Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihall 1 ay sonra dersin babam seni unutmamış gelsin istesin diyo diye

pıtırım soğuk valla hava yaa :) bende elbise almıştım geçen ay onu giydim ama kısa kollu :)) bacaklarda çıplak ama ayağımda çorap üstümde hırka :)) kapı çaldımı çorapları çıkarıp öyle koşuyorum kapıya :)))

betaaaaaa optuu optuu ama ne bu u,cesaret ne olcak dıoo bana yaa

Hemşo bu erkekler niye öküz gibi yiyor yaaa :roflol: Hepsi mi aynı bunların ayol :roflol: Benimki de ne verseler yedi sinir etti beni, hele sofrada et görmesin

almammı kız üzerimde ince hırka
omzumda kalın şal
ama soğuk
yattım artık polarımıda giydim şimdi yorganı kafama kadar çeker uyurum hemen valla

bende ekim başında giymek için elbise aldım yaa dua ediom hava soğuk olmadın donarım onunla yaa

nese şekerler hadi iyi geceler ben yatıom

ıyi geceler nihalcim Şeniz Seninkini de cesaretinden ötürü kutluyorum

Kız şimdien koy ağırlığını walla ramazan dolayısıyla ara verdiler şimdi bu cumartesi başlıcaklar..Dedim olmaz artık saat 10 da maç izin vermem ben dedim :1closedeyes: Hemen diğer arkadaşların eşleride bana katıldılar dedim saat 9 da gidin 10 da evde olunn onlarda mecbur kabul ettiler kaydirigubbakcemile3
Sende saati kendin belirlee yerimseniben

Ee seti takabileceğim tarzda bi set aldım ama giydiğim kıyafetlerle güzel durduu yerimseniben
Benim kullandığım altınlar hep beyaz ve sarı altın karışımıı ondan sapsarı durmuyor...
Bi setimin kelepçesini ve babamın taktığı künyeyi taktım bide ablamın taktığı yüzüğü setimi bilezik felan bende takmadım takacağımıda sanmıyorumm :sinifsinif: çünküm kayınvalidelere hepsini bozdurduk dedikk :umursamaz:
betaaaaaa optuu optuu ama ne bu u,cesaret ne olcak dıoo bana yaa
Amanınn hakket büyük cesarett kız nihall ben sana diyim sizin yakın zamanda bu arkdaşlığın adı söz veya nişan olurr kaydirigubbakcemile3
Hemşo bu erkekler niye öküz gibi yiyor yaaa :roflol: Hepsi mi aynı bunların ayol :roflol: Benimki de ne verseler yedi sinir etti beni, hele sofrada et görmesin
Hakket yaa midee değil çöp tenekeleri mübarek kaydirigubbakcemile3
Götürdü baklavaları,şekerpareleri,börekleri sarmaları :sinifsinif:
Bide benim yemediklerimide yedii ben ağzım açık ona baktımm kaydirigubbakcemile3

BEnde tatlı olarak kemelpaşa tatlısı yaptımm yiyen herkez tadını kıvamını çok beğendi bide yanına irmik tatlısı yaptım onuda çok beğendilerr kimse yememezlik yapmadıı opuyorumnanaktan

kızlarr ıyı gecelerrrrrrrrr
;y, gecelerr kuşumm Şeniz
Aman haa dikkatt ettt yerimseniben Ohh sarıl yorganına mışıl mışıl uyu bakalımm yerimseniben
püfs bende gidim artıkın çok geç olmuşş

iyi geceler kızlarr

Hakkett geç olmuşş bende kaçemm

Herkecikleree iyi gecelerr..
yarın küçük teyzoşuma kahbaltıya davetliyizzz bende kaçanzii koçiştee koltukta uyudu kaldıı onuda kaldırayımm kaydirigubbakcemile3

öpüldünüzz şekerlerr Şeniz

Ben tatlı yapmadım vala, daha doğrusu revani yaptım ama anneme :1rolleyes: Benim de annemleri saymıyorum gerçek anlamdaki ilk misafirlerim ctesi günü gelicek büyük ihtimalle. Halam, evli 2 kızı ve gelinleri gelcekler. Ondan sonra baya yoğun bi misafir trafiğim olcak zaten :bbo::bbo:

Hepinize iyi geceler kızlar. Ben de kanepede uyuyayım bari kociş gelene dek. Biz de yarın kocişin burdaki üvey ablasına gitcez. Onun ailesinden sadece o izmirde zaten. O nedenle sadece bizim tarafı dolaştık kaydirigubbakcemile3 ıyi geceler opuyorumnanaktan

tukkanı acımmmm
gunaydın kızlar
bugun aşkım ızınlı ınş bu tarafa gelır dıe erkenden kalktım kahvaltı hazrlıyom gece cok gec yatım aslında 8 de kalktım ama sağ sol ettım durdum bu saatı buldum

beta sulfat pıtır cok tskler cnm

pıtır banyo takımı 12 tl o kasıklık 7 tl sıze demıştım ya bı mağaza acıldı dıe ordan aldım bıdahakı ay dığer setlerden alcam:lepi: 30 en pahalısı 40 tl cok uygun dıomda ınanmıyonus

Herkese iyi bayramlar kızlar bayramıda bitirdik sonunda bugün eşimle Akşahirdeki teyzemlere bayram ziyaretine geldik şuan ordayım evlerinde net olunca size bi slm veriyim dedim beni yemeğe çağırıolar kaçmak zorundayım hepinizi kocaman öpüyorum

niye kimse yok... anladik bayram.. ama nerelerdesiniz 24 saat geziyormusunuz????

saolasin seninde bayramin kultu olsun... afiyet olsun burda hayat yok

Kimseler yok yine :umursamaz:

Kızlar bugün annem için kına elbisemi giymiştim çekeyim dedim, albüme koydum kına elbisemi, bakabilirsiniz:kedi:

Siyah aldım çünkü daha sonraları da düğünler var onlara giyerim diye düşündüm hiç siyah gece kıyafetim olmamıştı ayakkabıları da 1 sene önce felan almıştı nişanlım en fazla 3 kez giydim duruyordu öyle, nasıl olsa ayakkabım hiç gözükmüyor uzun elbisem, almadım yeni ayakkabı o yüzden:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…