Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mulbery bende 4 gun ızındeydım bılseydım arasırdık
sizin ev de hala kiracı varmı:ecrin_bebek:

merhabalarrr

ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus

nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre

esma sen ne taraftan ev arıyodun

babanemin evi olcak ama site içinde falan olacağı için baya pahalı olcakk sanırım

minikk hoşgeldinn

alışırsın inşallah kokuya :)

hamuru nasıl ya
kızlar banada kurabiye kek vs tarifleri verirmisinis denediğiniz güzellerden bayram için yapayım kayınvalidem gelecek ya gözüne gireyim :roflol: :dance: :sm_cool:

merhabalarrr

ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus

nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre

hadi geçmiş olsn yeni iş ortamı cok guzel bi duygu

minik hayırlı olsunn hadı bakalımm alıs kokuyaa yapcak bısı yokk ben hıc gelemem kokuyaaa

sağol canım zamanla artık

burası baya karşık çok çalışan var stajerler filan kalabalık baya
bide araştırma hastanesi olduğundan çok büyük akannehir

kültür ektinmi bakalım bugun kaydirigubbakcemile2 çokk çeşitli şeyler geliyo idrardan tuttaa meniye kadar akannehir

:gitme:
KIZLAR CTESİDEN KALAN BİR SÜRÜ PİLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr

olmamıştır ama pirinç en çabuk bozulabilen şeymiş kocişimin anneannesi bi gün hamsili pilav yapmış ertesi günemi yada 2 günmü ne geçmiş üzerinden yalan olmasın zehirlenmişti yalnız balıktan değil pilavdan..fazla geleni atsaydın keşke buzluğa kısss

et suyu varsa kesin bozulmuştur diye düşünüyorum 4 günlük pilav nasıl olur fisfisfis tadı kaçmıştır
su yok bende bekleyınce sevmıyorum ama evde sreuklı bişey atıyoz benmkı bı yedıgını bekleyınce yemıyor
corbada aynı sekılde bitmedı o bozlmusmudur?

pişmiş artan pilav atılırmı

esmy kıs niye az yapmıyosun o zmn cnm annemde hep fazla yapar sonra yiyen olmas çöpe yazıktır ya onu bulamayanlar var (

ben yedıttırıom vallaaa gelemıom yemek dokmeyee oncede dokerdım sımdıı ben gırdım mutfaga tahammul edemıomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…