Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mercimege benziyor ama biraz farklı, mercimek corbasını bende o sekilde yapıyorum ve ayıptır soylemesi onu guzelde yapıyorum :kedi:
ammavelakin ezogelin olmadı, neyi eksik geldi olcusumu yanlış anlamadım

canım 1.5 su bardagı mercimeğe 1 kahve fincanı gibi pilavlık bulgur..büük olanlardan :hulya:

Slmmmmm ben geldim
bizim grup nerde buket,arsi,beta,gamze nerdesiniz kızlar Burcuummm sticker'ına baktım tatlım çoook cici olmuş:asigim:hele salondakinin rengi çok pastel ve asil durmuş ben hep siyah istiyordum benim bile fikrimi değiştirdin bu arada geçen gün girişime halı aldık yolluk çok küçük kalmıştı bugün yarın fotosunu eklerim dün kendime bayram için şekerlik aldım şu iki katlı olanlardan bide kolonyalık o da çok nostaljik bişi eskiden saraylarda gül suyu ikram edilirmiş bunlarla nette bulabildiğim fotoları bunlar kendi aldıklarımıda şekerle doldurunca fotolarım

vee uğur böcekli gırgır aldım tabi ki o da çok hoşuma gitti :asigim:

ay esma delirmiş gibiyim he

yemek tarifleri okuyorum ordan burdan

off
ben perde pilavı yapmayı öğrencem
kesin yani
öğrenmeliyim

ay ne guzel bişey o

sinay
cok guzel o ya ıkıncı resım bayldm
sen yenı gelınsn gelenın olurmu bayramda gezmkten fırsa bulurmusun

haklısın gezmekten fırsat olmaz ama bayramdan sonra gelenlere de tutarım çok hoşuma gitti napıyım 10 liraya aldım hemde :asigim:

sinayyyyyy senin gruptan gelsin cevap aldıklarına ozaman:gitme::umursamaz:

akşama aniden misafirim çıktı dolabıda boşaltmıştık gidcez diye...
neyseki dolapta böreğim vardı bir salata birde tatlı yapıcam şimdi oldu bitti maşallahh:)

hediye alcak kişide cogaldı bayramda
pesımde yenge yenge dıye dolasan bücürükler var
aa bide kızlar suatın bi yiğeni benm adımı mom mom mo ceeeee sanıyor

sinayyyyyy senin gruptan gelsin cevap aldıklarına ozaman:gitme::umursamaz:

Aşk olsun ya ben öle mi demek istedim devamını yazacak olsam ooo yaz yaz bitmez aklıma gelen 2-3 kişiyi yazdım ve burda olmayanları seçtim canım benim Şenizölümüne kankayızz:enbuyukkk:

ay esma delirmiş gibiyim he

yemek tarifleri okuyorum ordan burdan

off
ben perde pilavı yapmayı öğrencem
kesin yani
öğrenmeliyim

bende valla.
çok merak sardım ona.
yoğun araştırma üzerindeyim.
yapabilir miyim bide vakit yok ama bi pazar deneyeceğim...

sinay güle güle kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…