Slmmmmm ben geldim
bizim grup nerde buket,arsi,beta,gamze nerdesiniz kızlar Burcuummm sticker'ına baktım tatlım çoook cici olmuş:asigim:hele salondakinin rengi çok pastel ve asil durmuş ben hep siyah istiyordum benim bile fikrimi değiştirdin bu arada geçen gün girişime halı aldık yolluk çok küçük kalmıştı bugün yarın fotosunu eklerim dün kendime bayram için şekerlik aldım şu iki katlı olanlardan bide kolonyalık o da çok nostaljik bişi eskiden saraylarda gül suyu ikram edilirmiş bunlarla nette bulabildiğim fotoları bunlar kendi aldıklarımıda şekerle doldurunca fotolarım
vee uğur böcekli gırgır aldım tabi ki o da çok hoşuma gitti :asigim:
bende bileklik aldım onu ekleyeyim bari.çok seviyorum....
[/URL][/IMG]
merhabalarrr
ilk staj günüm bitti eve geldim zemuszemus
nasıldı derseniz bol kokulu kafamçokkarıştı
ama bayram öncesi olduğu için sakindi bayram sonrası curcuna olacak dediklerine göre
biz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
O daha tam belli degil kuzum, belki daha öncede olabilir, ama önce bi dil kursuna gidicek oda 2 ay falan sürüyor onu alsın sonra tarihimizi belirlicez insallah, kursada aralık gibi gitcek insallah, gitsin ya dayanamıyoruz artık valla :roflol:
Sende üzülme canım, bi bakmıssın hic beklemedigin bi anda teklifi alcaksın ve kendini ceyiz hazırlıgı icerisinde bulcaksın insallah opuyorumnanaktan
kız mısafır vardıya bende o gün ondan kalanlar
yoksa cok yapmıyım pırın bı su bakradfk yaparım hep kucuk bi su bardagı ama benmkı artan seyı yemıyor uyuz oluyorumbugun ekmeyı yarın yemıyor buzluga at at oda cozum olmuyor ekmek dolcak
kuflenıyor uyuz oluyom nefret edıyom atmaktan am ayemıyor ıste belkıde ben degerlendıremıyorum
oh ne güzelbiz artık hergün beraberiz aşkımla
bi kat var aramızda :asigim:
kız azcık yapsana sende madem:gitme:
KIZLAR CTESİDEN KALAN BİR SÜRÜ PİLAVIM VAR bitemdı bugunıstısam yenırmı sizce kötü olmusmudurrr
kültür ne lannkültür ektinmi bakalım bugun kaydirigubbakcemile2 çokk çeşitli şeyler geliyo idrardan tuttaa meniye kadar akannehir
hehe nasıl kızbugün ekim yapmadım
ama ilk gördüğüm şey canlı spermler oldu
bide gaita da kan
evet canım öleen onemlisi sağlıkkk
benim kaderimde var be cnımöğretiimmii
evet :gitme:
oynadı nan ferrarii defansın bel kemiği vallahi top geçmiyo adamdan :enbuyukkk:
yazma yavruş ya yazma, yani böyle bizim dediklerimizin bi anlamı yok sonuçta sende kalbini dinliyosun ama çok üzülüyosun sen üzülünce bizde üzülüyoruz :1hug: kendine oyalancak bişeyler bul kafanı onlarla meşgul et düşünmemeye çalış onu
kızlaar bide o perde pilavının orjinali ilk konulan resim, özel tenceresi var onun dibi dar üstü genişliyo yüksek bişi böle bakırmı neyse işte onunla yapılıyooo.. biz onun için siirtten tencere getirttik kaydirigubbakcemile2
bide bizde kuş üzümü komuyoruz ben sevmem zaten dolma içinde falanda sadece badem koyuyoruz, ister parça etli ister tavuklu yapılıyo, içine dışına badem konuyo ama dışı nefis :hooray:
pıtır kendine yapıyosun kuzum ya bukadar takma boşver umursama ba neler oluyor
yaaaa ben ne zaman askım gelıoo yemege gıdıcez dıee sevınıcemmmm offff yaaa
bocugum sevındım senın adına
oh oh ben aglamıyımda kım aglasın ya ne yemege cıkıoz bne gorusuyoz pazardan pazara yetmıııoo yaaaa
kan alma bölümündemisin minik ?
mınık nası yanı :bbo:
wayyyyy minik çok şanslısın bacımmmmm zemuszemus
kültür ne lann
menimi:S
onu ne için kullanıonuz
hehe nasıl kız
gaita ne tahmin ettiğm şeymi:S
evet canım öle
herşeyden herkesten değerli o
opuyorumnanaktan
ay nörüonuz
bende yaprak dökümünü izliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?