Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Papicim schafer markaa.s fiyatida 75 / 80 tl arası. 6 kişilik. ama henüz günlük yemek takımımı almadım kızlar ben kaşıklarıma uygun alıcam.

ilkini begendim ben ama günlük yemek takımlarınında renginede baglı tabi :))

eccu bende ilk baktığımda ilkini beğenmiştim ama şuan kararsızım. teşekkür ederim kuzum

elissa 1. ve 2. hoşuma gitti. yemek takımın ne renkse ona uygun al bence.
eccu takı askın çok güüüzel. güle güle kullan. çok beğendim.

tmyycim kahvaltı takımım pembe ağırlıklı yemek takımımıda kırmızı / siyah kombinasyonlu olsun istiyorum. off çok kararsız kaldım fisfisfis

elisaa canım bence en güzeli bu ..bernardo da siyah beyaz günlük yemek tabağı gördüm onunla çok şeker olur..kaydirigubbakcemile2

evet cnm kırmızı siyah bu da çoook güzel

hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:
böcüğüm amin tatlım :Saruboceq:

lepim kuşummm ewet schafer marka.

Günaydın canlarımmmm.. Cumanız mübarek olsun.

dimples canım güle güle iyi günlerde kullan aldıklarını halın çok güzel gerçekten.Pierr Cardenmi bilmiyorum ama buradaki Pierr Carden mağazasındada var bunlardan hergün önünden geçiyorum ve gözlerimi alamıyorum ne gerçekçi dekorlar resimler var halıların üzerinde öyle...

Buketcim beyaz eşyaların hayırlı olsun tatlım bende aldım 4-5 ay önce ama cidden nasıl olduklaını bile unuttum. Aldığım mağazada duruyorlar öyle..

Kız eccu ne cici takı askılığın var güle güle kullan anladığım kadarıyla süslüyüz :1rolleyes:

Elisaacım bence kaşık takımını yemek takımınla uyumlu seçmelisin bence.

Damla-dincer aldıkların çok güzel güle güle iyi günlerde kullan .

Kızlarrr siz haklısınız
Önce yemek takımımı alıcam daha sonra çatal kaşık takımımı yemek takımıma uygun renkte alıcam en mantıklısı bu :)
hepinize çooooook teşekkür ederim

eccu, güle güle kullan, çok şatafatlıymış kaydirigubbakcemile2

Kız eccu ne cici takı askılığın var güle güle kullan anladığım kadarıyla süslüyüz :1rolleyes:

valla aslında hiç o kadarda süslü değilimdir herşeyim çok sadedir ama bu seferde cok sade olmasın diye yatak odamı biraz gösterişli göstersin diye aldım sengözlerimebaksanab

Pashmina canımmm günaydın hoşgeldinn..

Eccu bende öyleyim kız sırf bu yüzden kayınvalidemden laf işitiyorum. Kızım gelin olacaksın biraz şatafatllı al diyor napim ben sadeliği seviyorum..

günaydın şekerler, hayırlı cumalar

burcu, fincanlrın ve krep tavan (diğer topikte aldını yazmışta) hayırlı olsun canım,

dimples, halında çok hoşmuş. isaura, senin ve benim mobilya renklerimiz aynıymış halının modelini bildirisen bende bakayımçok güzel durmuş. ayrıca sehpadan bende yok alayım güzel uymuş. iyi günlerde kullan.

damla, iyi günlerde kullan.

eccu, askılığına bayıldım çok şirinmiş.

elissa, yemek takımına göre bakarsan daha iyi olur. 2-3 güzel.

teşekkür ederim canım a.s.

:roflol::roflol: Diyenede bak senin benden farkınmı varmış naniknanik

HEHEHE AYNEN CNM BEN HALA SARI KAFAYIMM

Kızlar ben de geldimm herkese günaydınnnnnnnn

GÜNAYDIN YEAWRİMUU
bktbb beyaz esyaların cok güzel güle güle kullan güzel bir tercih

SAĞOL CNM ÇOOK TESEKKÜR EDERİMM

günaydın şekerler, hayırlı cumalar

SANADA TUBİSSSŞeniz

günaydın herkese

Arsimacım sağoll gösterdiğin içinŞeniz
bende istiyom yaaaaaa nolur nütfen:Saruboceq: nerde var bunlar:çok üzgünüm:

bizde istiyoz ama alan yok napcez şimdi

Sağol Arsimacım.İnşallah çabuk geçer..Nişanlının iş bulmasına çok sevindim.Her karanlık günün ardından güneş doğar diye boşa dememişler :1hug:

sağol canım Şeniz

Çok sevindim canım sizin adınıza..Hayırlısı olsun.Bundan sonrada tüm işleriniz su gibi akar çabuk geçer halolur yerimseniben

sağol canım ya inşallah hepimizin işleri kolaylıkla olur Şeniz

arsıma h gelddın cnm nışanlının iş bulmasna sevındım hayrlı olsun

sağolasın böcük

iştee beyaz eşyalarımm bosch marka.
BUNLARIN HEPSİ 3700 TUTTU ARKADAŞLAR 5 AYDIR ÖDÜYORUZ 3 AY KALDII

iyi günlerde kullanın
ya benim süpürge almam lazım artık ama bitürlü karar veremiyorum -tatlicadiarzu-

selammm kızlarrr ben geldiimmm bugün ilk defa giriyorum hiç merak etmediniz mi beni aşk olsunnn senağlama

ben 2 gündür kendimi kaybettim valla -tatlicadiarzu-

babam bu ara beni misafir kızım die sevio:1no2: üzülüyorum çoookkk ama hem ağlarımm hem giderimm olcakkaydirigubbakcemile

:çok üzgünüm: zor bişe olsa gerek

Kızlar çok kararsız kaldım yine :)
gündelik kullanım için porselen saplı çatal kaşık bıçak takımı alıcam ama karar veremedimfisfisfis
sizce hangisi güsel :)

yemek takımına hangisi uygunsa onu secmen daha iyi olacak
ama ben bu ikisini beğendim

Çok severek aldığım takı askısıı 35 TL

süper bu çok kokoş :lepi:
bendemi alsam napsam

bende birkaç şey eklemek istedim.

iyi günlerde kullan

hayırlı cumalar ALLAH hepımıze mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın ınş:Saruboceq:

Amin.

Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh

hadi hayırlısı topraım inşallah en güzeli en iyisi en cicisi olur
sorunsuz provalar diliyorum :)

birazdan size bazı çeyizliklerimi eklicem :)
özelikle lepi ve bözük hazır olun

Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh

Ohh ne güzel valla esracım yaa hayırlısı olsun uğur getirisn gelinliğin sana

hadi hayırlısı topraım inşallah en güzeli en iyisi en cicisi olur
sorunsuz provalar diliyorum :)

birazdan size bazı çeyizliklerimi eklicem :)
özelikle lepi ve bözük hazır olun

Bnede bende hazırım bekliyorum :1rolleyes: yeni nelerin var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…