Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neeeeeeeeee akannehir

nasıl yapar bunu yaaa lmaz:

esmycim buarada kıyafetlerini gordum ve cok begendim gule gule giy, cok guzel ve uyumlular :lepi:
diger yeni gelinler ilk bayramınızda ne giyeceksiniz bakalım; ben karasızım ve resimleri yok olsaydı eklerdim aslında.
hadi anlatın bakalım yeni gelinler

evet ya ne pratik bişiy değil mi.
ben hiç sevmezdim saatlerde çorba başında dikil.böle süper oluyor...

bayrama gül tatlısı etcemm:lepi:
cnm cektı
neeeeeeeeee akannehir

nasıl yapar bunu yaaa lmaz:
hehehe
evet esmy ya nerden okudun can dündar olayını
sanada iyi yolculuklar winebir
hotmail sitesinden
esmy diger kızlar takılacak yeni bir topik bulduda bizimmi haberimiz yok acaba :uhm:
sanırım yaaaaaa
sagol cnm vala ben benmkınden sakladım dunesarbımı gordu sadece bıde bunları gorse
ama gorumceme dedım mesela suattan sakladım ıs yok necok sey aldın der oda yenı gelınsn al tabi dedı
yani gozler uzerımızde Çok üzgünüm çoook

he hemso demıssin ya bıhter gıbı gıyınırım
ben peykerı ve gıyınısı cok begenıyom bide evını ama degısmıs evı gercı bu sezon gecen sezon perdlerı herseyı superdı

gül tatlısı nasıl bişey ya akannehir

evet canım ilk bayram oldugu için gozler biraz da olsa uzerimizde olacak sanırım.ben aslında bişey almadım bayram için, yani ihtiyacım yok oyüzden almadım bir tane ince kadife hiç giymediğim elbisem, bir tanede kısa kollu ceketi olan yine hiç giymediğim bir etek ceket takımım var, oyuzden almdaım. aslında eşim olmaz ilk bayram biseyler alalım dedi ama ne gerk var şimdi, ama yinede kucuk bi bluz kazak bisey alıcam ilk bayramımız oldugu için. ya ben aslında pantolan uzerine biseyler giysem diyorum ama oda olmazmı ki? eşimde elbiseni yada eteğini giy diyor; ama sanki o benim yanımda biraz spor kalacak gibi geldi bana bilemedim bakalım

bende henüz ne giyeceğime karar veremedim ama zaten benim için kurban bayramı daha önemli bu bayramda eşimin ailesi ile görüşemiyoruz..
kurbanda şıkır şıkır olurum artık :):)

sabahtan beri temizlik yaıyorum canım çıktı,ağzım dilim kurudu ...
yarın bişiy kalmasın öğlen çıkalım diye kendimi öldürdüm.kaydirigubbakcemile2
ama bu dengesiz adamın sağı slu bellimi olur .
sırf ben çıkmayayım diye bişiyler çıkarırı yoktan yere eminim.
eğer nasip olurda çıkarsam erken bakırköy cumartesi pazarına atacağım kendimi.
orada gezsem bile yetiyor bana.
çok seviyorum...

bence pant-ceket takımlar çok resmi eğreti duruyor sanki yani ben giyemediğim için öyle düşünüyorum sanırm. Elbisede iyi fikir ama bana sorarsan etek giy :lepi: üsünede kibar bi bluz harika olur.
elbisenide 2. 3. gün giyersin.

bende henüz ne giyeceğime karar veremedim ama zaten benim için kurban bayramı daha önemli bu bayramda eşimin ailesi ile görüşemiyoruz..

yeni gelinlere bakılır valla.
küçükken hep böle hatırlıyorumda yeni gelin gelince eve böle çokk büyük bişiy gibi gelirdi bize.
herşeyini incelerdik,konuşmalarını bile taklid ederdik.
çocukluğun canına kurban
ne güzel bişiy

ıkınızın uyumlu olun bence
he kendı aılem onemlı degıldıyon
ya ben gercı bekarkende gıyınırdım
ama sımdı ılk gunu amcalar halılar gelınler gercı onlar benı hep cok sevıyolar dıyolar böle degısık gıyınıyormusum onlara göre onlardad kapalı cok ben farklı yım dıye sanırım
aslında mılletıde gucu olmayanlarıda ozendırmek ıstememlmaz:

he hemso demıssin ya bıhter gıbı gıyınırım
ben peykerı ve gıyınısı cok begenıyom bide evını ama degısmıs evı gercı bu sezon gecen sezon perdlerı herseyı superdı

ben elbise ya da etek giymeliyim mutlaka hemşo. pantalon giymekten hiç hoşlanmam... elbise giymeye bayılırımmmm
bende geçen sezon peykerin perdelerini çok beğenirdim.. yeni bölümlerde görmedim hiç evini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…