Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy kıs niye az yapmıyosun o zmn cnm annemde hep fazla yapar sonra yiyen olmas çöpe yazıktır ya onu bulamayanlar var (

kız mısafır vardıya bende o gün ondan kalanlar
yoksa cok yapmıyım pırın bı su bakradfk yaparım hep kucuk bi su bardagı ama benmkı artan seyı yemıyor uyuz oluyorumbugun ekmeyı yarın yemıyor buzluga at at oda cozum olmuyor ekmek dolcak
kuflenıyor uyuz oluyom nefret edıyom atmaktan am ayemıyor ıste belkıde ben degerlendıremıyorum

eşin kalanları yemiyomuş baksana ekmek bizim evdede babam olmasa hepsi atılır kimse yemiyor babam taze ekmek yemeyeli baya bi zmn olmuştur herhalde :roflol:

delikafaduldendelikafadulden:asigim:

aşkım gelıyoooo benı alcakk yemeğe gtcez oleyyy

yaaaa ben ne zaman askım gelıoo yemege gıdıcez dıee sevınıcemmmm offff yaaa

bocugum sevındım senın adına

bende haftada bıkez göruyom bazen süprıs edıyy 2 oluyo
paramda yokkı h sonları ben gıdem
ama bayramda hergun yaımda olcak :lepi:

mınık nası yanı :bbo:

selam kızlarr opuyorumnanaktan

ya dün paydos arasında patronun bilgisayarından kacamak girdim kandilinizi kutlamak icin ama biseyi unutmusum :gitme:

Burcisimm dogumgünün kutlu olsun annem, nice mutlu, huzurlu, saglıklı, ask dolu yıllara insallah :Saruboceq:
Iyiki dogdun kuzumm Şeniz

oh oh ben aglamıyımda kım aglasın ya ne yemege cıkıoz bne gorusuyoz pazardan pazara yetmıııoo yaaaa

ya ben ya benn :gitme: mafoldumben

sende benım gıbısın hee benımkı suprızde yapmıooo ben d.gunumde yanımda olacagımdan suphelıyım herseyı gectım

sendemıııııı cnmmm :gitme:

sendemıııııı cnmmm :gitme:

Nihalım ben senede bir görüyorum ya yavrum, uzaklık malum :çok üzgünüm:
Tam 6 ay 16 gün oldu askısımı görmeyeli mafoldumben dayanamıcam yılbasında gidicem ama herhalde, yetti bunca hasret :gitme:

Nihalım ben senede bir görüyorum ya yavrum, uzaklık malum :çok üzgünüm:
Tam 6 ay 16 gün oldu askısımı görmeyeli mafoldumben dayanamıcam yılbasında gidicem ama herhalde, yetti bunca hasret :gitme:

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm akannehir:1shok: şukredıyım halıme ben dayanamam yaaaa

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm akannehir:1shok: şukredıyım halıme ben dayanamam yaaaa

:gitme:

4bucuk senedir sürdü Nihalım basta beni bi görcektin ölcegimi sanıyordum hep ama insan alısıyor zamanla, simdi asker bekliyormus gibiyim kaydirigubbakcemile3
ama özlemek cok coook güzel bide buluscagın gün geldimi bunca hasrete inat bi sarılıyosun sevdigine o herseye deger iste :asigim:
insallah kavuscaz bizde ve bidaha hic ayrılmıcaz :Saruboceq: :Saruboceq:

ınsallah cnmmm benımmmm azda kalmısss valla 9 ay sona yanındasınn:dance: benım o bıle bellı deılll :çok üzgünüm:

güle güle kullan şeker.

ınsallah cnmmm benımmmm azda kalmısss valla 9 ay sona yanındasınn:dance: benım o bıle bellı deılll :çok üzgünüm:

O daha tam belli degil kuzum, belki daha öncede olabilir, ama önce bi dil kursuna gidicek oda 2 ay falan sürüyor onu alsın sonra tarihimizi belirlicez insallah, kursada aralık gibi gitcek insallah, gitsin ya dayanamıyoruz artık valla :roflol:
Sende üzülme canım, bi bakmıssın hic beklemedigin bi anda teklifi alcaksın ve kendini ceyiz hazırlıgı icerisinde bulcaksın insallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…