Sarevden aldığınız nevresim takımını aşk-ı memnuda gördünüzmüüü:)
babam bu ara beni misafir kızım die sevio:1no2: üzülüyorum çoookkk ama hem ağlarımm hem giderimm olcakkaydirigubbakcemile
Çok severek aldığım takı askısıı 35 TL
[/IMG] canım ya harikaa bişey buuudelikafadulden güle güle ve mutlu günlerde kullan kaydirigubbakcemile5 nerden aldın acaba çok merak ettim yazabilirmisin rica etsema.s.
ben geldım
arsıma h gelddın cnm nışanlının iş bulmasna sevındım hayrlı olsun
dımples harıkalar ya tarzım mukemmel ı gunlerde otur tatlım
başıyazmalıkız aldıklarını ı gunlerde kullan cnmn
lepı nan sus caktrma kım almıştı unuttum bende senı cok sevyom dıe sana yazım dedım(yalandan kim ölmüş smılı:)
Kızlar çok kararsız kaldım yine :)
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis
sizce hangisi güsel :)
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
kızlar bahsettiğiniz örtülerin ekru denilen beyaz rengini aldım işte ben.
ama dikkat edin fiyatı 125 tl. çok para vermeyin.
Evet yazın çok kullanışlı olmayacak ama o yumuşaklığa aşık oldum resmen
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız .Güle güle kullanın bende birkaç şey eklemek istedim. Bu aldıklarım sizin eseriniz hiç aklıma böyle şeyler almak gelmemişti .Epey bi zevk sahibi oldum sayenizde...Ya bu sabunluklar neden pahalıAma değer çok beğenerek aldım...Umarım sizde beğenirsiniz.Taşları simleri çok hoşuma gittiii sabunluk ve diş fırçalık toplam 41 tl tuttu netten baktım fiyat normal ama aldık artık ... delikafadulden Birde kuş yuvası gibi kavanoz aldım pencereli ama cam değil plastik bişey koymuşlar 3,5 tl ye içine bakalım neler konabilir epeyde büyük. laelaelaelaelae
kızlar herifler bize yasaklarsa şaşırmayın kaydirigubbakcemile
pınar 14ü yeni bir hayata başlıyoruz çok heyecan verici 15i sabahı sende bende sevdiğimizle güne günaydın diyeceğiz:))
hangisiydi canım ya biraz biraz baktım ama görmedimmmmmmmbenimde aldığım mor yuvarlak desenli olanmıydı ?
cnm bence alttaki pembe tomurcuk gül çok kibar
hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
komşum seni görmek ne güsell hayırlı cumalar cnmm sanada
veee günaydınn kızlaaarrrr:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?