Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öyle deme betaa :))

ya ben hemen ısınamam zaten kimseye, böyle konuşkan biri lazımdı bana anca da iyi oluruz inşallah :))))

yok yok ne geçi :)) seninde bayramın mübarek olsunn iyigeceleer yerimseniben

İyi bayramlarr mulberycikk Şeniz
öyle deme betaa :))

ya ben hemen ısınamam zaten kimseye, böyle konuşkan biri lazımdı bana anca da iyi oluruz inşallah :))))

Şaka yapıyorum papii :teselli:
İnşallah kendiside sesi kadar bıcır bıcırdırr yerimseniben

Ayyy ilk kez gece yalnızım evde ve ben çok korkağımdır :tomato: Acayip tırsıyorum, kociş maça gitti. Ben de kapıyı kilitledim, ana noktalardaki birkaç ışığı açtım ve tv karşısına kuruldum. Offff yaa daha 1.5 saat var gelmesine:bbo:

betaa seninmi eşin hastaydı ? nası oldu dzeldimii

pukette gelmiş :)

bu arada tam diyodum ekürim yok yalnız kalcam bu geceee derkenn nihali gördüm aşaıda :))

hemşoo bu saatte ne maçı?
bu arada bayram için buldun mu bişelerr CADIARZU

betaa seninmi eşin hastaydı ? nası oldu dzeldimii

pukette gelmiş :)

bu arada tam diyodum ekürim yok yalnız kalcam bu geceee derkenn nihali gördüm aşaıda :))
Papicimm daha iyi şimdi pastil falan aldık kullanıyor ama çarşamba günü doktora gidicez :sinifsinif: sürekli gıcık yapıyor boğazıı CADIARZU
sanırım anjin oldu :gitme:
opuyorumnanaktan

ohh düğündaşmda gelmişş hihoyyyt

Bütünn kızlarr toplanıyorruzzz

canlarımmm benı unutmamısınızzzzzzzzzzzz sızı sevıyorum hemıde cokkkk

hemşoo bu saatte ne maçı?
bu arada bayram için buldun mu bişelerr CADIARZU

Kız benimki deli kayınçolarına uydu. Benim akıllı kardeşlerim yıllardır 1-2 maç yaparlar gece vakti. Bu da onlara takıldı

Vala arife günü kabus gibi her yerde cici aradım. Forumda bi dükkandan çık diğerine gir bişeycik bulamadım. Umutsuzca döndük yine şirinyere. Sokaklar cümbüştü zaten mağazalar sabaha kadar açıkmış. Neyse en son bi yerde saat gece 11 de nihayet bi bluz buldum. Böle yarasa kol mu ne denir ondan aldım pembeli siyahlı. Altına siyah kumaş pantolonum vardı yeni 1 kez filan giydim. Daha doğrusu kapri. Bir de yeni bi ayakkabıcı açılmıştı ilk kez 20 liraya bi ayakkabım oldu kaydirigubbakcemile3 Mantar topuk siyah bi ayakkabım oldu ki çok aradım yaz boyu. Öle bi kreasyon oldu benimki.

betaa gidin tabi doktoraa çook geçmiş olsun tekrardan :) benim aşkımda grip olmak üzere, ses değişmişte böyle duyunca bi tuhaf oluyo insan, sevdiğimize böyle yapıyoruz çocuğumuz olunca nolcak kimbilir yaa :)))

sulfatt bende hiç gelmicek sandım yaa bak sende bizle takılıyosun işte olsun :)) arife günü alışverişte zor olur yaa ben bayrama 1 hafta kala hiiç alışveriş falan çıkmam gel gellerim geliyo bana akın akın insnaları görünce laelaelaelaelae güle güle giy aldıklarınıı

pıtıııırr elma dersem çık armut dersem çıkmaa elma elma elmaa :))

kızlarrrrrrrrrrrrr faruk dun bıze geldıı sok ı,oldumm hem dusunmuyoo hem gelıoo sordum gelmek ıstedım 1 ay gorusmeyız unutulur dıooo yaaaa ay delırcem ben

Ayhh kıs yanlış yeri kopyala yapıştır yapmışım

burcu
yeliz
nihal
pınar
Seray
Deniz
Mehtap
en ortalara Zarif
nie ortalara zarif beee
kızın sevgilisi hatta sözlüsü var
b,zm daha sevgilimiz bilem yok
ortalara beni yaz
valla bak evde kalcam yaa

haha bulunca topladınmı hepsini

gorunce hemen sojn kalan 2 tanesını aldım

böcükkk
o kaşıklıktan bende istiom
bide o banyo setinden yaa
süpermiş
kaç para

ay kızlar nişan vardı bu akşam çok üşüdüm donuorum hala ısınamadım ben yaa

Ben sana didimm forumda bişecik yok kalmamış diye :sinifsinif:
Olsun eminimm çok tatlı olmuşundurryerimseniben
Bende ilk defa setimi altınlarımı taktımm ama bi yandanda sakladım durdum alışamadımkaydirigubbakcemile3

Kız benimkide her cumartesi gidiyor maça bide pazarları basketbola gidyor ama bu saatte gitmesine izin vermem:sinifsinif:

geldim kız geçmişi okudumda ancak
napıonuz?

Eveet papi allahtan siz varsınız Şeniz, bi yandan da elveda rumeli var tv de o açık kaydirigubbakcemile3 Aşkım da giderken diyo ne olcak yaa çeyizci arkadaşlarınla takılırsın :roflol::roflol:

Ben de son güne kalan alışverişlerden nefret ederim ama hep başıma gelir. İsteme günü giyceğim kıyafetio gün alabilmiştim. Nişandan 2 gün önce elbisemi satın aldım ama daraltma olcaktı son gün yani nişan günü teslim aldım gibi kaydirigubbakcemile3 Hep bu tarz şeyleri de yaşarım Bu bayram da öle oldu

Saol canım..
Bide pek nazlı oluyolar bi naz bi nazz anam sanki ameliyat olduu ıhlamurunu bilem üfleyerek içirdim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
bide bayramda kim tatlı ikram ettiyse hepsini sildi süpürdüü zafiyet geçiriceksin dedim bana bişe olmaz dedi yedi hep..Gecede sabaha kadarda wcye koştu kaydirigubbakcemile3
Anamm bazen deli ediyor beni dinlemiyorr klava: Ama hiç oralı olmadım dinleseydin beni dedimm döndüm momomuu uyudumm :dilcikar:
kızlarrrrrrrrrrrrr faruk dun bıze geldıı sok ı,oldumm hem dusunmuyoo hem gelıoo sordum gelmek ıstedım 1 ay gorusmeyız unutulur dıooo yaaaa ay delırcem ben
Abowww babacının elinide öptümü :uhm:
Kız pıtırr havalar serinledii almadınmıı yanına bişeylerrklava:
hemen kendine sıcak bi bitki çayı yap bide sıcak su torbası koy ayaklarınaa hemencik ısınırsınn yerimseniben

Son düzenleme:

Benimki de her hafta maça gidiyordu ama o zaman evli değildik :umursamaz: Şimdi sinir oldum bu satte. Neyse artık

Kız ben hayatta altın takamam sarı sarı :tomato: Sadece parmağımda alyansım vardı dün de kaydirigubbakcemile3 Herkes de huyumu bildiğinden bişey demiyor. Sadece bi komşumuz niye takmadın altınlarını gelin olduğun belli olsun dedi. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…