Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar herşey çok güzel allah hepinize güle güle kullanmayı nasip etsin mutluluklar

babam bu ara beni misafir kızım die sevio:1no2: üzülüyorum çoookkk ama hem ağlarımm hem giderimm olcakkaydirigubbakcemile

anacım bizimkilerde hiç fark yok aynı herşey ama çaktırmıyorumda bende arada üzülüyorumm yarınnn çok yorucu birgün olacak benim için gelinliğin işleri kaldııı öffffffff ondan sonra bitiyo işler

Kızlar çok kararsız kaldım yine :)
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis
sizce hangisi güsel :)

markası ne bunların ? günlük yemek takımın ne renk ona uygun olanı seçebilirsin :)

bağımsız düşününce alttakiler daha kibar geldi bana, pembeli çok çok kibar, diğeride siyah beyaz olduğu için benim gözüme çooookk hoş görünüyo

ilkini begendim ben ama günlük yemek takımlarınında renginede baglı tabi :))

Çok severek aldığım takı askısıı 35 TL
[/IMG]

Son düzenleme:
elissa 1. ve 2. hoşuma gitti. yemek takımın ne renkse ona uygun al bence.
eccu takı askın çok güüüzel. güle güle kullan. çok beğendim.

Kızlar çok güzel şeyler almışsınız .Güle güle kullanın bende birkaç şey eklemek istedim. Bu aldıklarım sizin eseriniz hiç aklıma böyle şeyler almak gelmemişti .Epey bi zevk sahibi oldum sayenizde...Ya bu sabunluklar neden pahalı Ama değer çok beğenerek aldım...Umarım sizde beğenirsiniz.Taşları simleri çok hoşuma gittiii sabunluk ve diş fırçalık toplam 41 tl tuttu netten baktım fiyat normal ama aldık artık ... delikafadulden Birde kuş yuvası gibi kavanoz aldım pencereli ama cam değil plastik bişey koymuşlar 3,5 tl ye içine bakalım neler konabilir epeyde büyük. laelaelaelaelae

elisaa canım bence en güzeli bu ..bernardo da siyah beyaz günlük yemek tabağı gördüm onunla çok şeker olur..kaydirigubbakcemile2

hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:

nan ne susucam sevmiom nan seni hain köfte:dilcikar::dilcikar:
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis

bence bu güzel güzelim ama yemek tabaklarındaki renklere bakarak karar ver he takımın yeşil kaşıkların pembe olmasın siyahlı ya daha bi herşeye uyar gibi geldi bana:)
schafer marka dimi bunlar güzelim kahvaltılıkları da var da ordan biliyoruma.s

hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

Günaydııııııııııııııııııııııııın kızlar, herkese hayırlı cumalar. .

canım, aynen bende yumuşaklığı bitirdi beni. Kesin alıcam. Sen yakın bi zamanda mı aldın? Bana 150 dediler, nerden aldın 125 e ?

elisacım, ben son ikiyi beğendim, gayet güzeller. Ama günlük yemek takımının rengiyle aynı olursa tamamlamış olursun.

günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun sizlerede...
sol taraftaki reklam çubuğu kötü mü olmuş ne :s

damlacım, güle güle kullan yeni cicilerini :) Bu sabunluk ve diş fırçalık dışında başka takımlarıda var mıydı?

kızlar herifler bize yasaklarsa şaşırmayın kaydirigubbakcemile

yolum yolum yolarım onu ozamanÇok üzgünüm çoook

pınar 14ü yeni bir hayata başlıyoruz çok heyecan verici 15i sabahı sende bende sevdiğimizle güne günaydın diyeceğiz:))

ayy kızlar şöyle konuşup yüreciğimi hoplatmayın yaaadelikafadulden

hangisiydi canım ya biraz biraz baktım ama görmedimmmmmmm benimde aldığım mor yuvarlak desenli olanmıydı ?

cnm burda 2 tane sarev halkalı nevresim takımı gösterildi hangisiydi seninki.peykerin yatağındaydı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…