cuma günü aceleyle çıktım. sizinle bayramlaşamadım.. geç kalmış sayılmam sanırım :kedi:
hepinize mutlu bayramlar
daha nice bayramlara inşallah sevdiklerinizle beraber girmenizi dilerim
hepinizi kocaman öpüyorum. çarşamba işe dönünce geçmişi okurum. inşallah güzel haberler vardır
hoşçakalınnn opuyorumnanaktan
İyi bayramlarr mulberycikk Şenizcuma günü aceleyle çıktım. sizinle bayramlaşamadım.. geç kalmış sayılmam sanırım :kedi:
hepinize mutlu bayramlar
daha nice bayramlara inşallah sevdiklerinizle beraber girmenizi dilerim
hepinizi kocaman öpüyorum. çarşamba işe dönünce geçmişi okurum. inşallah güzel haberler vardır
hoşçakalınnn opuyorumnanaktan
öyle deme betaa :))
ya ben hemen ısınamam zaten kimseye, böyle konuşkan biri lazımdı bana anca da iyi oluruz inşallah :))))
Ayyy ilk kez gece yalnızım evde ve ben çok korkağımdır :tomato: Acayip tırsıyorum, kociş maça gitti. Ben de kapıyı kilitledim, ana noktalardaki birkaç ışığı açtım ve tv karşısına kuruldum. Offff yaa daha 1.5 saat var gelmesine:bbo:
Papicimm daha iyi şimdi pastil falan aldık kullanıyor ama çarşamba günü doktora gidicez :sinifsinif: sürekli gıcık yapıyor boğazıı CADIARZUbetaa seninmi eşin hastaydı ? nası oldu dzeldimii
pukette gelmiş :)
bu arada tam diyodum ekürim yok yalnız kalcam bu geceee derkenn nihali gördüm aşaıda :))
opuyorumnanaktan
canlarımmm benı unutmamısınızzzzzzzzzzzz sızı sevıyorum hemıde cokkkk
hemşoo bu saatte ne maçı?
bu arada bayram için buldun mu bişelerr CADIARZU
BEndee senii sefiyorummm Şeniz
nie ortalara zarif beeeAyhh kıs yanlış yeri kopyala yapıştır yapmışım
burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz
Mehtap
en ortalara Zarif
haha bulunca topladınmı hepsiniartık benımde böcuklu gırgırımm var hemıde 2 tane:lepi:
hayalet tuzluğum vardı ama yedek aldım
banyo setı aldım ponza taşı lıf tarak selulıt seysı neyım var 12 tl onları cıkarınca ıcıne renklı sabunlardan almayı duşunuyorum
kepce ve guvec setını eklemıstım
3 boy suzgec aldım
pasabahce renklı bardaklarımda var cok aramıstım sonunda buldum
kolı bulmam lazım son aldıklarım için
böcükkk
gorunce hemen sojn kalan 2 tanesını aldım
Kız benimki deli kayınçolarına uydu. Benim akıllı kardeşlerim yıllardır 1-2 maç yaparlar gece vakti. Bu da onlara takıldı
Vala arife günü kabus gibi her yerde cici aradım. Forumda bi dükkandan çık diğerine gir bişeycik bulamadım. Umutsuzca döndük yine şirinyere. Sokaklar cümbüştü zaten mağazalar sabaha kadar açıkmış. Neyse en son bi yerde saat gece 11 de nihayet bi bluz buldum. Böle yarasa kol mu ne denir ondan aldım pembeli siyahlı. Altına siyah kumaş pantolonum vardı yeni 1 kez filan giydim. Daha doğrusu kapri. Bir de yeni bi ayakkabıcı açılmıştı ilk kez 20 liraya bi ayakkabım oldu kaydirigubbakcemile3 Mantar topuk siyah bi ayakkabım oldu ki çok aradım yaz boyu. Öle bi kreasyon oldu benimki.
betaa gidin tabi doktoraa çook geçmiş olsun tekrardan :) benim aşkımda grip olmak üzere, ses değişmişte böyle duyunca bi tuhaf oluyo insan, sevdiğimize böyle yapıyoruz çocuğumuz olunca nolcak kimbilir yaa :)))
sulfatt bende hiç gelmicek sandım yaa bak sende bizle takılıyosun işte olsun :)) arife günü alışverişte zor olur yaa ben bayrama 1 hafta kala hiiç alışveriş falan çıkmam gel gellerim geliyo bana akın akın insnaları görünce laelaelaelaelae güle güle giy aldıklarınıı
pıtıııırr elma dersem çık armut dersem çıkmaaelma elma elmaa :))
Saol canım..betaa gidin tabi doktoraa çook geçmiş olsun tekrardan :) benim aşkımda grip olmak üzere, ses değişmişte böyle duyunca bi tuhaf oluyo insan, sevdiğimize böyle yapıyoruz çocuğumuz olunca nolcak kimbilir yaa :)))
Abowww babacının elinide öptümü :uhm:kızlarrrrrrrrrrrrr faruk dun bıze geldıı sok ı,oldumm hem dusunmuyoo hem gelıoo sordum gelmek ıstedım 1 ay gorusmeyız unutulur dıooo yaaaa ay delırcem ben
Kız pıtırr havalar serinledii almadınmıı yanına bişeylerrnie ortalara zarif beee
kızın sevgilisi hatta sözlüsü var
b,zm daha sevgilimiz bilem yok
ortalara beni yaz
valla bak evde kalcam yaa
haha bulunca topladınmı hepsini
böcükkk
o kaşıklıktan bende istiom
bide o banyo setinden yaa
süpermiş
kaç para
ay kızlar nişan vardı bu akşam çok üşüdüm donuorum hala ısınamadım ben yaa
Ben sana didimm forumda bişecik yok kalmamış diye :sinifsinif:
Olsun eminimm çok tatlı olmuşundurryerimseniben
Bende ilk defa setimi altınlarımı taktımm ama bi yandanda sakladım durdum alışamadımkaydirigubbakcemile3
Kız benimkide her cumartesi gidiyor maça bide pazarları basketbola gidyor ama bu saatte gitmesine izin vermem:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?