ıns ıyıolursun bayramaya esmycim o ilk zamana göre çok iyiyim aslında ama ara ara olan bulantılar beni çok mahvedio
bişi yiyemiorum
bide tabi streste çok etken buna
nese bakalm allahım şifa verir inşallah
korktum bayramda olursa die kalırım valla öle :S
ondan gidim dedim
bizim orda damatlığı kız evi alır, hatta iç çamaşırına varıncaya kadar, ayakkabısı da dahildir buna...
pıtırımmm geçmiş olsunnn:teselli:
ıns ıyıolursun bayrama
bizde damatlk camasır tras takımlrı terlık bıseyler aldık işte
pıtırım ne oldu cnmm nıe doktora gıttın ben yenı okudumm da yoktum basında
bizim orda damatlığı kız evi alır, hatta iç çamaşırına varıncaya kadar, ayakkabısı da dahildir buna...
kızlar ben geldimm opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle dışarı çıktık iftardan sonra gezerken bi fuar açılmış hediyelik eşya fuarı gibi bir fuar ordan evime sticker aldım hatta evim evim topiğinde masumiyet nickli arkadaşta almış yapıştırmış fotosunu koymuş bende ordan kopyala yaptım bu modelin aynısını aldım hemde 2,5 liraya birde bulaşık makineme aldım o renkli ama onun resminide daha sonra ekliyim
hosgledınselam kızllarrrrrrrrrrrr
gidiorum gelicem bi araa
kızlar ben geldimm opuyorumnanaktan
dün akşam eşimle dışarı çıktık iftardan sonra gezerken bi fuar açılmış hediyelik eşya fuarı gibi bir fuar ordan evime sticker aldım hatta evim evim topiğinde masumiyet nickli arkadaşta almış yapıştırmış fotosunu koymuş bende ordan kopyala yaptım bu modelin aynısını aldım hemde 2,5 liraya birde bulaşık makineme aldım o renkli ama onun resminide daha sonra ekliyim
hıımm ozamn iş başa düştü....nekadr tutuyr kızlar peki
o siyah şey benim rahmim evet onun içinde kide bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?