Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcuözgecim, fincanların çok şirin, neee güzeeeel yaa maşallah tuu tuuu
arsimacım, çok sewindim nişanlın iş bulduğu için, inşallah herşey yolunda gider.. Gözünaydın..

allah seni ne etmesin emiiii :roflol: trs söylemişsin... :roflol: başta elemterefiş sonra kem gözlere şişş:roflol:

tamam işte ondan tü tü maşallah

hHAYATIM ben yerinde olsam görmem erzak çeşmesini..
görünce almak isteyeceksin çünkü(((((((

ay görmek istiyorummmmm, şimdi daha çok merak ettim. ama ne olduğuyla ilgili en ufak bi fikrim yok. Erzak Çeşmesi alla alla düşünüyorum bulamıyorum ne olacağına dair, erzak kavanozu biliyom dakaydirigubbakcemile3 çeşmesi ne yaaaakafamçokkarıştı

Hazırlıklarının hepsi heyecan verici canım ama en çok nişanlının iş bulmasına sevindim canım Hayırlı olsun...

BENDE ÇOK BARDAK ALMIŞIM YETER ARTIK ALMA DİO ŞAPŞAL:mymeka:
TUTUYO BENİ BAŞKA REYONLARA ÇEKİYOkaydirigubbakcemile

bnde bi ara inanılmaz günlük bardak alıyordum
dışarı çıkınca eve gelir arardım aşkım ne aldım tahmin et derdim
başka bişede alsam bardakmı derdi hoşşik şakkıdı

erzak çeşmesi ne demek yakafamçokkarıştı

işte bu şekercim

arsimacım iyi demişsin kuzum:)))))
işte kadın milleti böyle ilerde de tam bir anne davranışı işte
bu arada daha geldin mi bilmiyorum eskiler ebakarken resim albümümü gördün mü yorumunu merak ediyorum:)

görmezmiyim bayıldım yorum yapmıştım ama

başıyazmalıkız anaam nerden buldun canım bu peçetelikleri, çok şekerler :) güle güle kullan

Son düzenleme:
gerçekten çok enteresansınız kızlar ya delikafadulden
adı meyvelik o cam mutfak gereçlerinin ama sadece meyve koymuyoruz içine -tatlicadiarzu-
ikramlarda kulalnılır,karıştırma kabı olarak kullanılırsırnaşık şey

Hayırlı olsun arsimacıgım nisanlının iş bulmasına cok sevindim ALLAH cok mutlu etsin sizi

Arsimacım sağoll gösterdiğin içinŞeniz

bende istiyom yaaaaaa nolur nütfen:Saruboceq: nerde var bunlar:çok üzgünüm:

CANIM ÇOK SEVİNDİM HABERLERİNE ÖZELLİKLE NİŞANLININ İŞ BULMASINA HAYIRLI OLSUN ÇOK ZOR İŞSİZLİK ALLAH HİÇ BİRİMİZİ BIRAKMASINN:Saruboceq:

Canım iş bulmasına çoooook sevindim gözünaydın bitanecimm hihoyyyt

bunlar benim meyveliklerim kızlar

seni çok iyi anlıyorum 23 günüm kaldı benim ve şimdi okuyunca yazdıklarını off dedim ne çok iş var ALLAH sana yardım etsin arsimacım işlerin su gibi yürüsün:Saruboceq:

bunlarda peçeteliklerim..hihoyyythihoyyyt

[/IMG]

burcuözgecim, fincanların çok şirin, neee güzeeeel yaa maşallah tuu tuuu
arsimacım, çok sewindim nişanlın iş bulduğu için, inşallah herşey yolunda gider.. Gözünaydın..

kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))

Hazırlıklarının hepsi heyecan verici canım ama en çok nişanlının iş bulmasına sevindim canım Hayırlı olsun...

Hayırlı olsun arsimacıgım nisanlının iş bulmasına cok sevindim ALLAH cok mutlu etsin sizi

sağolun kızlar
halılar çok cici dimples

meyve tabaklarıda çok cici
ay daha çok yorum yazcaktım ama acil çıkmam lazım
iyi akşamlar

kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))

caanımm hem halı hemde tekerler gerçekten çok büyük fark ettirmişşşş
bir kere alta hareketli halı koyunca masanın güzelliği çıkmış ortayaaa...
süper süperrr kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…