Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ınş kazanırsın ccnm ınşş

cnm sıkıldı bırden son 30 dk ama bugunmdende oldum
ıscıler mesaı parası alcak az bucuk ben onu blem alamıycamm
haftaya kadr sabretcez artık

zeysb cim saol napıım evdeyim malum sel haftasonu programına izin vermedi burda, sizlere takılıom bende

canını sıkma okudum problemlerini allah büyük yukarda görüoo

gazwoman abla saol
sen nerelerdesn sadece bu gunler gelıyonnn
canım çok yoğun işler ya, bir de eleman yetiştiriyorum, yorucu da oluyo, o yüzden buraya da yetişemiyorum be kuşum..

Allah razı olsun canım benimmmmmmmmma.s.özledim nerelerdesin
canım ben de sizi acayip özlüyorum da napiyim, işten vakit kalmıyor hiç, ama 1-2 aya işi bırakmayı düşünüyorum, o yüzden yerime birilerini yetiştirmem lazım, onlarla uğraşıyorum :))

herkesı cok cok öptummm
azcık cıkamm dergıler vardı onlara bakemm

ı tatıller aksama ınş gorusuruz
ıftara abıme gdııyokk oleyy

bu sene daha çok çalışıcam inşallah yaa hayırlısı bakalımm :Saruboceq:
inşallah çalış kuzum vede gir işe başla inşallaaaaaah
ınş kazanırsın ccnm ınşş

cnm sıkıldı bırden son 30 dk ama bugunmdende oldum
ıscıler mesaı parası alcak az bucuk ben onu blem alamıycamm
haftaya kadr sabretcez artık
inşallah bol paralar alırsın canım sende
zeysb cim saol napıım evdeyim malum sel haftasonu programına izin vermedi burda, sizlere takılıom bende

canını sıkma okudum problemlerini allah büyük yukarda görüoo
ewet kuşum Allah varmı herşey var Allaha sığındım....yaa bide sel var dimiii nasıl üzüldüm nasıllllllllll Allah yardımcıları olsun

nie çıkıcaksın canım yaaaai..haa bide öle bişi vardır doru çıkan yeni gelene işi öğretir...nie çıkcan yaaaa hakkında hayırlısı olsundaaa

selam kızlar
ramazan koşturmaya diye pek giremiyorum
herkes iyidir umarım
ben ev işi yemek uğraşıp duruyorum.
Evliliğin ilk ayı ramazana denk geldi diye genelde evdeyim.

gaso niye bırakıuosun canımm hayırdır

çok yoruldum canım ya, 5 yıldır öyle bir tempoda çalışıyorum ki normalde 2-3 kişinin yapacağı işi yapıyorum diyebilirim, hani şöyle birşey vardır ya, yapabildiğini görülürse çok iş yüklenir sırtına, bende de öyle oluyo ama ben de rahat durmuyorum , kaşınıyorum :)) müdürüm kendisi ve benim için şey der, içimizde amele ruhu var bizim der :) iş için kendimi çok paralıyorum canım ya, geçen 1 ayda 4 kilo verdim, kalp rahatsızlığım çıktı ortaya, o yüzden dinlenmek istiyorum. Evlenince benimki çalışmamı zaten istemiyor, ben de kabul etmiştim, ben de dinlenmek istiyodum zaten, e bikaç ay daha erken bırakmış olucam. Yani işverenlerimle veya işyerimle ilgili sıkıntılarım yok çok şükür.. ama evde bütün gün yatış yapmayı özledim ne yalan söyliyim :))

ay ne uzattım böyle ben

selam kızlar
herkes iyidir umarım

selam canımmmmmm..ah kuzummm ilk ayınzı ramazana geldiii dimiiiiiiiiii :lepi:ahaha ilahi kızzzzzzz.....ev işi yemekte zor yaa..ev işi nankör yap yap aynı valla...

selam kızlar
herkes iyidir umarım
sen de hoşgeldin, nasıl gidiyor şeker? ben epeydir gelemiyordum, o yüzden yeni evli hatunlarımızdan haberim yok. keyfin ahvalin sağlığın sıhhatin yerindedir inş canımcım?

ovegg hoşgeldiinn

eski tayfa döküldüü bugüünnn
dimii bu gün böle oldu ne güzelllhihoyyyt

ah canım bilirim onuu bişeyi yaptını gördükçe binerler sırtına banada öle oluo....Allah şifa versin canım tabii yorma kendini dineln canım benim...valla bende işte diorumki akşam olsada yatsam ama ne mümkün hep bir yatışa hasret bakalım ne olacak.hakkında hayırlısı canım..çık ne olacak..

çok geçmiş olsun biraz dinlenmek iyi gelioo inan

bende 3 yıl aralıksız bir gün izinsiz çalıştımm

hakikaten yorulmuşumm

işyerim kapanınca dinleniorumm şimdi ama çalışmaya cesaretim kalmadı özel sektörün durumu ortada zatenn

iş görüşmelerine gidiorum kriz var deyip para vermiolar şimdii

beklediğim bir yer var bakalımm orası olursa rahat edicem bnde

ama sıkılıo insan belli bişeyden sonra evde oturmak batıyoo hergün aynı oluoo çünküüü

aynen öle canım....bide insan alışıo ya bir tempoya sonradan kötü hissedio....inşallah sende hayırlı bir iş bulursun canım benim:1hug:

kızlaaaaaaaaaarr hepinizi çok öpüorum.iftara kadar biraz yatıcam çok susadım :sinifsinif:Allaha emanet olun banada dua edin.....görüşürükkkkkkkkkk:1hug:

hepimizin hakkında hayırlısı be canım :)

inşallah istediin gibi olsun herşey canım, Allah ta hakkında hayırlısı versin. Ya benim de en çok korktuğum o zaten, bir süre güzel ve keyifli gelecektir yatış yapmak ama sonra sıkılırım ben de ama napalım, izin verin ben 1-2 ay yatiyim sonra gelir tekrar çalışırım diyemem ki :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…