- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım çok yoğun işler ya, bir de eleman yetiştiriyorum, yorucu da oluyo, o yüzden buraya da yetişemiyorum be kuşum..gazwoman abla saol
sen nerelerdesn sadece bu gunler gelıyonnn
canım ben de sizi acayip özlüyorum da napiyim, işten vakit kalmıyor hiç, ama 1-2 aya işi bırakmayı düşünüyorum, o yüzden yerime birilerini yetiştirmem lazım, onlarla uğraşıyorum :))Allah razı olsun canım benimmmmmmmmma.s.özledim nerelerdesin
inşallah çalış kuzum vede gir işe başla inşallaaaaaahbu sene daha çok çalışıcam inşallah yaa hayırlısı bakalımm :Saruboceq:
inşallah bol paralar alırsın canım sendeınş kazanırsın ccnm ınşş
cnm sıkıldı bırden son 30 dk ama bugunmdende oldum
ıscıler mesaı parası alcak az bucuk ben onu blem alamıycamm
haftaya kadr sabretcez artık
ewet kuşum Allah varmı herşey var Allaha sığındım....yaa bide sel var dimiii nasıl üzüldüm nasıllllllllll Allah yardımcıları olsunzeysb cim saol napıım evdeyim malum sel haftasonu programına izin vermedi burda, sizlere takılıom bende
canını sıkma okudum problemlerini allah büyük yukarda görüoo
canım çok yoğun işler ya, bir de eleman yetiştiriyorum, yorucu da oluyo, o yüzden buraya da yetişemiyorum be kuşum..
canım ben de sizi acayip özlüyorum da napiyim, işten vakit kalmıyor hiç, ama 1-2 aya işi bırakmayı düşünüyorum, o yüzden yerime birilerini yetiştirmem lazım, onlarla uğraşıyorum :))
herkesı cok cok öptummm
azcık cıkamm dergıler vardı onlara bakemm
ı tatıller aksama ınş gorusuruz
ıftara abıme gdııyokk oleyy
gaso niye bırakıuosun canımm hayırdır
selam kızlar
ramazan koşturmaya diye pek giremiyorum
herkes iyidir umarım
ben ev işi yemek uğraşıp duruyorum.
Evliliğin ilk ayı ramazana denk geldi diye genelde evdeyim.
sen de hoşgeldin, nasıl gidiyor şeker? ben epeydir gelemiyordum, o yüzden yeni evli hatunlarımızdan haberim yok. keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canımcım?selam kızlar
ramazan koşturmaya diye pek giremiyorum
herkes iyidir umarım
ben ev işi yemek uğraşıp duruyorum.
Evliliğin ilk ayı ramazana denk geldi diye genelde evdeyim.
dimii bu gün böle oldu ne güzelllhihoyyytovegg hoşgeldiinn
eski tayfa döküldüü bugüünnn
çok yoruldum canım ya, 5 yıldır öyle bir tempoda çalışıyorum ki normalde 2-3 kişinin yapacağı işi yapıyorum diyebilirim, hani şöyle birşey vardır ya, yapabildiğini görülürse çok iş yüklenir sırtına, bende de öyle oluyo ama ben de rahat durmuyorum , kaşınıyorum :)) müdürüm kendisi ve benim için şey der, içimizde amele ruhu var bizim der :) iş için kendimi çok paralıyorum canım ya, geçen 1 ayda 4 kilo verdim, kalp rahatsızlığım çıktı ortaya, o yüzden dinlenmek istiyorum. Evlenince benimki çalışmamı zaten istemiyor, ben de kabul etmiştim, ben de dinlenmek istiyodum zaten, e bikaç ay daha erken bırakmış olucam. Yani işverenlerimle veya işyerimle ilgili sıkıntılarım yok çok şükür.. ama evde bütün gün yatış yapmayı özledim ne yalan söyliyim :))
ay ne uzattım böyle ben
çok yoruldum canım ya, 5 yıldır öyle bir tempoda çalışıyorum ki normalde 2-3 kişinin yapacağı işi yapıyorum diyebilirim, hani şöyle birşey vardır ya, yapabildiğini görülürse çok iş yüklenir sırtına, bende de öyle oluyo ama ben de rahat durmuyorum , kaşınıyorum :)) müdürüm kendisi ve benim için şey der, içimizde amele ruhu var bizim der :) iş için kendimi çok paralıyorum canım ya, geçen 1 ayda 4 kilo verdim, kalp rahatsızlığım çıktı ortaya, o yüzden dinlenmek istiyorum. Evlenince benimki çalışmamı zaten istemiyor, ben de kabul etmiştim, ben de dinlenmek istiyodum zaten, e bikaç ay daha erken bırakmış olucam. Yani işverenlerimle veya işyerimle ilgili sıkıntılarım yok çok şükür.. ama evde bütün gün yatış yapmayı özledim ne yalan söyliyim :))
ay ne uzattım böyle ben
çok geçmiş olsun biraz dinlenmek iyi gelioo inan
bende 3 yıl aralıksız bir gün izinsiz çalıştımm
hakikaten yorulmuşumm
işyerim kapanınca dinleniorumm şimdi ama çalışmaya cesaretim kalmadı özel sektörün durumu ortada zatenn
iş görüşmelerine gidiorum kriz var deyip para vermiolar şimdii
beklediğim bir yer var bakalımm orası olursa rahat edicem bnde
ama sıkılıo insan belli bişeyden sonra evde oturmak batıyoo hergün aynı oluoo çünküüü
kızlaaaaaaaaaarr hepinizi çok öpüorum.iftara kadar biraz yatıcam çok susadım :sinifsinif:Allaha emanet olun banada dua edin.....görüşürükkkkkkkkkk:1hug:
hepimizin hakkında hayırlısı be canım :)dimii bu gün böle oldu ne güzelllhihoyyyt
ah canım bilirim onuu bişeyi yaptını gördükçe binerler sırtına banada öle oluo....Allah şifa versin canım tabii yorma kendini dineln canım benim...valla bende işte diorumki akşam olsada yatsam ama ne mümkün hep bir yatışa hasret bakalım ne olacak.hakkında hayırlısı canım..çık ne olacak..
inşallah istediin gibi olsun herşey canım, Allah ta hakkında hayırlısı versin. Ya benim de en çok korktuğum o zaten, bir süre güzel ve keyifli gelecektir yatış yapmak ama sonra sıkılırım ben de ama napalım, izin verin ben 1-2 ay yatiyim sonra gelir tekrar çalışırım diyemem ki :)))))çok geçmiş olsun biraz dinlenmek iyi gelioo inan
bende 3 yıl aralıksız bir gün izinsiz çalıştımm
hakikaten yorulmuşumm
işyerim kapanınca dinleniorumm şimdi ama çalışmaya cesaretim kalmadı özel sektörün durumu ortada zatenn
iş görüşmelerine gidiorum kriz var deyip para vermiolar şimdii
beklediğim bir yer var bakalımm orası olursa rahat edicem bnde
ama sıkılıo insan belli bişeyden sonra evde oturmak batıyoo hergün aynı oluoo çünküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?