Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anneciğine de nazar değemesin arsimacığım ellerien sağlık valla

Kız seni alan yaşadı eksiğin yok fazla fazla fazlan var.
delikafadulden

Mutfak havluları çok değişik fikir olmuş gerçekten
kaydirigubbakcemile3​

arsimaa hepsi çok güzel el emeği göz nuru tabii güle güle kullanmayı nasip etsin Allahım

amin canım sağol Şeniz

Bohça takımım var kurdela işinden de bu parfüm, traf taşımları için falan ayrıyetten birşey lazım CADIARZU

sandık dedik ya -tatlicadiarzu-

Asmiracım bende öyle birşey düşündüm ahşap yada hasırdan ama nasıl olur bilemedim kaydirigubbakcemile2

boca takımın varmış herşeyi ona koycan böle onların sığabileceği ebatta o hasır yada ahşap sandıktan alcan (eminönünde çok var ama sen neredesin bilmem)
sonra onun içine böle tülden büzgülü bişi edicen dışına süsler yapcan mesela nazar boncuklu fln
sandığın kapağını acacak büyük bi kese gibi bişe olacak
kesenin ağzı acılınca traş takımı çıkacak

sağol canım ya :)

ben bu takımlardan almadım alacazmı acaba :uhm:
alırsak neye koycam :roflol:

arsimaa bunlar çok güzel özellkle lila dediğin benim koyu pembe olarak gördüğüm
çok güzel mavi de çok şık ama diğerinin rengi hoşuma gitti sanırım
maşallah annen hamatar hatun hurçlar falan süperler valla:)
kumaşlar pamuk saten mi güzelim tek renk dmi hepsi bir de bir ara bir
de kenar dantellerin var ya onlar neresine dikildi öle sıra sıra?
bi soru daha çarşafın nasıl? yani çarşaf ve o kenara örtülen bir
kısım oluyor ya karyola eteğimi ne diye ismi var o ayrımı yoksa çarşafla birlikte mi?
çok soru sordum ama hazır yaptıran hele de annesine yaptıran
bulmuışken sorayım dedim:)

güle güle kullan canım ya valla çok beğendim annenin elleri dert göremesin...

Tuğbacım maşallahhh hepside çok güzel anneciğinin elleri dertgörmesin inşallah. Kızlar bu dantel sarma dikiş falan gerçekten çeyizin en zor kısmı ben oturup kalkıp ablama dua ediyorum

Tamam be sonradan gördüm yazıyı -tatlicadiarzu-

He bende öyle düşündüm en iyisi bu sanırsam sağol güzel fikirlerin için bacum Şeniz

biz nişanlımın bütün eşyalarını bi valize koyduk içini süsledik dışınada kooocaaman bi kurdela yaptık çok şirin durduu.

sen doğru gördün ayrıca aynı işlemenin lila rengi kumaşa yapılmış pikesi var ama onun resmi yok burda çünkü o benim sandığmdaydı
aynen benimde öyle diğeri daha cici geliyor bana dantelli nevresimi pek sevemiyorum ama annem yapmış kullanırım
evet canım pamuklu saten hepsi
kenar danteller meresine dikildi derken anlamadım -tatlicadiarzu-
ben karyola eteği hiç istemedim annemin diktiği çarşafların bazısı etek gibide duruyor zati
bildiğim kadarıyla cevapladım hepsini
bu konuda çok bildimde yok
evde olsam sorularını anneme sorar onun cevaplarını yazardım ama malesef işteyim :)

biz nişanlımın bütün eşyalarını bi valize koyduk içini süsledik dışınada kooocaaman bi kurdela yaptık çok şirin durduu.

Buketcim bizde öyle vermeyi düşünüyoruz, şok hoş gözüküo gerçekten bi arkadaşım yapmıştı benim de, o valizle sonradan balayına gidicez. kaydirigubbakcemile2

Resmi varsa bohçanın ekleyebilirmisin?? hihoyyyt

Tuğbacım maşallahhh hepside çok güzel anneciğinin elleri dertgörmesin inşallah. Kızlar bu dantel sarma dikiş falan gerçekten çeyizin en zor kısmı ben oturup kalkıp ablama dua ediyorum

Amin canım
elleri dert görmesin yapsın
bende anneme dua ediyorum :Saruboceq:

Tamam be sonradan gördüm yazıyı -tatlicadiarzu-

He bende öyle düşündüm en iyisi bu sanırsam sağol güzel fikirlerin için bacum Şeniz

sen yap resmini çek bende öyle ederim kaydirigubbakcemile2

valiz almıştım geçen gün bende onun bohçasını öyle verebilrim
nede olsa düğünde vereceğim için o valiz ve içindekiler bizim evimize gidicek

ayy bizim evimiz :asigim:
kulağa ne ka hoş geliyi :roflol:

sorumun cevabını vermişsin kuşum kısmen çarşaf etek gbi uzun veyatağa serince
sarkacak mı diye sormuşştum.çüünkü bir tane görmüştüm artık etek kalmadı demiştiler
çarşafı uzun yapıp uç kısmına dantel ya da işlemesini yapıyorlarmış seninki de öle
sanırım yani yatağın altına katlayıp koymayacaksın demikaydirigubbakcemile2

bir de annen bize yapmasa bile eminönünde kumaşarı aldığı yeri desin bari de gidip
bakarız be kazıklanmaktan korkuyoum ben kim kumaştan anlamak kimdelikafadulden

Bohça takımım var kurdela işinden de bu parfüm, traf taşımları için falan ayrıyetten birşey lazım CADIARZU

mavrulam biz aşağıda gördüğün gibi yaptık, traş takımları, parfüm, deodorant, krem, jöle vs. bunun içine koyduk. tabii ayrıca bohça+valiz de götürdük...

burcu özge krep tavasına baktın mı noldu?

arsima sen söle ben kendim alıım, çalışıyoruz dimi.)

böcükŞeniz

Tamamdır canım anneme söyleyeyim de bakalım o ne diycek kaynana gibi herşeye karışıyo -tatlicadiarzu-Aman iyikide karışıyo sağolsun kaydirigubbakcemile2

Arsima çeyizlerin cok güzel maşallah canım

neler neler yapmışsın öyle ...benimde bol bol hazır alınmış taç nevresim takımlarım var ama annem bu yıl başladı nevresim takımının uçlarını örüyor sonrada sardıracakmış daha yeni yeni başladık yani buarada şile takımn cok güzel canım

maşallah kızlar...
ekleyemiyorum ben fotoğrafları ya öğrenir öğrenmez aranıza katılıcam...

arsimam güle güle kullan cnaım çok güseller hepsi el emeği göz nuru yapanın ellerine sağlık :)

Arsimamm hepside züperrr :))
çok güseller gülüm güle güle kullanmayı nasip etsin ALLAH

yatak başına gelecek kısmı kısa diğer 3 tarafını uzun yapıyor ordan sarkıyor çarşaf
tabiki canım ben sana söylerim gideceğin zaman yerin adını
annem yapmasa bile eğer sormak istediklerin olursa fikir almak istersen bize yakınsan gelip görüşebilirsin

çok cici olmuş traş takımları
kendimiz alırız tabi çalışıyoruz ama bana yasaklandı bişi almak -tatlicadiarzu-
kız mavruş bende bunun tak tersi gibi tül içnde olsun demiştim ama buda ciciymiş

Tamamdır canım anneme söyleyeyim de bakalım o ne diycek kaynana gibi herşeye karışıyo -tatlicadiarzu-Aman iyikide karışıyo sağolsun kaydirigubbakcemile2

oda bi kaynana :1closedeyes:
olsun şeker ya hiç karışmasa fikir vermese sana bıraksa herşeyi emin ol karışması en iyisi olsun diye kaydirigubbakcemile5

Arsima çeyizlerin cok güzel maşallah canım

sağol canım
annem bu işi yaptığı için hazır almadık ona vereceğimiz parayı kumaşına verdik dikime vermedik Allahtan yoksa batardım

dimples evin gerçekten çok güzel olmuş Allah huzur içinde yaşamayı nasip etsin.

Arsima o çeyizler ne kız öle maşallah, güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…