pıtırcık noldu sana yaa

tabiki haketmıyosun yaaa aglamaa kes artıkkklava: bırak o aglasınnn senı bukadar uzmeye hakkı yok ne sanıyolar kendılerınıı yaaaklava:

saol canım yaa

Son düzenleme:
bugun 1.ayımızı bitiriyoruz hayırlısınla nice aylar yıllar olur hepimiz için dünkü balon süprizini yapmayı düşünüyorumCADIARZU

bende kaşınta yanma ağrı yok cnm sadece hala varmış gibi kalkıyosun bitti diye bir süre sonra yine gelio:çok üzgünüm:
senağlamasenağlama

ni oldu?

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Pıtırım ya lütfen artık kendine gel. kafanda bitir şu olaya sil aklından. senin için sokaktaki insandan farkı kalmasın.. kendini bu kadar yıpratmaya değpermi düşün biraz???

kızlar bu akşam kayınvalidemler gelio yemeğe. çok kişi değiller kayınvalidem ve kayınpederim

menü

mercimek çorbası
taze fasulye
orman kebabı
pilav
salata
közlenmiş kırmızı biber salatası
közlenmiş patlıcan salatası
irmik helvası

inşallah hepsi güzel olurr.

günaydın parpalm,

inşallah daha uzun uzun yıllarınızı ilk ayki heyecanla kutlarsınız hep...
kaydirigubbakcemile5

günaydın bukettt

Mulbery bencede Çok hoŞ ama keŞke sadece sırt dekoltesı olsayıŞ
yanı hem sırt hem bacak hem gÖĞÜs dekoltelı olunca ben sevmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…