esma sen sarıgazide evimiz mi var demiştin
oraya taşınma ihtimaliniz olmaz di mi
esma sen sarıgazide evimiz mi var demiştin
oraya taşınma ihtimaliniz olmaz di mi
bılıom perde pılav oldugunnu gorunusu daha cok cektı benıı
AKSAMAM YAPARIM YA 1 .5 ONCE YINe OLDU DISCI OPERASYONLE CEKMEMIZLAZIM DEDI ILAC VERDI AGRISI GECINCE UGRASMADIM FILM CEKTIR cart curt dedı
ben 3 sene çektim onun ağısı berbat bişey çıkıyo geri kayboluyor derken çıktı çıktından sonrada ağrı yaptı yamuk yumuk çıktı bişey yiyemiyodum çıkanı çektiirdim
cnm sende hiç bişey yokmuş gibi arkadaşça davransan nasıl olur umursamasan o birazda seni kızdırmaya çalışıyor olabilirohh ben cvp vermedim hiç oda çıktı:)
ahanda perde
gördüm ama yemedimde yapmadımda bende acıktım oruç değilim ama işyerinde yiyemiyorumki
pııtcım neler olio yine
AKSAMAM YAPARIM YA 1 .5 ONCE YINe OLDU DISCI OPERASYONLE CEKMEMIZLAZIM DEDI ILAC VERDI AGRISI GECINCE UGRASMADIM FILM CEKTIR cart curt dedı
ben 3 sene çektim onun ağısı berbat bişey çıkıyo geri kayboluyor derken çıktı çıktından sonrada ağrı yaptı yamuk yumuk çıktı bişey yiyemiyodum çıkanı çektiirdim
cnm sende hiç bişey yokmuş gibi arkadaşça davransan nasıl olur umursamasan o birazda seni kızdırmaya çalışıyor olabilir
gördüm ama yemedimde yapmadımda bende acıktım oruç değilim ama işyerinde yiyemiyorumki
yok hiç yazmıycam canım
çünkü ben onun gerçekten bi tarafında diilim
bi tarafında olsam ben akşam köpek gibi ağlarken berbat durumdayken en azından bi kelime yazardı ama diilim işte biliom
ben ona ihtiyaç duyarken o benim için bişi yapmıosa
o da bana ihtiyaç duyarken bende onun için bişi yapmam
ve o bana benden daha çok ihtiyaç duyuo iş konusunda
ben gidince görürüm onuuuu
NAZIM GEÇİYOR ONDAN YAPTIMMM BEN YİRİM SİZİ
Aşk olsun ya ben öle mi demek istedim devamını yazacak olsam ooo yaz yaz bitmez aklıma gelen 2-3 kişiyi yazdım ve burda olmayanları seçtim canım benim Şenizölümüne kankayızz:enbuyukkk:
efet bacım nedek :umursamaz:ay nihal esma bilmediğinize inanamıyorum perde pilavını
böyle dışı sert hamurlu
içi bademli kuşüzümlü (ben kuşüzümü pek sevmem ama yakışıyor)
bir pilavdır
ha içinde bir de tavık parçaları olur
du canınız çekmicekse koim mi bi fotosunu
sinay güle güle kullan cicim ::umursamaz:
parpalmım bizi sevmiyolar :a015:
cnm sende hiç bişey yokmuş gibi arkadaşça davransan nasıl olur umursamasan o birazda seni kızdırmaya çalışıyor olabilir
ohhh missssss
ay esma delirmiş gibiyim he
yemek tarifleri okuyorum ordan burdan
off
ben perde pilavı yapmayı öğrencem
kesin yani
öğrenmeliyim
nan yemek yazman nan ağzım sulanıyıo valla gunaha gırıyonus :umursamaz:
papı aksam ferrarı yoktu olm artı yuhh senınkıne okadr yol gelıy senı görmeeden gerı mı gıdıy:mymeka:
snay gule gule kullan ben hala gırgır bulamadım:gitme:
yok hiç yazmıycam canım
çünkü ben onun gerçekten bi tarafında diilim
bi tarafında olsam ben akşam köpek gibi ağlarken berbat durumdayken en azından bi kelime yazardı ama diilim işte biliom
ben ona ihtiyaç duyarken o benim için bişi yapmıosa
o da bana ihtiyaç duyarken bende onun için bişi yapmam
ve o bana benden daha çok ihtiyaç duyuo iş konusunda
ben gidince görürüm onuuuu
zeynep yapmaya cektırırken acıyormu
zeynep yapmaya cektırırken acıyormu
sen eccu başıyazmalı bu avatarları nirden buluyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?