markası ne bunların ? günlük yemek takımın ne renk ona uygun olanı seçebilirsin :)
bağımsız düşününce alttakiler daha kibar geldi bana, pembeli çok çok kibar, diğeride siyah beyaz olduğu için benim gözüme çooookk hoş görünüyo
ilkini begendim ben ama günlük yemek takımlarınında renginede baglı tabi :))
elissa 1. ve 2. hoşuma gitti. yemek takımın ne renkse ona uygun al bence.
eccu takı askın çok güüüzel. güle güle kullan. çok beğendim.
elisaa canım bence en güzeli bu ..bernardo da siyah beyaz günlük yemek tabağı gördüm onunla çok şeker olur..kaydirigubbakcemile2
böcüğüm amin tatlım :Saruboceq:hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
nan ne susucam sevmiom nan seni hain köfte:dilcikar::dilcikar:
bence bu güzel güzelim ama yemek tabaklarındaki renklere bakarak karar ver he takımın yeşil kaşıkların pembe olmasın siyahlı ya daha bi herşeye uyar gibi geldi bana:)
schafer marka dimi bunlar güzelim kahvaltılıkları da var da ordan biliyoruma.s
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:
esracım hoşgeldinn sağoll (sarı kafa:))
eccu, güle güle kullan, çok şatafatlıymış kaydirigubbakcemile2
Kız eccu ne cici takı askılığın var güle güle kullan anladığım kadarıyla süslüyüz :1rolleyes:
birisi şu schafer setinden almıştı bende alsammı diye kara kara düşünürken çatallarının paslandığını söylemişti :) ama tabaklar için bi yorum yapmadı..
geçen hafta gittiğimde canlı canlı görmek için evkurda sordum, ama o marka pek tavsiye edilmediği için satmadıklarını söylediler..
:roflol::roflol: Diyenede bak senin benden farkınmı varmış naniknanik
Kızlar ben de geldimm herkese günaydınnnnnnnn
bktbb beyaz esyaların cok güzel güle güle kullan güzel bir tercih
günaydın şekerler, hayırlı cumalar
Arsimacım sağoll gösterdiğin içinŞeniz
bende istiyom yaaaaaa nolur nütfen:Saruboceq: nerde var bunlar:çok üzgünüm:
Sağol Arsimacım.İnşallah çabuk geçer..Nişanlının iş bulmasına çok sevindim.Her karanlık günün ardından güneş doğar diye boşa dememişler :1hug:
Çok sevindim canım sizin adınıza..Hayırlısı olsun.Bundan sonrada tüm işleriniz su gibi akar çabuk geçer halolur yerimseniben
arsıma h gelddın cnm nışanlının iş bulmasna sevındım hayrlı olsun
iştee beyaz eşyalarımm bosch marka.
BUNLARIN HEPSİ 3700 TUTTU ARKADAŞLAR 5 AYDIR ÖDÜYORUZ 3 AY KALDII
selammm kızlarrr ben geldiimmm bugün ilk defa giriyorum hiç merak etmediniz mi beni aşk olsunnn senağlama
babam bu ara beni misafir kızım die sevio:1no2: üzülüyorum çoookkk ama hem ağlarımm hem giderimm olcakkaydirigubbakcemile
Kızlar çok kararsız kaldım yine :)
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis
sizce hangisi güsel :)
Çok severek aldığım takı askısıı 35 TL
bende birkaç şey eklemek istedim.
hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh
Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh
hadi hayırlısı topraım inşallah en güzeli en iyisi en cicisi olur
sorunsuz provalar diliyorum :)
birazdan size bazı çeyizliklerimi eklicem :)
özelikle lepi ve bözük hazır olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?