Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bvlgari pahalıdır tabi canım ama olsun başka zaman alırsınız :)
benzerinden bulursun inşallh. ya gözlükte çok nankör bişi alıyosun ertesi gün başka bi model görisin onuda istiyosun sonra bitanda bitanda derken ohoo sınırı yok vallahi

kızlarrr yaaa cok heyecanlıyım yegenım okulaa başladıııı onun heyecanııı bastııı bıraktıkk 12 de alıcaz agladımm yaa ne ara buyuduu yaaa

Burçişş çok pahalıymış kızz :bbo: Bi gözlüğe en fazla 200 verdim ben ama bu beni aşardıı kaydirigubbakcemile3

Bizide aşıyor kuzum yaaa:1hug:
Ama beğendim yani. Ki bu ucuzlamış hali düşün. sayılı sayıda üretilmiş 125 yıl öze gözlükleri... a.s Gerçi çok garip oldu kız kardeşime dedimki gelip gidip şununvitrininde chanel bir gözlük beğeniyorum gel bir takıp bakalım nasıl olacak... neyse girdik taktım iğrenç durdu yanlardan dar geldi. onun fiyatıda 800 dü sırnaşık şey Ama yakışmadı zaten allahtan :roflol: dior dolce falan tüm markalar vardı. ama ben öyle taşlı tuşlu gözlükleri sevmediğim için. ne öyle bülent ersoy gibi :roflol::roflol::roflol: amannn neyse boşver....:teytey: tadımız yerinde olsun yeter :1rolleyes:

evet aynen öyle. benim bir tane pembe var bir tane yeşil ikiside kemik...
neden öyle alıyorsam rengarenk şimdi bir tane siyah istiyorum ki herşeyle takabileyim :1rolleyes: v bir tanede beyaz istiyorum ve bir tanede metal :roflol::roflol::roflol: am siyah bu son iki tanesinin işini grür şimdilik :roflol:

ve işte yine pazartesii..........
herkese
günaydın, tünaydın , mutlu,sağlıklı,eğlenceli ve şanslı bir hafta diliyoruum ........

ış yerimde explorer yasaklanmisti acamiyordum nihalcim forumu... ama çookkkkkkk özledim sizii gerçekten...

slm kızlar

enem neler yazmışsınız

sabah sabah moralim bozuldu

bende nette geziniken ne bulduuum çok heyecanlandım da istanbuldakilerden bilgi almak istiyorum yaaa birileri bana yardımcı olsun lütfen

ben pronoviasın gelinliklerini çooooook beğeniyorum ama gelin görünki bizi aşıyor
karıştırırken vakko outletlerde senesi geçmiş modellerin 1000 ila 1250 mi ne bi fiyat arasında satıldığını duydum içim titredi resmen (gerçi bu bile pahalı sözlüme ya olsun alsın çok sinir etti sabah sabah) fazla modeli ve bedeni kalmıyor dediler ama ben nasıl alcam yaaaaaaaaa

kızçeler selam herkese

burciş hoşgeldin kuzum

beta ne yemek yapmaya karar verdin misafirlerine

arsiyide görüom aşağıdaa

bulursan bana da hbaer ver selenay

duvak fiyatı çünkü dediğin rakamlarrrr

burcu resmini bulup koysana merak ettim:)

ayy baktım tatlişim ama kendi web sitesnde fotolar görünmüyor bende seri nosunu bişmediğimden nette bulamadım. ama öyle enteresan bir yanı yok. kocaman yüzümün yarısını kaplayan siyah kemik çerçeve. hafif camlar fluu o kadar. kulplarında marka yaldızlı yazılmış ve 125 yıl damgası o kadar...
kızçeler selam herkese

burciş hoşgeldin kuzum

beta ne yemek yapmaya karar verdin misafirlerine

arsiyide görüom aşağıdaa
hoşbulduk bebişimmm Şeniz

evet nihalcim yüzdük yüzdük kuyruğuna ulasmaya ramak kaldı opuyorumnanaktan hazırlıklar tamamiyla bitti tatlim mutlu sonu bekliyoruz artık sen nasılsın tatlim.neler oldu çok merak ediyorum ben yokken... geçmişi kurcalayamiyorum sıkı yönetim var şirkette saklaya saklaya okuyorum şu anda zaten.. umarim bu durum en kisa zamanda sona erer :Saruboceq:

püü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…