Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaahhhh ne kıymetli şeyler bunlar
el emeği göz nuru
Allah hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize

Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh

hayırlı olsun esra, benimde bugün gelinlik provam vardı haftaya ertelendi.

tubiş, çeyizlerin pek cicimiş. bende nevresimlerimi aldım hepsici evde inşallah hafta sonu fotolarını çekicem çok unutkan oldum lepiye söz vermiştim bir takımı çekicektim unuttum.

hayatım, burcu krep tavasını almış.

uy geldım
arsıma bende annene yaptrmak ıcın sabırlıszlanıyorum ınş işlerıız düzelır bıan once bende yaptırırım

HAYATIMŞeniz

bu arada ben buluşmayı 12 nısan da yapmak ıstıyorum ıkı nedenı var birincısı 5 nısan aöf sınavı var o yuzden cok kişi gelemem dedı ben 5ınde maas alıyorum ama aksılık olur ogun alamazsam dıe bende 12 nısan ıstıyorum bı sakıncası var mı kızlar
esracım sen gelemezsın galıba ama ıkıncıye gelırsın deıl mı tabı bu benınm görusum sız ne dersınız bılmem

bana uyar canımcım böcügüm benm ogünü kardeşimin dogum günüsü emmme artık aksama kutlama ederik bizde

esra mayısta gelemem dediği için alternatif düşünmedikmi böcük, ondan nisan fikri olmuştu hatırladığım. ayrıca bende gelemem büyük ihtimalle düğüne bir hafta kalıyor o tarihte.

ben kadıköydeyim canım senin çalıştığın yer yakındı sanırım olmadı gelirim senin yanına ya da ne biliyim işte ama gerçekten temiz iş yapıyor annen mesela o mavi gibi yapsa
nekadar ayapar falan öğrensem ama tabi sen fiyat veremezsin annene sor bana özelden at :jeyyar:

ayy evet söz vermiştin ben de bir daha sormaya utandım kızın elinde olsa koyardı dedim
sıkıştırmadım seninkini de görmeyi çok isterim farklı farklı ikir oluyor

sağol tubis, güle güle kullansın inşallahcokacimcoook

benımde 10 nısan doğum gunum
ne desem bılemıyom benım ıcın farketmez tek fark param olmaz bugun ödeme vardı haftaya ertelendı 5 ı aylık gunum ama kesın ondada bı hafta ertelerler ve ben bıseycık alamam
esra bana 10 nısandan sonra gelemem demıstı ayy ıyıce şaştım ne dıycem bılemedım off off

böcügüm beraber takılırızda bende züğürt olucam ogünü ben sana ne istersen onu ısmaarlarım ama gün belli olması gerek

ahh cnm ahh ben niaşnlanırken bi tanısaydım sizi aklım ermemiş saftirik gibi çekmemişim fotosunu ama nişanlımın evinde bozulmuşta olsa bikaç resim çekip koyarım cnm

saol balım cok saol
dun gezdım days ın colourslar cok düşümüş alcaktım ama param yok borc cok ınş hersey duzelırde beraber alırız ayy ben alana kadar kalmazsa ağlarım valla

Arsima o çeyizler ne kız öle maşallah, güle güle kullan

sağol canımcım

aaahhhh ne kıymetli şeyler bunlar
el emeği göz nuru
Allah hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize

aynen öyle canım
ve hepsinde annemin elemeği olduğu için inanılmaz kıymetli

tubiş, çeyizlerin pek cicimiş. bende nevresimlerimi aldım hepsici evde inşallah hafta sonu fotolarını çekicem çok unutkan oldum lepiye söz vermiştim bir takımı çekicektim unuttum.

sağol canım
sende ekle bakalım hepicine

arsıma bende annene yaptrmak ıcın sabırlıszlanıyorum ınş işlerıız düzelır bıan once bende yaptırırım

ok
annem beni evlendirtikten sonra bi nebze olsun rahatlıcak
ben unuturum sen o zaman hatırlat bana olurmu

29 mart yap en iyisi -tatlicadiarzu-

mesaj attım :jeyyar:

annemin müşteri için yaptıklarınıda ekledim kızlar
bakmak isterseniz buyrun

http://www.kadinlarkulubu.com/kanavice-semalari/172407-tubilikin-kanaviceleri-8.html#post5393889

tubım sımdık bıde 29 mart desem ıyıce karıscak ortalık ve benım ozmna hıc ama hıc param olmazsa bısey alamazsam cok üzülürum

kızlar ya bişey sorucam sizlere dünde bakındım ama karşıda bulamadım..Yemekteyiz programının başlangıcında masaya şık, böyle tüle benzer bi örtü seriyorlar yaaa öle bişeyi nerden bulabilirim??tülcülere bile gittim o tarz bişi yok

kumaşcılarda olabilir o tarz kumaş
onu alıp kenarlarını dikersen olur kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…