Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

songaa yaa alttakine bayıldımmm sanırım dore

üstteki de lamee dimi

ayy bende anneme göstereyim de fikir versin banaa

istiyorummmmmmmmmmm

hayır canım 1 tane örtü yaptırdım.2 resim koydum. birinde parlaklığı net görünüyor.baştakinin renginde yani. 2 resimdeki örtüde aynı.üst resimde parlaklığı belli olmadığı için alttaki resmide ekledim.bu arada doresi de yapılıyor bu kumaşın

merhaba kızlarr..
songa güle güle kullan canım örtünü
runnerı masanın ortasında kalacak şekilde mi yaptırıyorsun aşağı sarkacak mı

merhaba kızlarr..
songa güle güle kullan canım örtünü
runnerı masanın ortasında kalacak şekilde mi yaptırıyorsun aşağı sarkacak mı

teşekkürler canım.kadın 2 tane yapalım runner i dedi. enden 2 tane kenarlara serersin dedi. ama ben boylamasına 1 tane yaptırmaya karar verdim. bir mağazada gördüm.boylamasına 1 tane örtmüştü.çok hoşuma gitti. sonra dedimki 1 tane olsun. runnerıda ön sayfalara ekledim. onun mavilisini yapacak.ama fonu benim örtüden olacak üzerine mavi tül işlemeli kumaş koyacak.

ışık farkından öle duruyolar pashmina
simliler öle oldukları gibi çıkmıyo malesef

annemin diktikleri bu şekilde canım kenarlarına bordur çekiyor bu lamesi doresini de yapıyo tabi
çok çeşitli desenleri var

böle su taşı dikiyor kenarlarına

minikcim hem masa örtüsünün hemde runnerin boyutlarını ben verdim kadına bu ebatlarda yap diye. yoksa onların yaptıkları minicik bişey . bir de bana yutturacak öyle güzel olmaz,herkes bu boy yaptırıyor falan diye. ben genede kendi ölçülerimi yaptırdım ve çok güzel oldu. tam istediğim gibi sarkmaları. onlar ucundan azıcık sarkıtıyor.benimkisi biraz daha dökümlü oldu.pashmina sende diktireceksen eğer ölçülerini kendin ver canım. şimdi runneri de 1.60 lık yapıyoruz dedi. ama bana küçük geldi. eve geldim masada bir ölçüm yaptım 1.60 kare masa kapalıyken iyi oluyor ama masayı açınca sarkma hiç olmuyor. o nedenle ben 1.90 yaptırıyorum.kenarlardan 15 cm sarkıcak

bu da çok güzelmiş minikcim.benimkinin rengi bu renk işte ama ben ışığı bir türlü ayarlayamadım.sağol minik

evt canım genelde kapalı haline göre yapıp kandırıyorlar
biz iki boy yapıyoruz ama en mantıklısı eşyaları aldıktan sonra yaptırmak bence

evt canım genelde kapalı haline göre yapıp kandırıyorlar
biz iki boy yapıyoruz ama en mantıklısı eşyaları aldıktan sonra yaptırmak bence

bir de neye sinirlendim biliyomusunuz ! o kadar para alıyor, örtüyü ütülememiş bile yaaaa. gıcık oldum kadına

bir de neye sinirlendim biliyomusunuz ! o kadar para alıyor, örtüyü ütülememiş bile yaaaa. gıcık oldum kadına

yuh cidden yaniii

terbiyesizlik bu yani kadın resmen kenarına bi dikiş atıp vermiş
senin yerinde olsam bi daha kapısından girmezdim oranın

anlıyorum kızlarr

songa ben b.köyde bişna bohçası için kayınvalideye
pike takımı yaptırdım milim milim annem çizdi benim

o kadar harikaydı ki anlatamam

fabrikasyon gibiydii

dışardaki fiyatın tam3 katı fiyat aldı içime oturdu o ayrı tabiii

heh sonunda bitti geçmiş yorgun smiley:)

uğur böceği inşAllah en kısa zamanda kafanın rahat edeceği bir yer bulur kurtulursun otrdan..
burcu sticker salona çok ciic olmuş canım
karalahana kısmet işleri cesaret işi birazda bence de görüş belküde beyaz atlı prensin o çıkar kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

yuh cidden yaniii

terbiyesizlik bu yani kadın resmen kenarına bi dikiş atıp vermiş
senin yerinde olsam bi daha kapısından girmezdim oranın

evet canım.annemde öyle söylüyor. çok kibirli bir kadın diyo annem. bana altın verseler yaptırmam diyo. :) bir de dediğim gibi elinde bir ölçü var. o da saçma sapan bir ölçü. minnaık bişey. bu güzel oluyor diyip duruyor. yani benim ölçüyü yapınca onun için uğraşıcak ya birazda olsa, zoruna gidiyor hatunun :)

minik benim arkadaşım ekimde evlencek o da diktirmişti bi onunkiside bakıcam
oda annenin yaptğı gibi kenarlarına 3 parmak sim işi koydurdum sende yaptır öyle dedii

merak ediom onunkinide

seninkilerde güzel olmuş minikcimm

evet canım yaaa. bizde dedikki ucuza çıkar diye ama nerdeeee ? yok bu kumaş bilmem nerden geliyor, ypok özel yok bilmem ne ! doğruysa tabiii. malesef pahalıya geliyor canım.pazarda falan birsürü var aslında ama işte benim kafamda bir model olduğu için mecbur kaldım.

resimdeki benim değil canım
annem dikip satıyor masa örtüsü ve saten pike takımları yapıyor

aa kızlar örtülerinizi görünce aklıma ne geldi :)) yengem pazardan bu dertsiz kumaşlardan alıyo hemde 1 2 milyona falan, sonra kenarlarına sutaşımı ne diyolar ya miniğin koyduğu gibi ondan çekiveriyo, yada bu şimdi çok moda oldu boncuk işiymiş süslü kurdeleler güpürler falan kurdele şeklinde satılıyo ya ondan çekiyo ve ortaya harika birşey çıkıyo :) hemde dertsiz yıkayıp yıkayıp kullanıyo..

bu şekilde bisürü örtü örtü alıyo 1 milyona falan, aynı masa örtüsünden 2 tane aldı diyelim, birini masaya koyuyo diğerini parçalayıp peşete yapıp kenarlarını süslüyo örtü olarak kullanıyo :) hemde herşeyi 5liraya falan mal ediyo sıkıldıkça dğeiştiriyo bayılıyorm ben onun mutfağına..

bide böyle kaliteli örtüler aldığı zamanda düz şefaf muşamba gibi şeyler oluyo ya, aynı şeklde masa örtüsünün üzerine ondan alıyo, uçlarına gene kurdele su taşı gibi bişey dikip süslüyo yemek sırasında onu örtüyo..

ben yenı geldım eve namaz kılcamm dua edıcemm hepımız ıcın bol bol sızde etmeyı unutmayın benıde unutmayın hadı ben 1 2 saat yokummm ALLAH kabul edr ıns:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…