Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashmına b.köye gıtmedım bızım meshur caddede gezdım bıcok yere gıttım hatta sınır oldum halde evkura bıle gırdım
days ın colourslar 140 tl ınmış bende bı tane örgu battanıye var ama bıdaha almak ıstedım cunku fabrıkası kapanmış bulamazsam cok üzülürum
sonra ozdılek ve taç nevresmlere baktım taçtan nevresım alana 2 yastık hedıye yazıyordu baya seylere baktım ama sadece baktım

Canım taç a bi bakabilirsen güzel şeyler bulacağından eminim sengözlerimebaksanab olmadı kumaşçılar var mesela bköyde pasajlarda simli falan dikilor model model

tubılık yaa ben aşık oldum hepsıne annen bunları satıyor mu cnm yoksa sana mı yaptı satıyorsa özelden görusek senlen:jeyyar:

evet tubişcim yazdım diğer topikte buraya da resimle birlikte yazacaktım. ama bu gün resim eklemeyiyorum çünkü benim pcnin fan ında problem vardı klardeşim bu gün onu bilgisayarcıya bıraktı. ben masaüstünden bağlanıyorum resimler kendi pc de kaldı. yerimseniben teşekkürlerimide resimle birlikte yapacaktım ama madem konusu açıldı.: HAYATIM arkidişim canım senin sayende diasadan krep artı minik tava ikilisini gidip bulup aldım. ayrıca yanında 5 lirayada sos tenceresi aldım. çok çok da beğendim. biri mehtap diğeri Cem marka. heç bu markaları kullanmamıştık evde de hepsi tefal ama gel görki onlarında ömrü kısa birde bunları deneyelim bakalım yılların markası nede olsa. en azından çabuk bozulursa içleri verdiğim paraya acımam tutar atarıma.s
ayrıca Bim markete gelecek ürünleri sömyleyen arkidişim asortikti canım babam bu gün sabah 9 da gitmiş ve sonuncu kalan bir taneye kapmış:roflol: senin sayende de wok tavam oldu. hem wok um hem krep hem sos tencerelerim sizin sayenizde oldu yani arkadaşlar.:1hug: size meinnettarımŞeniz

tubiş ne olur ne olur bana o bebek battaniyerelinin modelini nerden yaptığını söyle lütfn yaa ağlarım bak..kitabın adı varsa ne biliyim örenkeleri kargoyla yolla ben ödeyim bişi yap lütfen ya bayıldım bittim ellerine sağlık çok cici ya..kuzeninimin bebişi olcak ona yetiştirmek istiyorumsenağlama

kumaşcılarda olabilir o tarz kumaş
onu alıp kenarlarını dikersen olur kanımca

Canım taç a bi bakabilirsen güzel şeyler bulacağından eminim sengözlerimebaksanab olmadı kumaşçılar var mesela bköyde pasajlarda simli falan dikilor model model

teşekkür ederim kızlarrr aslında yemek masası için çok örtüm var (dertsiz dedikleri )
ama bu tarz bişeyde cok hoşuma gitti neyse bulursam sizlerede söylerim kaydirigubbakcemile5

anladım tatlım ben bi taça bakıyım meydana inerken bende sadece bakcam bu ay yeni aldım çünkü nevresim takımı geçen hafta alamam yani​
sengözlerimebaksanab

arsimacıgım cicegin neden soldu :1no2: kısslarr evlenmeye hazırlananlar boschda güzel bi kampanya var 28 suabta kadar geçerli kdvsi ötvsi bizden gerçi arçelikde ediyor ama ben boschtan yanayım ocakta sordugum çamasır makinesi 1800 şimdi olmus 1400 bilginize

kızlar bu günde malesef sizlere katılamayacağım... dışarda işelerim var... çıkıyorum..
ellissacım gündelik yemek takımına göre karar ver ama ben nedense pembe güllü olan kaşık çatal takımını çok sevimli buldum. halbuki normalde çiçekli şeyleri çok sevmem. ama bu böyle ingiliz porselenlerini andırıyor modelelri..
eccu canım bende aynen o tül gibi şeye dikkat etmiş ve çok beğebnmiştim bulursan haberim olsun kuzum...
arsima daha önce görmüştüm annenin el emeklerini ve seninkileri çok beğenmiştim tatlım..
ay kimseyi unutmadım inşallah teşekkürlerimide yaptım gidebilirim..
ama beni özleyin bakk kızarım yoksa:)))))

burcu hayrlı olsun cnm hepsını ı gunlerde kullan

pashmına cnm aldıysan sonra alırsın sende ama varya eğer o days ın colourslar bıterse ağlarım ben

tubılık yaa ben aşık oldum hepsıne annen bunları satıyor mu cnm yoksa sana mı yaptı satıyorsa özelden görusek senlen:jeyyar:

yivrim annem satarak yapmıyor
sipariş olarak çalışıyor hep
ve yaptığı işlerde hep arkadaşları fln
işte arkadşına yapıyor onun arkadaşı görüyor beğeniyor gelip yaptırıyor o şekilde yani
bu şekilde yurtdışına bile iş yaptı yani
bu topice eklediklerim bana yaptıkları
diğer topice eklediklerim müşteri işi

senin sayende de wok tavam oldu. hem wok um hem krep hem sos tencerelerim sizin sayenizde oldu yani arkadaşlar.:1hug: size meinnettarımŞeniz

iyi günlerde kullan
senin sayende de benim cici kavanozlarım oldu hihoyyyt

kuzu ve ayıcıktan bahsediyorsan iğne iplik dergisi şekerim
ay ben o kitabı kaç ay aradım varya
ama öyle bi huyum varki bişeyi görim illa arar bulurum -tatlicadiarzu-
pckopatım kanımca
bigün kahvaltı yaparken nişanlım bi kurabiye yedi çok beğendi
tarifini aradım buldum çok kolaydı ama gel görki kalıba ihtiyacım vardı ara ara yok ara ara yok
sonra çizdim kalıbı bizim taşerona yaptırcaktım adam bana 354tl + kdv montaj ve nakliye dahil diye bi teklif gönderdi oha dedim
sonra aramaya devam ettim ve 12 tl ye aldım hemen yaptım aşkıma

bu dergiyide bi kitabın arkasında görip bayılmıştım yıllar önce
sonra ablam hamiş kalınca :CüvCüv: ben ona battaniye yapmaya karar verdim ee bu örnek dururken başkamı yapcam
bizim sitede bi konu vardı oraya yazdım kimseden ses çıkmadı
netten her biyere mailler attım -tatlicadiarzu- en sonunda bi tuhafiye bana geri döndü şansıma çalıştığm semtteymiş gittim aldım hihoyyyt

çok mu uzun oldu ne

teşekkür ederim kızlarrr aslında yemek masası için çok örtüm var (dertsiz dedikleri )
ama bu tarz bişeyde cok hoşuma gitti neyse bulursam sizlerede söylerim kaydirigubbakcemile5

özel günler ve misafirler için hoş olur ama
bulursun inşallah canım

1 hafta oldu ondan soldu
suyunu sürekli tazeledim solan çiçek ve yaprakları temizledim ama bu kadar dayandı
ben aldım beyazları bitek fırın ocak davlumbaz kaldı

ben yemeğe ınş taş cıkmaz:roflol:

arsıma anladım cnm ozmn once benımkılerden sardıram sonra param olursa onlardan alırım ınş
mutfak takımı cok seker bende hazr almstım olması kesınlıkle alırdım ondan cok guzel valla ama sımdık var benım dantelden bıde hazr alcam tmm dıe düşünüyom

saolun geldım bılem

gulpembe bosha neden gıdım bacım ben beyz(grı)esyalarımı aldım zatı

güle güle kullan burcucumcokacimcoook

Ben geldimmm gittim gelinik için ölçü verdim. dantelini tülünü beğendim toplam 1000 Tl ye çıkıyor kızlar. Rahibe duvağı hariç. Ayy çok heyecanlıydı:1rolleyes:

tatlım balım ikinci buluşmaya gelmem imkansız maalesef ama lütfen istediğiniz gün yapın sonuçta herkezin kendine göre işleri
var.

esra mayısta gelemem dediği için alternatif düşünmedikmi böcük, ondan nisan fikri olmuştu hatırladığım. ayrıca bende gelemem büyük ihtimalle düğüne bir hafta kalıyor o tarihte.

a.s.a.s.
hayırlı olsun esra, benimde bugün gelinlik provam vardı haftaya ertelendi.

Çok teşekkür ederim canım benim gittim geldim.

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsuun esracıııım, en kısa zamanda bekliyoruz güzel fotolarını.
burcuuuu çabik gel yawriim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…