Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ya bence kararı nişanlına bırak, fikir beyan etme ben olsam oyle yapardım; bu cok buyuk bi sorumluluk cunku; teklif aldıgı yerden zaman isteyebilirsanız zaman istemeyi deneyin

Evet bende böyle düşünüyorum, o yüzden sadece kuşkularımı endişelerimi belirttim başka bişey demedim yani sunu yap bunu yap diye...

Allah razı olsun canım... Bakalım bugün aradı ulaşamadı tekrar arayacak akşama. artık olaylar nasıl gelişir bilmiyorum bende demiştim bi nabız yokla yani açık ol böyle böyle bir durum olduğunu söyle bakalım nasıl bir tepki verecekler, yada evliliği bahane edip zaman iste nasıl olsa onlar geldi sana böyle bir teklifle, bakalım bekleyip görcezakannehir

burcuuuu benim stickerda geldii annemmm renk harika olmuş çok saol yardımın için tekrardan canım yaaaaaa banada geldi kelebeklerrrr kaydirigubbakcemile2
SÜPERRRR

51 niğde:lepi:
52 ordu:lepi:
53 rize:lepi:
55 samsun:lepi:
57 sınop:lepi:
81 duzce:lepi: bu işi bozuyo ama ıdare edın

ne oalbulur
52 esmanın kocoişi
53 böcügün kocişi
57 baharın kocisi mi meselaa

51 bızım memleket
52 enıstem
53 benım askımı
55 yengem
57 enıstem
81 yengem:roflol: ama ıyı dedınız haa onlarda olur

böcük kardeşlerin ve senin gelin gittiğiniz ve gelin aldıgınız yerler dimi ve de memleketiniz...

Merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza

51 bizim memleket hemşo kaydirigubbakcemile3
52 benimkinin
53 seninkinin
diğerlerini bilmiyom kaydirigubbakcemile3

51 bızım memleket
52 enıstem
53 benım askımı
55 yengem
57 enıstem
81 yengem:roflol: ama ıyı dedınız haa onlarda olur

52 benımde askm hıh
kızlar yaa acilen yardım, printscreen ile aldım resmi siteye eklemek için neler yapmalıyım coook acil

paint ac resım yerıne yapıstır dee

elma şekeri
paint aç
shift insert
ordan save as
sonra desktopuna kaydet
ordan imageschak oradan upload

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…