- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar ya bişey sorucam sizlere dünde bakındım ama karşıda bulamadım..Yemekteyiz programının başlangıcında masaya şık, böyle tüle benzer bi örtü seriyorlar yaaa öle bişeyi nerden bulabilirim??tülcülere bile gittim o tarz bişi yok
günaydın şekerler, hayırlı cumalar
burcu, fincanlrın ve krep tavan (diğer topikte aldını yazmışta) hayırlı olsun canım,
dimples, halında çok hoşmuş. isaura, senin ve benim mobilya renklerimiz aynıymış halının modelini bildirisen bende bakayımçok güzel durmuş. ayrıca sehpadan bende yok alayım güzel uymuş. iyi günlerde kullan.
damla, iyi günlerde kullan.
eccu, askılığına bayıldım çok şirinmiş.
elissa, yemek takımına göre bakarsan daha iyi olur. 2-3 güzel.
kumaşcılarda olabilir o tarz kumaş
onu alıp kenarlarını dikersen olur kanımca
Canım taç a bi bakabilirsen güzel şeyler bulacağından eminim sengözlerimebaksanab olmadı kumaşçılar var mesela bköyde pasajlarda simli falan dikilor model model
pashmına b.köye gıtmedım bızım meshur caddede gezdım bıcok yere gıttım hatta sınır oldum halde evkura bıle gırdım
days ın colourslar 140 tl ınmış bende bı tane örgu battanıye var ama bıdaha almak ıstedım cunku fabrıkası kapanmış bulamazsam cok üzülürum
sonra ozdılek ve taç nevresmlere baktım taçtan nevresım alana 2 yastık hedıye yazıyordu baya seylere baktım ama sadece baktım
tubılık yaa ben aşık oldum hepsıne annen bunları satıyor mu cnm yoksa sana mı yaptı satıyorsa özelden görusek senlen:jeyyar:
senin sayende de wok tavam oldu. hem wok um hem krep hem sos tencerelerim sizin sayenizde oldu yani arkadaşlar.:1hug: size meinnettarımŞeniz
tubiş ne olur ne olur bana o bebek battaniyerelinin modelini nerden yaptığını söyle lütfn yaa ağlarım bak..kitabın adı varsa ne biliyim örenkeleri kargoyla yolla ben ödeyim bişi yap lütfen ya bayıldım bittim ellerine sağlık çok cici ya..kuzeninimin bebişi olcak ona yetiştirmek istiyorumsenağlama
teşekkür ederim kızlarrr aslında yemek masası için çok örtüm var (dertsiz dedikleri)
ama bu tarz bişeyde cok hoşuma gitti neyse bulursam sizlerede söylerim kaydirigubbakcemile5
arsimacıgım cicegin neden soldu :1no2: kısslarr evlenmeye hazırlananlar boschda güzel bi kampanya var 28 suabta kadar geçerli kdvsi ötvsi bizden gerçi arçelikde ediyor ama ben boschtan yanayım ocakta sordugum çamasır makinesi 1800 şimdi olmus 1400 bilginize
arsima daha önce görmüştüm annenin el emeklerini ve seninkileri çok beğenmiştim tatlım..
ay kimseyi unutmadım inşallah teşekkürlerimide yaptım gidebilirim..
ama beni özleyin bakk kızarım yoksa:)))))
evet tubişcim yazdım diğer topikte buraya da resimle birlikte yazacaktım. ama bu gün resim eklemeyiyorum çünkü benim pcnin fan ında problem vardı klardeşim bu gün onu bilgisayarcıya bıraktı. ben masaüstünden bağlanıyorum resimler kendi pc de kaldı. yerimseniben teşekkürlerimide resimle birlikte yapacaktım ama madem konusu açıldı.: HAYATIM arkidişim canım senin sayende diasadan krep artı minik tava ikilisini gidip bulup aldım. ayrıca yanında 5 lirayada sos tenceresi aldım. çok çok da beğendim. biri mehtap diğeri Cem marka. heç bu markaları kullanmamıştık evde de hepsi tefal ama gel görki onlarında ömrü kısa birde bunları deneyelim bakalım yılların markası nede olsa. en azından çabuk bozulursa içleri verdiğim paraya acımam tutar atarıma.s
ayrıca Bim markete gelecek ürünleri sömyleyen arkidişim asortikti canım babam bu gün sabah 9 da gitmiş ve sonuncu kalan bir taneye kapmış:roflol: senin sayende de wok tavam oldu. hem wok um hem krep hem sos tencerelerim sizin sayenizde oldu yani arkadaşlar.:1hug: size meinnettarımŞeniz
bu arada ben buluşmayı 12 nısan da yapmak ıstıyorum ıkı nedenı var birincısı 5 nısan aöf sınavı var o yuzden cok kişi gelemem dedı ben 5ınde maas alıyorum ama aksılık olur ogun alamazsam dıe bende 12 nısan ıstıyorum bı sakıncası var mı kızlar
esracım sen gelemezsın galıba ama ıkıncıye gelırsın deıl mı tabı bu benınm görusum sız ne dersınız bılmem
esra mayısta gelemem dediği için alternatif düşünmedikmi böcük, ondan nisan fikri olmuştu hatırladığım. ayrıca bende gelemem büyük ihtimalle düğüne bir hafta kalıyor o tarihte.
hayırlı olsun esra, benimde bugün gelinlik provam vardı haftaya ertelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?