Canım ben boluluyum ama bizim ailemiz kız aldık verdik sülalemiz meselaa karışmaz kaldımı kalmadımı ama etraf sürekli laf yapar o ayrı onlar herşeye konuşur zaten düşünürsen yandın.Evlilik tozpembe bir rüya ve iki insanın birbirine uyum sağlaması gerçekten çok zor ayrı şehirdeysen dahada zor öyle iki dışarı çıkıp gezmeyle tanıyamıosun malesef beraber paylaşmak lazım yaşayarak görmek lazım birazda uygun muyuz değilmiyiz diye...mesela ben seviniyorum ablasıyla konuşmuyoruz küstük evlendikten sonra olsaydı vaybee ne hayallerim vardı yıkıldı birer birer olcaktı ama artık ailesini çok iyi tanıyorum gerçekten bu süre iyi oluyor ya evlenen insanları görünce hep farklı bişey yok işte sanki evlenmeden daha mı iyiyiydi oluyo sorumluluk almak zor şimdi ben bu sorumluluğu yavaş yavaş görüyorum sabah işe giderken kalkıyorum sabah işe giderken nişanlın nasıl mesela evlenince nasıl olck ? İşten gelince nasıl ? akşam yemeğe katılıyorum bulaşık felan filan borçlar ödeniyor bi yandan hesap kitap işi yaa şuan tabi bunlar evcilik oyunu oluyor ama ev halinide görmek lazım bence kimse mükemmel değil kızların çoğuda evliliği farklı görür ama gerçekler can yakar..Aslında konuyla pek ilgili olmadı ama şahsi fikrimi yazdım aile çok önemli onlarıda tanımak lazım
bız o tatıl yazan yerlerın sadece ramazan ve kurban bayramı yazan yerlerını edıyoz burda
ınş yenı işimde o olmaz ınş
ayy ablamdan mujdelı haber beklıyom ya olursa süper olur
ctesı pazar tatıl
sabah 8 aksam 4 paydos
ctesı calısrsam 2 kat mesaı
aksam mesaılerı pahalı
ssk yemek süper
ayy ınşş ınş
anam kimse yok arsi, burciş, buket, ptırcıkkk, gmze,
bırakıp kaçtılar tpiği evleninceee
bız o tatıl yazan yerlerın sadece ramazan ve kurban bayramı yazan yerlerını edıyoz burda
ctesı pazar tatıl
sabah 8 aksam 4 paydos
aksam mesaılerı pahalı
ssk yemek süper
ayy ınşş ınş
http://www.kadinlarkulubu.com/kilitli-konular-sadece/310656-tam-kabus-yasiyorum.html
kılzar okudunuzmu bunu :bbo:
ctesı pazar tatıl
sabah 8 aksam 4 paydos
aksam mesaılerı pahalı
ssk yemek süper
ayy ınşş ınş
şekerim hastaydım öğlende geldim
herkese mrb
okudum geçmişi ama öle göz gezdirdimde diebiliriz
sora yine bakarım bi ara
öptüm hepinizi
kusra bakman kzlar
fax gelınce netım gıdıyo
fabrıkada calısıyorduk aynı yer ama fabrıka ustabaşı verıyo ve ustabaşı yönetıyordu
benım zamanımda
haklarımız yendı
şuan aynı kişi ama fabrıka işçıler şıkayet edınce ustabaşının elınden maddı yönlerı aldı
sadece iş ıle ılgılenıyo suan
mesela bıze ustabaşı verırdı para eksık fazla
sımdık öle deıl fabrıka ımza attırıyo kendı elıyle kurusuna kadr verıyo
artı kart sıstemı oldu ve kart okunuyo mesaı saatını bılıyo
ssk yoktu sımdık var
aynı kışıler var ben 6 ay çalıstım ama ozmn kötuydu
sbh 8 aksma 7 hıc oturmazdık
sureklı ayaktaydı sımdık öle deıl
denetleme var
herkes oturuyo işinı takıp edıyo
bankadan paarnı alıyon ssk var
ve her bayramda tatıl 23 nısanda bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?