Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufı :lepi:

ortı hadı bakalım hayrlısı cnmm bukez ınşş

baberko bak benımde 20 ıdı ne iş bılmım gene verıyolar bana hıcte ıstemıyrom mıllet rep kavgası edıyo yaa sankı gercek hayatta bısey alcan replerı verıp

amın hayrlsı herseyın

rep kavgasından ıllallah geldı beeekafamçokkarıştı
bı kavga bı kavga
zannedersın para :sm_confused:

boşvır ortıı
neyse hayrlısı bebem hadı senıde everek sanada ceyıs alak senıde burda görelım ınş

ınsallah ortıcım..arada takılıyom buaraya ama tabı ceyız falan almayınca pek bulunamıyom burda denk gelırsem bakıyom ıste...

burada son zmnlar cok sessızleştı bılmım neden
yoksa hayatta sayfalara yetısmek mumkun deıldı

aman ben batarsam bu ceyıs sevdam yuznden batcamm almıycam dıom alıyom ama almıycam daha yanı ınş
daha buyuk esyalrımı alım askımda cok kızıyo kucuk seylerı alma dıo en son alın ama dayanamıyom

herkez evlendımı yoksa nan bocuk..sessızlestıgıne gore:))))bı ben bı senmı kaldık..sende yolcusun nıhaytınde...

evet kucuklere cok para harcama ...buyuklerı al onlar bıtsın....gercı kucuk esyalardada ınsanın cok gozu klaıyo ya...cıvıl cıvıllar....

coğu evlendı cnm
ceyıs alanda yok pek
benım gıbı maynak ceyıscıler alıy

neyse bıgun bendde evlencem bakalım kım gelcek arkamdan sen gelırısn ınş

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
S&S, Eudorabeta, LOCA, uğur böcüğü+

la niye yazan yok ??

gorunce hemen sojn kalan 2 tanesını aldım

Bu rendeden gördüm ben migrosta ama çok pahalıydı 16 TL de bi rendeye veremedimm
bu gün aldığım mutfak havlularım . . . tanesi 1.30

:hulya:

Sabunn havlularınn çok cicii
Böcükümmm yeni cicilerini iyi günlerde kullann yerimseniben
Bambu kaşıklığıı baya bi uygun almışsınn bende ondan çok aramıştımm..
sürahi takımında çok cicii opuyorumnanaktan

Herkesee selamlarr dicemm ama kimse yok kaydirigubbakcemile3
2 gündür akrabaları ziyaret etmekten yoruldumm :bbo:
Ve hala eşimin tarafı bitmedii CADIARZU
Yarın benim akraba ziyaretlerini yapıcaz inş..:Saruboceq:

Pufii çok az kaldıı düğününee delikafadulden

winebir dantellerin el emeklerinn çok güzeller annecinin ellerine kollarınaa sağlıkk :lepi:

Benimm replerimdee gitmişş :gitme: mafoldumben

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
S&S, Eudorabeta, LOCA, uğur böcüğü+

la niye yazan yok ??

okumaktan yazamıyoruzkikaydirigubbakcemile3bitiremedim bi türlü azcık çenenizi tutun.süprizzzzz

ıyi geceler opuyorumnanaktan

Böcük aldıkların çok cici, gırgırdan geçen gün ben de aldım. Ama sen daha ucuza almışsın, kazıklandım :umursamaz: Bambu şeylere hasta olduğum için kaşıklığı da çok beğendim.Hepsini iyi günlerde kullan

Pufi tatlım geçen günkü edayla sohbetinizi okudum sen benim baharatlıktan mı istiyorsun? Arada kaçırmışım yazdığını herhalde herkes bi arayış içinde. Eğer arıyosan bana niye demedin :mymeka: Bu h.içi uğrıcam yine aldığım yere, bakayım senin için de

ooo kalabalık olmuş buralar :))

hehe bende dün aşkımın annesini aramıştım bayram için, demesinmi dur bak telefonu kime veriyorum :1shok: müstakbel eltime verdi telefonu onla tanıştım :))) bıcır bıcır konuşuyo valla baya çenebazmış :)) inşallah iyi anlaşırız :Saruboceq:

papii hemen bıcırlığına kanmakaydirigubbakcemile3

cuma günü aceleyle çıktım. sizinle bayramlaşamadım.. geç kalmış sayılmam sanırım :kedi:
hepinize mutlu bayramlar
daha nice bayramlara inşallah sevdiklerinizle beraber girmenizi dilerim

hepinizi kocaman öpüyorum. çarşamba işe dönünce geçmişi okurum. inşallah güzel haberler vardır

hoşçakalınnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…