almammı kız üzerimde ince hırkaSaol canım..
Bide pek nazlı oluyolar bi naz bi nazz anam sanki ameliyat olduu ıhlamurunu bilem üfleyerek içirdim nerdeyse kaydirigubbakcemile3
bide bayramda kim tatlı ikram ettiyse hepsini sildi süpürdüü zafiyet geçiriceksin dedim bana bişe olmaz dedi yedi hep..Gecede sabaha kadarda wcye koştu kaydirigubbakcemile3
Anamm bazen deli ediyor beni dinlemiyorrklava: Ama hiç oralı olmadım dinleseydin beni dedimm döndüm momomuu uyudumm :dilcikar:
Abowww babacının elinide öptümü :uhm:
Kız pıtırr havalar serinledii almadınmıı yanına bişeylerrklava:
hemen kendine sıcak bi bitki çayı yap bide sıcak su torbası koy ayaklarınaa hemencik ısınırsınn yerimseniben
nihall 1 ay sonra dersin babam seni unutmamış gelsin istesin diyo diye
pıtırım soğuk valla hava yaa :) bende elbise almıştım geçen ay onu giydim ama kısa kollu :)) bacaklarda çıplak ama ayağımda çorap üstümde hırka :)) kapı çaldımı çorapları çıkarıp öyle koşuyorum kapıya :)))
Kız şimdien koy ağırlığını walla ramazan dolayısıyla ara verdiler şimdi bu cumartesi başlıcaklar..Dedim olmaz artık saat 10 da maç izin vermem ben dedim :1closedeyes: Hemen diğer arkadaşların eşleride bana katıldılar dedim saat 9 da gidin 10 da evde olunn onlarda mecbur kabul ettiler kaydirigubbakcemile3Benimki de her hafta maça gidiyordu ama o zaman evli değildik :umursamaz: Şimdi sinir oldum bu satte. Neyse artık
Kız ben hayatta altın takamam sarı sarı :tomato: Sadece parmağımda alyansım vardı dün de kaydirigubbakcemile3 Herkes de huyumu bildiğinden bişey demiyor. Sadece bi komşumuz niye takmadın altınlarını gelin olduğun belli olsun dedi. kaydirigubbakcemile3
Amanınn hakket büyük cesarett kız nihall ben sana diyim sizin yakın zamanda bu arkdaşlığın adı söz veya nişan olurr kaydirigubbakcemile3betaaaaaa optuu optuu ama ne bu u,cesaret ne olcak dıoo bana yaa
Hakket yaa midee değil çöp tenekeleri mübarek kaydirigubbakcemile3Hemşo bu erkekler niye öküz gibi yiyor yaaa :roflol: Hepsi mi aynı bunların ayol :roflol: Benimki de ne verseler yedi sinir etti beni, hele sofrada et görmesin
;y, gecelerr kuşumm Şenizkızlarr ıyı gecelerrrrrrrrr
Aman haa dikkatt ettt yerimseniben Ohh sarıl yorganına mışıl mışıl uyu bakalımm yerimsenibenalmammı kız üzerimde ince hırka
omzumda kalın şal
ama soğuk
yattım artık polarımıda giydim şimdi yorganı kafama kadar çeker uyurum hemen valla
bende ekim başında giymek için elbise aldım yaa dua ediom hava soğuk olmadın donarım onunla yaa
nese şekerler hadi iyi geceler ben yatıom
püfs bende gidim artıkın çok geç olmuşş
iyi geceler kızlarr
Herkese iyi bayramlar kızlar bayramıda bitirdik sonunda bugün eşimle Akşahirdeki teyzemlere bayram ziyaretine geldik şuan ordayım evlerinde net olunca size bi slm veriyim dedim beni yemeğe çağırıolar kaçmak zorundayım hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?