bunlar benim meyveliklerim kızlar
allah seni ne etmesin emiiii :roflol: trs söylemişsin... :roflol: başta elemterefiş sonra kem gözlere şişş:roflol:
hHAYATIM ben yerinde olsam görmem erzak çeşmesini..
görünce almak isteyeceksin çünkü(((((((
ay 3 ay 26 gün kalmış
böyle hala şaka gibi geliyor evlenmek
biz tanıştığımızdan beri hep farklı yerlerdeydik şimdi aynı şehirdeyiz 3 ay 26 günden sonra aynı evi paylaşcaz şaka gibi
hala evlilik çok uzak gibi geliyor bana
size yakın zamanda yapacaklarımı yazayım
bu cmartesi gelinllik işine kesin karar verip dikime başlıyoruz
ve kına için salonu tutcaz
pazar günü halılara bakcam merinosta %55 indirim varmış eğer beğenirsem uygun olursa 3 halı alcam
kaşmirde de bir alana 1 bedava imiş buradan beğenirsem ve uygun olursada 1 koridor + 1 koridor - 1 mutfak + 1 boş odaya alcam
eğer çok geç kalmazsak battaniye bakmam lazım ona bakarken istikbal yorganda bakarım
hafta sonu balayı yerlerine bakcam beğendiklerimi eliyip sonra aşkıma göstercem
ve müzik elemesi yapcam
uyş ne çok işim varmış
ve en güzel haber belki hatırlarsınız bi ara sürekli off offf çekiyordum
nişanlımın bi işi olmadığı için artık bi iş sahibi
BENDE ÇOK BARDAK ALMIŞIM YETER ARTIK ALMA DİO ŞAPŞAL:mymeka:
TUTUYO BENİ BAŞKA REYONLARA ÇEKİYOkaydirigubbakcemile
erzak çeşmesi ne demek yakafamçokkarıştı
arsimacım iyi demişsin kuzum:)))))
işte kadın milleti böyle ilerde de tam bir anne davranışı işte
bu arada daha geldin mi bilmiyorum eskiler ebakarken resim albümümü gördün mü yorumunu merak ediyorum:)
burcuözgecim, fincanların çok şirin, neee güzeeeel yaa maşallah tuu tuuu
arsimacım, çok sewindim nişanlın iş bulduğu için, inşallah herşey yolunda gider.. Gözünaydın..
kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))
CANIM ÇOK SEVİNDİM HABERLERİNE ÖZELLİKLE NİŞANLININ İŞ BULMASINA HAYIRLI OLSUN ÇOK ZOR İŞSİZLİK ALLAH HİÇ BİRİMİZİ BIRAKMASINN:Saruboceq:
Canım iş bulmasına çoooook sevindim gözünaydın bitanecimm hihoyyyt
Aesimacımm evet işi yok diye üzüldüğünü biliyordummm
özellikle kendiside kafasına takıyordu
inşallah gönlüne göre bir iştirr
hayırlı olsun balımmmm
artık durmak yok tam gazzz hızlaa devam geri sayımaaaa
bunlar benim meyveliklerim kızlar
seni çok iyi anlıyorum 23 günüm kaldı benim ve şimdi okuyunca yazdıklarını off dedim ne çok iş var ALLAH sana yardım etsin arsimacım işlerin su gibi yürüsün:Saruboceq:
bunlarda peçeteliklerim..hihoyyythihoyyyt
[/IMG]
burcuözgecim, fincanların çok şirin, neee güzeeeel yaa maşallah tuu tuuu
arsimacım, çok sewindim nişanlın iş bulduğu için, inşallah herşey yolunda gider.. Gözünaydın..
kızlarrr halılarım bu görmeyenler için burcu ösgee bak tekerler takılınca daha şeker oldu:))
Hazırlıklarının hepsi heyecan verici canım ama en çok nişanlının iş bulmasına sevindim canım Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun arsimacıgım nisanlının iş bulmasına cok sevindim ALLAH cok mutlu etsin sizi
Bende çıkıyorum kızlar aşkitomla sinemaya gideceğiz.:asigim::asigim: Öpüyorum hepinizi...
canım çok modern gözüküyor iyi günlerde kullanbuda konsolumun açık hali gerçi üstüne aksesuarlar alındı şimdi ama almadan çekmiştim bu resmi:) tarihe aldanmayın makinamın ayarını yapmamıştım:))
Arsimacım sağoll gösterdiğin içinŞeniz
bende istiyom yaaaaaa nolur nütfen:Saruboceq: nerde var bunlar:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?