Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[

hehehe sen ıstanbulda olsaydın müşteri gelırdık[/QUOTE]

BEN İSTANBULA GELİNCE BİR YERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM, MADDİ DURUMU KÖÜ OLANLARA VEYA ÖZELLİKLE TECAVÜZE MARUZ KALMIŞ ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR YERLER OLABİLİR...GELİNCE BAKACAĞIM İŞTE...O ZAMAN GELİRSİNİZ:))

nan oku oku alıntı et hepsı gıtsın ıyı mı

hemso saol cnm

arsı h geldın cok guzelmış gule gule kullan cnm

pıtır hıcbısey ıcın uzulme hele senı uzen ıcın asla bunu bılır bunu derım benım sacımda beyaz cıktı be sonra noldu o eğlendı güldü takmadı benı
ama kazanan ben oldum
askımı buldum ıyıkı var
sende bgun gecmısını bu sekılde hatrlarsın emın ol

eda h geldın garu sensın

[

hehehe sen ıstanbulda olsaydın müşteri gelırdık

BEN İSTANBULA GELİNCE BİR YERDE GÖNÜLLÜ ÇALIŞMAYI PLANLIYORUM, MADDİ DURUMU KÖÜ OLANLARA VEYA ÖZELLİKLE TECAVÜZE MARUZ KALMIŞ ÇOCUKLARA YÖNELİK BİR YERLER OLABİLİR...GELİNCE BAKACAĞIM İŞTE...O ZAMAN GELİRSİNİZ:))[/QUOTE]

NEGUZEŞ
bak benım nıkımde guzel pıtırrr ben sevıomm

Bi insan bilmiosa ne istdiğini hem seni ziyan eder hemde kendni dibini görmdiğinn suya dalmadgn gbi sonunu bilmdiğin sevgiye teslm etme kndni
O YELIZDE YAZIYOR ZATEN
arkadaşlar ben rizeye gidiyorum , size iyi bayramlar demeden gitmek istemedim ...

herkese güzel ,güzel,güzel bayramlar diliyorum , kendinize iyi bakın

haftaya görüşmek üzre ,,,,
iyi bayramlarrr
ya bu densem felan nerde

eda senın ben ................... bıppppp neyse sonra tel acar sıfatına der
gevurdan yana mısn nan

ah eda yarama tuz bastınn heee bende bjklıyım cok sınır oldum cok guzel oynuyoruz ama netıce 0 0 0 deli oluom yaaalmaz:

eda senın ben ................... bıppppp neyse sonra tel acar sıfatına der
gevurdan yana mısn nan

:roflol:

bocuk ya dun papı ılede konustukk cok guzel oynuyoz nıye boleee mustafa denızlıde ıs yok yazık o kadroyaa herkes kadroya hayran kalıoo ama cokusteyızzz

kızlar ya sabah dedimki dun ezogelin corbası yaptım ama lezzetinde bi eksiklik vardı, birde bulguru mercimeğe gore fazla olmus dedim. bilen yapan varmı aranızda dedim , kimse oralı olmadı :umursamaz:

olm o adamı kovmaları sart
bıde yıldırım gıtse varya süper

holosko süper oynuyo serdarda ee adamları nıe alıyon bee dıngıll
yusuf ılk dk süperdı sonra afalladı cok hata yaptı ondan beklemezdım
hakan bekledığımden ıyı durdu kalede ınş bıde kale vuruşu yapmayı öğrencek
tabaka deıl 8 mılyon euro 1 mılyon euro etmez
tello nobre süper
boboyu koymadı sasrdım neden acaba
deli ıbodanda hayr yoktu
nıhat zaten eskı nıhat deıl
bıde yığenıme nıhat ısmını koyduk
şans yok anam şans yok

şekerım ezogelın hangısı yaa
bıldığımız mercımek ıse
ablam süper edıy pattes havus falan püre hhalıne getırıyo
ama ben bılmıyom:tomato: onun gıbı harıka edemıyom cok süper edıyy
benımkı öle olmaz

bir arkadaşımın tez konusuydu "online terapi" ona ağır geldi galiba tezi bırktı...bak bırakmasaydı destek isterdik ondan:))
:)

:1hug: Rabbim senin karşına tez zamanda hayırlı birini çıkarır inşallah bütün bu sıkıntılarını unutur çook mutlu olursunn

inşallah canım
ay çok güzel sözler buldum ben

benımkının tee sesı kısılmış bağırmaktann bende gtcektımm kadır gecesı dıe gtmedım
ama ortam herzmnkı gıbı muthış
ayrıca bız rizesporu tutuyoz
k babam futbolcuydu orda

ayu böcük
ben gerçekten geçmiş olsun dedim olum

benim kardeş takımdır bjk
biz gs olarak yenilsek de hiç üzülmem

mesela dünkü oynayan febe olsaydı ama
kesssinnnnnnn mençıstırı tutmuştum kessinnnn
konu febe olunca gavur mavur dinlemiyorum :s

mercimege benziyor ama biraz farklı, mercimek corbasını bende o sekilde yapıyorum ve ayıptır soylemesi onu guzelde yapıyorum :kedi:
ammavelakin ezogelin olmadı, neyi eksik geldi olcusumu yanlış anlamadım

gitsinde bence rıdvan neler dıo mustafa denızlıye o hocaysa ben neyım falann adamları nerde kullancagını bılmıoo dıoo ıns duzelırızzz yaaa

yok ezogelin başka, ama ben onu hazır çorbayla yapıorum çok güzel oluyo :tomato:

portakal ağacı diye bi site varya yemek tarifleri olan oraya bak belkim vardır, ordan yayla çorbası yapıyorum ben herkes bayılıyo.. hatta tarif alıyolar serayın çorbası diye başlık atıp

böcük öle deme bee ferrariyi iyiki almışız adam süper bence :) bu arada dünkü maçta adamların bacaklarına hasta oldum yaa, benim kadar bacakları var yere nasıl sağlam basıyolar, bide bizimkilere baktım hepsi çırpıı.. üflesen düşüyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…