canım ya bence kararı nişanlına bırak, fikir beyan etme ben olsam oyle yapardım; bu cok buyuk bi sorumluluk cunku; teklif aldıgı yerden zaman isteyebilirsanız zaman istemeyi deneyin
canıım dualarımız hep seninle.. :Saruboceq: inşallah herşey yoluna girecek.. acaba garantili olan işi evliliği bahane ederek birkaç hafta daha erteleyemez misiniz.. belki evlilik bahanesiyle biraz daha zaman tanırlar ne dersin.. o arada diğer taraftan da cevap gelmiş olur.
SÜPERRRRburcuuuu benim stickerda geldii annemmm renk harika olmuş çok saol yardımın için tekrardan canım yaaaaaa banada geldi kelebeklerrrr kaydirigubbakcemile2
51 niğde:lepi:
52 ordu:lepi:
53 rize:lepi:
55 samsun:lepi:
57 sınop:lepi:
81 duzce:lepi: bu işi bozuyo ama ıdare edın
anladım ben
bizim memleketler
51 niğde:lepi:
52 ordu:lepi:
53 rize:lepi:
55 samsun:lepi:
57 sınop:lepi:
81 duzce:lepi: bu işi bozuyo ama ıdare edın
Merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza
51 bızım memleket
52 enıstem
53 benım askımı
55 yengem
57 enıstem
81 yengem:roflol: ama ıyı dedınız haa onlarda olur
ay peki ben sana demedim mi yeurimyok kuzum ben offff, ay bi mutlu oldum bu nickle ya zemuszemus kaydirigubbakcemile2
ağzını yerım senınböcük kardeşlerin ve senin gelin gittiğiniz ve gelin aldıgınız yerler dimive de memleketiniz...
böcük sıralamayı bozan "81 yengem" dediğin evdeki yengen mi yoksa delikafadulden
kızlar yaa acilen yardım, printscreen ile aldım resmi siteye eklemek için neler yapmalıyım coook acil
Merhaba kızlar benide alırmısınız aranıza
51 bizim memleket hemşo kaydirigubbakcemile3
52 benimkinin
53 seninkinin
diğerlerini bilmiyom kaydirigubbakcemile3
51 bızım memleket
52 enıstem
53 benım askımı
55 yengem
57 enıstem
81 yengem:roflol: ama ıyı dedınız haa onlarda olur
kızlar yaa acilen yardım, printscreen ile aldım resmi siteye eklemek için neler yapmalıyım coook acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?