Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bana dua edin inanın çok kötü günler geçiriyorum, yani dün onca yaşanana rağmen yine anne diye peşinde dolaştım ama karşılık göremedim, insanlık suçu işledim sanki, Allahım bilsin diyorum bişey demiyorum, ama dualarınıza ihtiyacım var benim şu saatlerde günlerde heyecandan sevinçten ölmem lazım

yaa ben yerim senin dikkatiniii Şeniz
ve sorunu kaçırmışım kuşum...
ben birine nescafe koydum birine şehriye birindede kahve kreması var şu an :roflol:

ayy kuzum dur sakin ol mevzuyu bilmiyorum kçırdım herhalde ama ne olur sakin ol canım yaa :teselli:

pufilotacımm Allahım selamete çkarsın şu günlerinizi canım senin için dua edicez inşallah herşey yoluna girecek ama sende umutsuzlanma lütfen..

ervamm bısı olmadııı cnmcm yaa o kadar kucuk oldugunu bılmıodumm valla o yuzdennn 3 yas var aramızdaaa sasırdımm cnm bnmm ayy topıgın gencııı

ben evde kalıcam galıbaa
benım 3 senem var 26 ıdeal bnm ıcınn yoksa harbıden kalıcam evde :roflol:

sende evde kalırsan yanii :1ninca:
faruk seni mühürlemiş kaçırmasınlar diye benneyaptımki
tez zamandada nişan haberini alırız inşallah canım kurban bayramında nişanlı gidiyomuşsun kaynanana akannehir

hayatımdan hiç ses yok ama arada misafirler gelip gidiyo bide yeninickli kişiler katıldı aramızda yazmıyolar ama belki onlardan olabilir benim umudum hep öle :gitme:
hayatım bunları okuyosan lütfn geri dön :sinifsinif:

inş cnmm yok be neee muhurlemsııı ben kacamam kı bırakıppp zaten cnmm
yok cnmm o ımkansızzz ben 3 sene gıdemem

şimdik senin üniv okuo olman gerekmiomu?
evlenicen çocuk yaşı kaç bide asker yolumu beklicen yoksam??

yaş 21 ve evlilik büyük hata bence tabi:umursamaz:

üni.okuyorum açıköğretm tabi kısa bi süre öncesinekadar çalışıyodum anaokulu öğrtmeniym ama 6 ay önce yuvayı bıraktım evde derslere yoğunlaştım şimdi ustaöğreticiliği geçtim okul arıyorum çalışcak mafoldumben
asker değil nişanlım bitti askerliği bilee:1ninca:
canım nişanlımda 27 yaşında -tatlicadiarzu-
şimdik fenalık gelcek gamzeye
ama ben hep yaş farkı olsun istedim

Son düzenleme:
pufiicim yaa bazen büyükler gençler kadar düşünemio ne yazıkkii

evlendikten sonra kapar kapını otururusunuz hiçbir dış kvvet karışamaz sizee

rabbim yardımcı olsunnn darda sıkıntıda olanlara

allah herkesi merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…