mulbery hg cnm nasılsın
nihalcim avatarını görünce eski günler geldi aklıma bizde yapmıştık vereliniortak
hoşgeldin mulberry :a.s.:
tarifi vercektim annemin defterde yazıyo ama ben kafama göre yapıyorum dedi, akşama ona anlattırır yazarım, çok zor değil gibi :)) bi pilavını pişiriyosun, bi hamur yapıyosun, sonra o hamuru açıp tereyağla sıvadığın tencerenin içine bademleri yapıştırıp hamuru koyup pilavı döküp hoopp fırına, sonra orda pişiyo kendi kendinee
merhabalarrr
ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus
nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre
asker beklerkenemı yoksa bende asker kunyesı yok safaklar hahahah
minikk hoşgeldinn
alışırsın inşallah kokuya :)
hadi geçmiş olsn yeni iş ortamı cok guzel bi duygu
asker yolu beklemedim ama uzak zaten asker gibi :gitme:
sağol canım zamanla artık
burası baya karşık çok çalışan var stajerler filan kalabalık baya
bide araştırma hastanesi olduğundan çok büyük akannehir
kültür ektinmi bakalım bugun kaydirigubbakcemile2 çokk çeşitli şeyler geliyo idrardan tuttaa meniye kadar akannehir
:gitme:
KIZLAR CTESİDEN KALAN BİR SÜRÜ PİLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr
:gitme:
KIZLAR CTESİDEN KALAN BİR SÜRÜ PİLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr
su yok bende bekleyınce sevmıyorum ama evde sreuklı bişey atıyoz benmkı bı yedıgını bekleyınce yemıyoret suyu varsa kesin bozulmuştur diye düşünüyorum 4 günlük pilav nasıl olur fisfisfis tadı kaçmıştır
olmamıştır ama pirinç en çabuk bozulabilen şeymiş kocişimin anneannesi bi gün hamsili pilav yapmış ertesi günemi yada 2 günmü ne geçmiş üzerinden yalan olmasın zehirlenmişti yalnız balıktan değil pilavdan..fazla geleni atsaydın keşke buzluğa kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?