Can Dündar da aldatırsa...
Eşine olan sadakatini ve aşkını her fırsatta dile getiren, ilişkilerinin güven ve aşk üzerine kurulu olduğunu söyleyen Can Dündar, geçen akşam Boğaz'da bir esmerle öpüşürken yakalandı. Peki Can Dündar bile eşini aldatıyorsa, bütün erkekler aldatır mı?
Dilini yuyttu garular
lahana dun eve gıtıtm ıste bıgece onceden tavk sote yapmsıtım pilav yaptm tam corba yapcam mercımek bıtmiş unutmusum dayanırmı hergun mercımek bnmkı ne dedm hazır corba al ama o 5 dakka kala geldı iftara bende senın verıdgın taktıgı uyguladım cok sagolasın
cnm cektıbayrama gül tatlısı etcemm:lepi:
heheheneeeeeeeeee akannehir
nasıl yapar bunu yaaalmaz:
hotmail sitesindenevet esmy ya nerden okudun can dündar olayını
sanada iyi yolculuklar winebir
sanırım yaaaaaaesmy diger kızlar takılacak yeni bir topik bulduda bizimmi haberimiz yok acaba :uhm:
sagol cnm vala ben benmkınden sakladım dunesarbımı gordu sadece bıde bunları gorseesmycim buarada kıyafetlerini gordum ve cok begendim gule gule giy, cok guzel ve uyumlular :lepi:
diger yeni gelinler ilk bayramınızda ne giyeceksiniz bakalım; ben karasızım ve resimleri yok olsaydı eklerdim aslında.
hadi anlatın bakalım yeni gelinler
cnm cektı
hehehe
hotmail sitesinden
sanırım yaaaaaa
sagol cnm vala ben benmkınden sakladım dunesarbımı gordu sadece bıde bunları gorse
ama gorumceme dedım mesela suattan sakladım ıs yok necok sey aldın der oda yenı gelınsn al tabi dedı
yani gozler uzerımızde Çok üzgünüm çoook
bende henüz ne giyeceğime karar veremedim ama zaten benim için kurban bayramı daha önemli bu bayramda eşimin ailesi ile görüşemiyoruz..
kurbanda şıkır şıkır olurum artık :):)
ıkınızın uyumlu olun bencegül tatlısı nasıl bişey ya akannehir
evet canım ilk bayram oldugu için gozler biraz da olsa uzerimizde olacak sanırım.ben aslında bişey almadım bayram için, yani ihtiyacım yok oyüzden almadım bir tane ince kadife hiç giymediğim elbisem, bir tanede kısa kollu ceketi olan yine hiç giymediğim bir etek ceket takımım var, oyuzden almdaım. aslında eşim olmaz ilk bayram biseyler alalım dedi ama ne gerk var şimdi, ama yinede kucuk bi bluz kazak bisey alıcam ilk bayramımız oldugu için. ya ben aslında pantolan uzerine biseyler giysem diyorum ama oda olmazmı ki? eşimde elbiseni yada eteğini giy diyor; ama sanki o benim yanımda biraz spor kalacak gibi geldi bana bilemedim bakalım
he kendı aılem onemlı degıldıyonbende henüz ne giyeceğime karar veremedim ama zaten benim için kurban bayramı daha önemli bu bayramda eşimin ailesi ile görüşemiyoruz..
kurbanda şıkır şıkır olurum artık :):)
kızlar kocişlere dağmatlıkları sizmi aldınız?
he hemso demıssin ya bıhter gıbı gıyınırım
ben peykerı ve gıyınısı cok begenıyom bide evını ama degısmıs evı gercı bu sezon gecen sezon perdlerı herseyı superdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?