oturmaya git boşver fazla muahbbet tez ayrılık getirir
Evet canım ben hatta şuan da nişanlmın ailesinde kalıyorum.Biz sırayla gider kalırız yani bir ben gelirim bir nişanlım kalır bazı kız aileleri tabi izin vermez buna ben şanslıyım tabiki ... Kafan neden karıştı peki ?
oooo canım sende yaa
evlendikten sonraki borçları düşünüyosun sadece
bide beni düşün
afedersiniz ben ne mok yiyim
elde avuçta hiçbişe yok
öde allah öde
ömür biticek borç bitmiyo...
walla benimki bana bi lafını etti
biz aynı şehirdeyiz ama ailesi böyle şehrin dışında gibi bi köyde yaşıyor
bi h.sonu gidelim orda kalalım dedi
ben hadiordan manyak ırz düşmanı sapık muamelesi yaptım kendine
bana kalsa ben kalırım da
hem benim ailem izin vermez
hem de onun ailesi aa kıza bak kalktı geldi bizde kaldı desin istemem
çünkü erkek kuzenlerimin nişanlıları gidip onlarda kalsa biz maaile ayıplarız kızları
eğriye eğri doğruya doğru
selenaycım ben o anlamda demek istemedim...
aman ya uzun uzun anlatmıyım boşver
sadece şöle sölim
şuan 20bin borç war
onlar ödencekte sonra biz mobilya taksitine gircezde
sonra düğün bilmem ne
çok zor...
hemşo senı anlıyorum bak benım babam 4 düğün ettı erkek kız demeden hepsını babam yaptı
gelınlerın mobılyası abımlere yenı ev esya
bana geldı emeklı oldu sımdık ben babama şunu al dıyememkı cunku yok ama derkı benım kzım yapar bısey demem dıyememde
nışanlımın aılesını dıyım
k valıdem bu ay sonu 3.kez amelıyat olcak
gorumcem okuyo
babamın emeklısı kredı borcuna gıdıyo
sımdık ben cıkıpta bunu sunu al dıyememolsa ne guzel olur ama cok takmıyorum acıkcası
herkes kendını yakışanı yaparsonucta
düğün olunca aa bak bı erkek cocuğuna bısey yapmamış dıycekler onlara belkıde yapcaklar
ama ben dıyemem ya
ıcnden gelıorsa yapsınlar suan ıstıyorumkı param olsa hemen k valıdeme verrım
e bacım direk ailem izin vermiyor diyemiyor musunbenim ailemde öyle düşünüyor, aslında bende öyle ama nişanlımın ısrarı anneside aradı geçen hafta gel kısım neden gelmiyorsun diye,
ya işte ben d eonu demek istiyorumslm kızlar
eda gelinliğin pek bi güzelmiş gerçekten güle güle giyersin inş
ya kızlar düğün ve para mevzusundan hiç laf etmeyin içime acayip oturuyor çünkü
bende ailelelerin biraz destek olmasından yanayım
hele benimki gibi olan
tek çocuk ya bi tek çocuk ama ellerinde bir lira birikmişleri yok
hiç oğlan everecez dememişler
millet ağzını açtımı şimdi tek çocukmuş ooo sana da ne altınlar takarlar eşyalarını düzerler diyorlar yutkunuyorum valla
benim babam yatak odası takımına ödicek 3 milyar ben yatak ve bazayı alıyorum 1 küsür
ama sözlüm ailesine hiç bir şey yıkmak istemiyor kredi çekicek eşyaları alıcak ve düğünlerin parasını ödicek
kendim alırım kimseyede laf ettirmem olmuyor sonuçta oğulları ne ederlerse oğullarına ediyorlar ele değil yani
daha evlenmeden, evlendikten sonraki borcu düşünmekten bi hal oldum
sonuçta bende istiyorum evim herşeyim güzel olsun
5 milyara salon takımı ve yemek odası dedim mi deliriyor ne gerek o paraya bak 1.500e komple setler var diyor ( ki kendim mobilyacıda çalışıyorum biliyorum o mobilyaları ve istemiyorum öyle mobilya ben)
içime çok oturuyor ama napıyımona söylerken ailen niye biriktirmemiş 2 kuruş diyemiyorum ama onun hıncını sözlümden alıyorum niye hiç biriktirmedin hiç mi düşünmedin diye
hayırlısıyla bi atlatsaydık
yani bak damla kalıomuşevet
eda cok dogrudusunmussun evlendıkten sonra laf ederler mederler
bağa da öyle gleiobizde farklı şehirlerdeyiz
evet gidip kalabilirim ki bi aksilik olmazsa ekimde gidicez
ama tek başıma gitmiyorum annemle beraber gidicez (düğün dolayısı ile) bi bakalım bi görelim ne var ne yok oralarda
ama onun dışıdna öyle keyfi ve tek başıma göndermezler, doğrusu da sanırım böylesi
bir formülü olmalıoooo canım sende yaa
evlendikten sonraki borçları düşünüyosun sadece
bide beni düşün
afedersiniz ben ne mok yiyim
elde avuçta hiçbişe yok
öde allah öde
ömür biticek borç bitmiyo...
böcük kimse kimseye gidin yapın edin diyelim demio kihemşo senı anlıyorum bak benım babam 4 düğün ettı erkek kız demeden hepsını babam yaptı
gelınlerın mobılyası abımlere yenı ev esya
bana geldı emeklı oldu sımdık ben babama şunu al dıyememkı cunku yok ama derkı benım kzım yapar bısey demem dıyememde
nışanlımın aılesını dıyım
k valıdem bu ay sonu 3.kez amelıyat olcak
gorumcem okuyo
babamın emeklısı kredı borcuna gıdıyo
sımdık ben cıkıpta bunu sunu al dıyememolsa ne guzel olur ama cok takmıyorum acıkcası
herkes kendını yakışanı yaparsonucta
düğün olunca aa bak bı erkek cocuğuna bısey yapmamış dıycekler onlara belkıde yapcaklar
ama ben dıyemem ya
ıcnden gelıorsa yapsınlar suan ıstıyorumkı param olsa hemen k valıdeme verrım
walla bence direk söyle gitsintatlım nişan alışverişine gittim bolu - ist arası otobüsle 4 -5 saat sürüyor yalnız gitmek zorunda kaldım ist gibi yerde trafik falan derken elbise ile yüzüklerimi aldım ama yemek bile yiyemedik koştura koştura elimize aldım hamburgerleri arabada yetik düşün vaktimiz yetmedi ucucunada otobüse yetiştim zaten öyle oturmaya falan işimden dolayı vakit bulup gitmedim hiç ... gün içinde gidip geri döndüm off bu nişanlılık ne zor
canım bir yandan nişanlım sıkıştırıyo ben size geldim kaldım falan filan anneside aradı geçen hafta neden gelmiyorsun kısım diye bir yanda bizimkiler aaa olmaz falan,
bir yandan içinden bişiy gitme diyooo hep arada kalan ben oluyorum bu sıkıntı veriyo kafamı karıştırıyor hiç birbirlerine uyan bir aile yapımız yok bende biraz tanımak istiyorum onları çünkü evlenince malesef ist da yaşıcam birlmiyorum karmakarışık oldum
ama şımdıkı zaman öle deılkı
harbıden paranın değerı yok kızlar
bunca zaman bırıktrmıştır başlarına allah korusun bı iş gelmıştır gıtmıştır bırıkımlerı
bunu sıze dıyemezler belkı
yanı dunya hali hersey olur
senı cok ı anlıyom hemsom bende gezmıyom ıcmıyom yemıyom alıyom nolcak alınması gereken seyler
bugun almazsam yarın sıkıntısını gene ben cekcem
selenaycım ben o anlamda demek istemedim...
aman ya uzun uzun anlatmıyım boşver
sadece şöle sölim
şuan 20bin borç war
onlar ödencekte sonra biz mobilya taksitine gircezde
sonra düğün bilmem ne
çok zor...
tatlım nişan alışverişine gittim bolu - ist arası otobüsle 4 -5 saat sürüyor yalnız gitmek zorunda kaldım ist gibi yerde trafik falan derken elbise ile yüzüklerimi aldım ama yemek bile yiyemedik koştura koştura elimize aldım hamburgerleri arabada yetik düşün vaktimiz yetmedi ucucunada otobüse yetiştim zaten öyle oturmaya falan işimden dolayı vakit bulup gitmedim hiç ... gün içinde gidip geri döndüm off bu nişanlılık ne zor
canım bir yandan nişanlım sıkıştırıyo ben size geldim kaldım falan filan anneside aradı geçen hafta neden gelmiyorsun kısım diye bir yanda bizimkiler aaa olmaz falan,
bir yandan içinden bişiy gitme diyooo hep arada kalan ben oluyorum bu sıkıntı veriyo kafamı karıştırıyor hiç birbirlerine uyan bir aile yapımız yok bende biraz tanımak istiyorum onları çünkü evlenince malesef ist da yaşıcam birlmiyorum karmakarışık oldum
eda cığım
söyledim ailem kalmama izin vermiyor diye şimdi keyfi bir gidiş olmayacktı, geziye gidiyorlar benide götürmek istediler, ama akşam dönülecek eee o saatte ben otobüs bulamıcam onlarda kalmam gerekecek,
zaten içimde rahat değil evdekilerin aklı bende kalır diye çünkü cok isteyerek huzurlu bir şekilde git demediler o yüzden gidemicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?