esmy kıs niye az yapmıyosun o zmn cnm annemde hep fazla yapar sonra yiyen olmas çöpe yazıktır ya onu bulamayanlar var(
kız mısafır vardıya bende o gün ondan kalanlar
yoksa cok yapmıyım pırın bı su bakradfk yaparım hep kucuk bi su bardagı ama benmkı artan seyı yemıyor uyuz oluyorumbugun ekmeyı yarın yemıyor buzluga at at oda cozum olmuyor ekmek dolcak
kuflenıyor uyuz oluyom nefret edıyom atmaktan am ayemıyor ıste belkıde ben degerlendıremıyorum
eşin kalanları yemiyomuş baksana ekmek bizim evdede babam olmasa hepsi atılır kimse yemiyor babam taze ekmek yemeyeli baya bi zmn olmuştur herhalde :roflol:
biz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
oh oh ben aglamıyımda kım aglasın ya ne yemege cıkıoz bne gorusuyoz pazardan pazara yetmıııoo yaaaa
selam kızlarr opuyorumnanaktan
ya dün paydos arasında patronun bilgisayarından kacamak girdim kandilinizi kutlamak icin ama biseyi unutmusum :gitme:
Burcisimm dogumgünün kutlu olsun annem, nice mutlu, huzurlu, saglıklı, ask dolu yıllara insallah :Saruboceq:
Iyiki dogdun kuzumm Şeniz
ya ben ya benn :gitme: mafoldumben
sendemıııııı cnmmm :gitme:
Nihalım ben senede bir görüyorum ya yavrum, uzaklık malum :çok üzgünüm:
Tam 6 ay 16 gün oldu askısımı görmeyeli mafoldumben dayanamıcam yılbasında gidicem ama herhalde, yetti bunca hasret :gitme:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm akannehir:1shok: şukredıyım halıme ben dayanamam yaaaa
:gitme:
4bucuk senedir sürdü Nihalım basta beni bi görcektin ölcegimi sanıyordum hep ama insan alısıyor zamanla, simdi asker bekliyormus gibiyim kaydirigubbakcemile3
ama özlemek cok coook güzel bide buluscagın gün geldimi bunca hasrete inat bi sarılıyosun sevdigine o herseye deger iste :asigim:
insallah kavuscaz bizde ve bidaha hic ayrılmıcaz :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın kızlar, size aldığım çatal bıçak takımını paylaşmak istyedim...Bunu ben almıştım..sonra nişanlım bir alışveriş mağazasında yapılan açık arttırmaya takıldı ve bernardoki takımı 200 liaraya aldı...ben de bernardoyu günlük kullanmaya karar verdim...sitesi yenilendiği için onu yükleyemedim(
ınsallah cnmmm benımmmm azda kalmısss valla 9 ay sona yanındasınn:dance: benım o bıle bellı deılll :çok üzgünüm:
ay ben size ne diyecektim .şimdik gazetede gördüm .yarın a101 e twing terlikler geliyormuş 10 tl.
duyurulur...
resim ekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?