Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufi sory hosgeldn
lahana nasıl börek anlat baka

anlatmam. sörprizzzz ....
yarın ekleyeceğim kaydirigubbakcemile5

kıslar aklaıma takılan merak ettiğim bişiy var.
aslında sorum yeni gelinlere.
şimdik sorum şu...
gelinkliklerinizin içine çamaşır ne giydiniz.
düğünden sonra eve gidince onunlamı kaldınız ne yaptınız.
yani kısacası merak ettiğim ilk gece ne giydiniz.

evett çokk mutluyummmmopuyorumnanaktan

hamur şekillendiricisiylemi kestin peki o şekli nassı verdinCADIARZU
yahuu yokk sadece halka halkaa kestim o kadarcıkk :roflol:

:lepi:
Evet evet mende mendeeeeee merak ediyorummmmm-tatlicadiarzu-

Kızlarrr dün tesadüfen bime ugradım, bir de ne göreyim geçen haftaki kırmızılı pasta takımından 4 koli var, hemen yakaladım birini, çok güzel keşke o büyük kırmızı tabaklardan da 6 tane olsaymış, şimdi size bi soru bi takım daha alıp 12 kişiliğe tamamlasam mı ne dersiniz

akşama ermek nasip olursa
sahur için bir börek yapacağım inş güzel olurda sizler içinde buraya eklerim.
ben çok seviyrum.
sizde yapar beni davet edersiniz...

ya msnden anlat kaydirigubbakcemile3
bende yapayım sen benm kocişimimutlu etmemı istemıyormusun
patateslıyse helebide
bide ben jartıyel gıydım üstümyle butun bustiyerle
halam bende oldugundan ogun eve gıdınce cıkarıp mıkı maousle pıjama gıydım

bende anneme aldırmsıtım dun ıftara gıttık ya verdı ama acıp bakmadım henız

Ben şimdi çözdüm olayı taşlar yerine oturdu.:)

sen neyı bılmıyormussun peki

Pufim çok güzelmiş canım ya çok da yakışır sana şimcik bu.Güle güle kullan sende çocuklarına ılerde bırakırsın

beta kolay gelsın

sınay benım ayaklarım üşüyo suan ve corap gymedım:mymeka: 2 gun sonrada halam gelcek bunun acısı cok kötu cıkcak sen cok ıyı etmışsın
sen onların acısını evlenince görcen asıl böcük aman dikkat et derim akannehir

ben ten çorap giymedim canım çok terletiyor artı benim ayakkabılarım açıktı çamaşırda ne bulduysam taktım üstüme 3 tane çamaşır giymiştim en üstte ki baksır tarzı böle mini şort gibiydi -tatlicadiarzu-regliydim çünküm -tatlicadiarzu-sütyende straplezdi zaten askı maskı yoktu öle bişiydi-tatlicadiarzu-amaaa balayında giydiklerim farklıydı o da bana kalsın :dilcikar:

anaaa sulfatım burdaymış canım beniiimmmŞeniz ne zaman geldin kız bu arada evini dört gözle bekleyenlerdenim heee haberin ola opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol: Çok tatlısın yaaa

Canım çok ince bi düşünce, çok da hoş bir anı. İyi günlerde kullan
a.s.

Ben jartiyerli takım aldım ama çamaşırı jartiyer olarak kullanmadım. Sıcakta çorap giyemey niyetim yoktu zaten. Jartiyerin askılarını çıkarıp kullandım. Ayrıca kına gecesinde kuaföre gidince gelinleri oturtukların tümünün kıçını gördüğümden üstüne de boxer giydim :roflol: Ama benim büstiyeri gelinliğin içine teğellemişti gelinlikçi ve gelinliği çıkardığında büstiyer de çıkmış oluyordu :roflol::roflol: Neysem eve gelince de beyaz saten geceliğimi giydim hemencik. :kedi: Ne çok detaylı anlattım yahu

anaaa sulfatım burdaymış canım beniiimmmŞeniz ne zaman geldin kız bu arada evini dört gözle bekleyenlerdenim heee haberin ola opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Burdayım bitanem Şeniz Biliyorum canım evimi beklediğinizi ama insan 1 ay evde olmayınca ve kıyafetleri de çeyiz zamanı dizilmediyse çooook işi oluyor. İnşallah haftaya eklemeye çalışcam canım yerimseniben

pufı cok güzelmış cnm cok zarıf:lepi:

sınay olurr

sulfat bende merakla beklıyom yaa hadı artık eklesen

kundera cnm bencede cnm cokk guzel bısey annem bılezıklerım olunce paylasın benden hatıra dedıı ve suan ıyıkı kalmısss manevı degerııı herseyın ustundeeee bende ılerdee kızım olursa bırakırımmm cok buyuk bı hatıraaa oldu annemden bana kalan tek seyy oo ve benım ıcınn cok onemlııı

[

kıslar aklaıma takılan merak ettiğim bişiy var.
aslında sorum yeni gelinlere.
şimdik sorum şu...
gelinkliklerinizin içine çamaşır ne giydiniz.
düğünden sonra eve gidince onunlamı kaldınız ne yaptınız.
yani kısacası merak ettiğim ilk gece ne giydiniz.[/B][/QUOTE]

bende hep merak etmişimdir,
birde gelinlik denemeye gittiğinizde normal sutyenlerlemi denediniz ve gelinlikçi söylüyormu içine nasıl çamaşır alınması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…