Ohh ellerinee kollarına sağlık kışın afiyetlee yiyinn :1hug:günaydın kızlaaaaar
nasılsınız cok yazmıssınız ya haftasonu, sanırım hepsini okuyamam
betacım yoksun burda ama ben yinede yazıyım haftasonu börülce aldım ve bi kısmını salata yaptım 7 posette buzluga attım supeeer :lepi:
:):):) dolu dolu 25lik bir burcu
canımcım bizede anlat emi merakta bırakma yerimseniben Serhat enişte eminim burcusuna harika süprizler hazırlamıştır :asigim:
burcum buarada kızkardişinin hediyesininde göstersene bize :kedi:
bu smileyde yeni çımmış komikmiş :hulya:
canımcım bebişinin cinsiyeti ne zman belli olcak bakim?mandilinnn sağol cnmmmmopuyorumnanaktan
hamarat geliiiin bal dök yala yaptın deseneGünaydınlarrr herkeseee opuyorumnanaktan
Bugün iftara kayınvalidemler ve eltilerim gelecek :sinifsinif:
Dün bütün gün temizlik yaptım öldüm bittim akannehir
Bayram temizliğimden aradan çıkmış olduu...
Ama camların hepsini silmedim yağmur yağar diye kaydirigubbakcemile3
:
yok yok anlatırım :jeyyar:
umut ettiğim bir armağan var ama çok pahalı kaydirigubbakcemile3
süprizlerde kafi o yüzden kaydirigubbakcemile3
Walla dip köşe temizledim halılarımı bile sildimm canım çıktı resmenn kafamçokkarıştıhamarat geliiiin bal dök yala yaptın desene
darısı bana mirmirmirmir
bizdede bosch varay o smileyi yeni gördüm çok komikmişş :roflol:
yawruşum şimcik ben ilk başta alırken hem halı yıkama makinası hem süpürge bir arada kullanıcam dedim öyle aldırdım ama sonra çok zorlandım. koca makinayı her seferinde sök kur falan. hep yakınıyordum bana elektirik süpürgesi almış gelmiş gene bosch marka. böyle yer kaplamayanlardan peşimde fare gibi gelenlerden çok memnun kaldım ohh bee dedim yahu:roflol: 20o tl vermiş kızdık tabi ama iyide oldu hanikaydirigubbakcemile3
hahaben pınar pıtırcık kaldıkkk pasmına sonacımaa lady aybuer bız hala bekarızzz
olabilergeçmişten günümüze gelememiştir pıtırcıık
o yüzden bize cevap veremiodur belkii
ay o smileyi yeni gördüm çok komikmişş :roflol:
yawruşum şimcik ben ilk başta alırken hem halı yıkama makinası hem süpürge bir arada kullanıcam dedim öyle aldırdım ama sonra çok zorlandım. koca makinayı her seferinde sök kur falan. hep yakınıyordum bana elektirik süpürgesi almış gelmiş gene bosch marka. böyle yer kaplamayanlardan peşimde fare gibi gelenlerden çok memnun kaldım ohh bee dedim yahu:roflol: 20o tl vermiş kızdık tabi ama iyide oldu hanikaydirigubbakcemile3
canımcım bebişinin cinsiyeti ne zman belli olcak bakim?
hamarat geliiiin bal dök yala yaptın desene
darısı bana mirmirmirmir
nemiş bakim istediğin :jeyyar:
mandilincim daha var 6-7 hafta kadaropuyorumnanaktan
şeyy hımm kem kümm :kedi:
cucuyla gezerken bir tane bvlgari güneş gözlüğü beğendimm125. yıla özel üretim gözlükmüş. normalde daha pahalı ama sezon bitiyor diye gözlüğü 630 a düşürmüşler. ee tabi sezon bitince ellerinde patlyacak marmaris gibi yerde birde 125. yıla özel üretim seneye bir işe yaramayacak.... onun için indirmişler. ama gel görki hala pahalı...a.s yani sanmıyorum lamayız. çünkü annemler gelince çok açıldık 1 hafta tatil falan. belki açılmamış olsak alırdıda şimdi mümkün görünmüyor yani... hani şu kocamann olanlardan çokk şeker. benim yüzümde büyük ya çok yakıştı... :1rolleyes: neyse daha ucuzunu bulurum ben
nan çok pahalıymış:)
heee pahalı
ama cici yaa syah kocaman çerçeve... :1rolleyes: yanında da marka yazıyor ve 125 yıl damgası var... :1rolleyes: allah alacak olana bağışlasınn güle güle kullansın ne diyim :roflol:
şeyy hımm kem kümm :kedi:
cucuyla gezerken bir tane bvlgari güneş gözlüğü beğendimm125. yıla özel üretim gözlükmüş. normalde daha pahalı ama sezon bitiyor diye gözlüğü 630 a düşürmüşler. ee tabi sezon bitince ellerinde patlyacak marmaris gibi yerde birde 125. yıla özel üretim seneye bir işe yaramayacak.... onun için indirmişler. ama gel görki hala pahalı...a.s yani sanmıyorum lamayız. çünkü annemler gelince çok açıldık 1 hafta tatil falan. belki açılmamış olsak alırdıda şimdi mümkün görünmüyor yani... hani şu kocamann olanlardan çokk şeker. benim yüzümde büyük ya çok yakıştı... :1rolleyes: neyse daha ucuzunu bulurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?