- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Kızlarr bugün benim içim içime sığmıyorrr. Bugün gelinlikçiye gideceğim ve ölçülerim alınacak ve dikime başlanacak inşallahhhh
bu arada ben buluşmayı 12 nısan da yapmak ıstıyorum ıkı nedenı var birincısı 5 nısan aöf sınavı var o yuzden cok kişi gelemem dedı ben 5ınde maas alıyorum ama aksılık olur ogun alamazsam dıe bende 12 nısan ıstıyorum bı sakıncası var mı kızlar
esracım sen gelemezsın galıba ama ıkıncıye gelırsın deıl mı tabı bu benınm görusum sız ne dersınız bılmem
yatak başına gelecek kısmı kısa diğer 3 tarafını uzun yapıyor ordan sarkıyor çarşaf
tabiki canım ben sana söylerim gideceğin zaman yerin adını
annem yapmasa bile eğer sormak istediklerin olursa fikir almak istersen bize yakınsan gelip görüşebilirsin
hayırlı olsun esra, benimde bugün gelinlik provam vardı haftaya ertelendi.
tubiş, çeyizlerin pek cicimiş. bende nevresimlerimi aldım hepsici evde inşallah hafta sonu fotolarını çekicem çok unutkan oldum lepiye söz vermiştim bir takımı çekicektim unuttum.
hayatım, burcu krep tavasını almış.
hayırlı olsun esra, benimde bugün gelinlik provam vardı haftaya ertelendi.
tubiş, çeyizlerin pek cicimiş. bende nevresimlerimi aldım hepsici evde inşallah hafta sonu fotolarını çekicem çok unutkan oldum lepiye söz vermiştim bir takımı çekicektim unuttum.
hayatım, burcu krep tavasını almış.
Buketcim bizde öyle vermeyi düşünüyoruz, şok hoş gözüküo gerçekten bi arkadaşım yapmıştı benim de, o valizle sonradan balayına gidicez. kaydirigubbakcemile2
Resmi varsa bohçanın ekleyebilirmisin?? hihoyyyt
Arsima o çeyizler ne kız öle maşallah, güle güle kullan
aaahhhh ne kıymetli şeyler bunlar
el emeği göz nuru
Allah hayırlısıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize
arsıma bende annene yaptrmak ıcın sabırlıszlanıyorum ınş işlerıız düzelır bıan once bende yaptırırım
bu arada ben buluşmayı 12 nısan da yapmak ıstıyorum ıkı nedenı var birincısı 5 nısan aöf sınavı var o yuzden cok kişi gelemem dedı ben 5ınde maas alıyorum ama aksılık olur ogun alamazsam dıe bende 12 nısan ıstıyorum bı sakıncası var mı kızlar
esracım sen gelemezsın galıba ama ıkıncıye gelırsın deıl mı tabı bu benınm görusum sız ne dersınız bılmem
ben kadıköydeyim canım senin çalıştığın yer yakındı sanırım olmadı gelirim senin yanına ya da ne biliyim işte ama gerçekten temiz iş yapıyor annen mesela o mavi gibi yapsa
nekadar ayapar falan öğrensem ama tabi sen fiyat veremezsin annene sor bana özelden at :jeyyar:
ahh cnm ahh ben niaşnlanırken bi tanısaydım sizi aklım ermemiş saftirik gibi çekmemişim fotosunu ama nişanlımın evinde bozulmuşta olsa bikaç resim çekip koyarım cnm
burcuuuu şef tony geldimi bebemmm
tubım sımdık bıde 29 mart desem ıyıce karıscak ortalık ve benım ozmna hıc ama hıc param olmazsa bısey alamazsam cok üzülürum
kızlar ya bişey sorucam sizlere dünde bakındım ama karşıda bulamadım..Yemekteyiz programının başlangıcında masaya şık, böyle tüle benzer bi örtü seriyorlar yaaa öle bişeyi nerden bulabilirim??tülcülere bile gittim o tarz bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?