Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma sen sarıgazide evimiz mi var demiştin
oraya taşınma ihtimaliniz olmaz di mi

esma sen sarıgazide evimiz mi var demiştin
oraya taşınma ihtimaliniz olmaz di mi

kocişimin evi varmarrtan beri boş
yok cnm bnm ısım burda sabah 6 da yola cıkıp aksam 9 -10 evde oluruz benmkı he dese gıderım ama sosyal hayatımız kalmaz dıyor

Aşk olsun ya ben öle mi demek istedim devamını yazacak olsam ooo yaz yaz bitmez aklıma gelen 2-3 kişiyi yazdım ve burda olmayanları seçtim canım benim Şenizölümüne kankayızz:enbuyukkk:
NAZIM GEÇİYOR ONDAN YAPTIMMM BEN YİRİM SİZİ
efet bacım nedek :umursamaz:
tarifide verin kızlar şu perde pilavının

ay esma delirmiş gibiyim he

yemek tarifleri okuyorum ordan burdan

off
ben perde pilavı yapmayı öğrencem
kesin yani
öğrenmeliyim

öğretiimmii

evet :gitme:

oynadı nan ferrarii defansın bel kemiği vallahi top geçmiyo adamdan :enbuyukkk:

yazma yavruş ya yazma, yani böyle bizim dediklerimizin bi anlamı yok sonuçta sende kalbini dinliyosun ama çok üzülüyosun sen üzülünce bizde üzülüyoruz :1hug: kendine oyalancak bişeyler bul kafanı onlarla meşgul et düşünmemeye çalış onu

kızlaar bide o perde pilavının orjinali ilk konulan resim, özel tenceresi var onun dibi dar üstü genişliyo yüksek bişi böle bakırmı neyse işte onunla yapılıyooo.. biz onun için siirtten tencere getirttik kaydirigubbakcemile2

bide bizde kuş üzümü komuyoruz ben sevmem zaten dolma içinde falanda sadece badem koyuyoruz, ister parça etli ister tavuklu yapılıyo, içine dışına badem konuyo ama dışı nefis :hooray:

pıtır kendine yapıyosun kuzum ya bukadar takma boşver umursama ba neler oluyor

zeynep yapmaya cektırırken acıyormu

esmaa çekilcek kadar olunca hemen çektirmen lazım, köksüz diş diye biliniyo zaten 20likler merak etme o yüzden, normalsen sende sorun olmaz lülülülülülü

dedim ya benim öndekiler üst üste bindirdi büyüdükçe o yüzden dikkat et baktın sıkışltırıyo hemen çektirmek zorundasın

kızlar inanmıycaksınız ama tam 161 sayfa geçmiş okudum.. çılgınmıyım mannak mıyım anlamadım bende

4 gündür izindeydim bugün döndüm canım hiç iş yapmak istemedi. sabahtan beri ben yokken yazdıklarınızı okuyorum. ama alıntılarımın hepsi uçtu gitti maalesef

geçmiş kandilinizi kutlarım öncelikle.. hepinizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
burcu doğumgünün kutlu olsun. nice senelere
sinay aldıkların çok güzel gerçekten de.. iyi günlerde kullan.
arsima o çay tabaklarını ben de çok beğendim ama benim almam için bir sebep yok. o yüzden almamıştım. güle güle kullan.
nihalim hemşom opuyorumnanaktan
eda nan perde pilavının fotosunu koydun nasıl yapılacağını da anlat bari. haftasonu denemek isterim çok zor değilse..

hepinizi çok özledim kızlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin mulberry :a.s.:

tarifi vercektim annemin defterde yazıyo ama ben kafama göre yapıyorum dedi, akşama ona anlattırır yazarım, çok zor değil gibi :)) bi pilavını pişiriyosun, bi hamur yapıyosun, sonra o hamuru açıp tereyağla sıvadığın tencerenin içine bademleri yapıştırıp hamuru koyup pilavı döküp hoopp fırına, sonra orda pişiyo kendi kendinee

mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…