Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam kızlar hayırlı bayramlar hrkesin bayramını kutluyorum ben şuan ananemlerdeyim hepinizi çok özledim günlerdir net yok babam kapatacxakmış :gitme:
ama izin vermicem ya çok özledim forumu geçmişte neler oldu merak ediyorm
böcüğüm beni unutmadın inşallah tatlışımmopuyorumnanaktan özledim seni cnm benm

kızlar yaa benim bayramım çokgüzel geçiyo dün tümgün aşkımlaydık bugünde akşmakadar beraberdik sonra o gitti
ama varya çokgüzeldiyaa Allahım hiç bozulmasın inşallah..
konuşcak kimsede yok top,kte yaaa ufff-tatlicadiarzu-

canımbeniiiiimmm pufim yaa 4 gün kalmııışşşş akannehir
ayy inanamıyoruuummm inşallah herşey çok güzel geçer hiçbir sorun olmadan mutlu huzurlu geçer evliliğinden mutluluk sevgi saygı eksik olmasın inşallah darısı başımaaaazemuszemus
ay çok heyecanlandım hee canmbenim

Ayhh sorma erva kına gecesine 4 düğüne 5 var laelaelaelaelae

Bende çok heyecanlıyım bazen de değilim yani anlamış değilim haleti ruhiyemin nevri döndükaydirigubbakcemile

Allahım inşallah bir ömür boyu mutluluk nasip eder ya inşallah inşallah hepimize tabiki :Saruboceq:

Gelinliğimde ki sorun sinirimi bozmuştu ama kızlar destek oldu sağolsunlar, papim de dedi fotoshop olur tam olur ama hala aklımda bakalım, o da nazar boncuğum olsun diyorum ama en önemli şey o da kafamı takarmıyım düğünde ama yarın tekrar giyip bir daha bakıcam bakalım olmazsa giderim, aynı şehirden almış olsam hiç düşünmücem başka şehirden aldığım için gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum:bbo:

Ayhh kızlar yaaaaaa benim düğünde amma sessiz topiğe denk geldi heeeee çarşamba günü iş başı inşallah çarşamba gümbür gümbür gelirsiniz

Möcüğüm ben yazmayı unuttum sana çok güzel çeyizlerin, Allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:

bocuk aldıklarını gule gule kullanmayı naıp etsın allah..
surahı takımını cok begenıyorum...hp goruyoum cok hosuma gıdıyo ...zeklısın cok begendım ortıcım:))

ayakkabının altına kım sıım yazıyo kızlar ekleyın benıde:))))

Ben canım, ekle bu listeye

burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz
,,,,,,

kızlar iyi akşamlar iyi bayramlar yoğun geçen bayram haftasından sonra yeniden aranızdayim. öncelikle kaçırmadan puficim herşey gönlünce olsun cnm şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim.böcükcüm ceyizlerini güle güle kullan bende kısemtse 5 ekim izne cıkıyorum ceyizimin coğu eksik seyini tamamlamaya çalışıcam.

Pathem çok sağol canım sanada nasip etsin inşallah, hemen ekledim senide zemuszemus

Baberkocum canım, çok sağol tatlımmmmmm

pufı hanı benım adım:mymeka:

eskı ortım cok tskler cnm ne edın operasyon :jeyyar: yok mu

pufı baberko tskler
nerdesın sen baberkomm

Ayhh kıs yanlış yeri kopyala yapıştır yapmışım

burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz
Mehtap
en ortalara Zarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…