buda konsolumun açık hali gerçi üstüne aksesuarlar alındı şimdi ama almadan çekmiştim bu resmi:) tarihe aldanmayın makinamın ayarını yapmamıştım:))
CNM GÜLE GÜLE KULLAN BENİMKİLER İNOX DEĞİL AKŞAMA RESİMLERİNİ KOYUCAM...
üzülme şekercim ya
bunlarda önemli şeyler bak öder bitirirsiniz rahat edersiniz sonra
hatırladığım kadarıyla salon takımındada siyah hakimdi.Bence pembe çok daha güzel cıvıl cıvıl pembe derim ben sengözlerimebaksanab
KIZLAR ÇOK KARARSIZIM OTURMA ODAM İÇİN MAXI TAKIM ALACAZ AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BU MODELLERİ BEĞENDİM ÇOK KALİTELİ VE SAĞLAM AMA RENK SEÇEMİYORUM SİZCE HANGİSİ GÜZEL?
Çok sevindim canım sizin adınıza..Hayırlısı olsun.Bundan sonrada tüm işleriniz su gibi akar çabuk geçer halolur yerimsenibenay 3 ay 26 gün kalmış
böyle hala şaka gibi geliyor evlenmek
biz tanıştığımızdan beri hep farklı yerlerdeydik şimdi aynı şehirdeyiz 3 ay 26 günden sonra aynı evi paylaşcaz şaka gibi
hala evlilik çok uzak gibi geliyor bana
size yakın zamanda yapacaklarımı yazayım
bu cmartesi gelinllik işine kesin karar verip dikime başlıyoruz
ve kına için salonu tutcaz
pazar günü halılara bakcam merinosta %55 indirim varmış eğer beğenirsem uygun olursa 3 halı alcam
kaşmirde de bir alana 1 bedava imiş buradan beğenirsem ve uygun olursada 1 koridor + 1 koridor - 1 mutfak + 1 boş odaya alcam
eğer çok geç kalmazsak battaniye bakmam lazım ona bakarken istikbal yorganda bakarım
hafta sonu balayı yerlerine bakcam beğendiklerimi eliyip sonra aşkıma göstercem
ve müzik elemesi yapcam
uyş ne çok işim varmış
ve en güzel haber belki hatırlarsınız bi ara sürekli off offf çekiyordum
nişanlımın bi işi olmadığı için artık bi iş sahibi
bunlar benim meyveliklerim kızlar
Hepsi çok şeker çok hoş renkleri yerimsenibenPeçete mandalların dahada bi şeker :jeyyar:bunlarda peçeteliklerim..hihoyyythihoyyyt
[/IMG]
kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))
Tatlım iyi günlerde kullan hepsini, hiç korkma iyi çıkar benim bir arkadaşım aynılarını kullanıyo hatta geçen hafta sordum nasıl memnunmusun diye, gayet iyi demiş ti oda. şutarafagitti
iyi günlerde kullan tatlıs hepsi cok güzel
tasarımlarına bayıldım walla iyi günlerde kullan canım a.s.
unuttuklarım aklıma geldi delikafadulden
asortik bardakların çok sevimli inşallah uğur getirirler sana hep
tmyy adı beyaz kendi gri eşyalarını iyi günlerde kullan hihoyyyt
kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))
orta sehpanda konsolunda süper yaa güle güle kullan hepsini..
ben sana sormuşmuydum bunların fiyatını? bende beyaz istiyodum, hatta siyah beyazda, beyaz ne görsem hepsi uçuk fiyatlar çıktı, seninkilerde öylemiyoksa benim baktığım mobilyacılardamı birşey var
canım sağolasınnn seninkileride görürüz inşallah:Saruboceq:
canımcım istanbulda bilmiyorum ama bizim burda bi alışweriş merkezinde var :)
:)):) keşkem aynı şehirde olsaydık yawrim
haklısın canım dün bende aynısını nişanlıma dedim yazın kullanışlı olmaz diye ama o sırf ben şu şatafatlı yatak örtülerine para yatırmayım diye alalım dedi. :jeyyar: Ama rengi yokmuş, üzüldüm. . . Belki mürdümü alabilirim yinede :)
buketcim güle güle kullan cnm
böcüğüm teşekkür ederimmm
burdayım canım bugün işten izin aldım ne işler hallettim neler neler ama öldümmmmm şimdi de kocişimle oturuyoz o gazete okuyo bende laptopu aldım elime bana takılıyo oda sürekli kk ya giriyorum ya aç aç hemen onu kızlar yazmıştır demi diyo
ohh ohh süper bişe kalmamış sayılır cnm benimde ev bitti oturulmayı bekliyor artıkhihoyyyt
bende davetiyeleri dağıtmalıyım artık üşeniorum yaa herkese tel açım istiyorum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?