Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Teşekkür ederim canlarım tanıdık vasıtasıyla gittim o yüzden uyguna yapıyorlar canım. Normalde 1,500 den aşağıya yapmam dedi.:dance:

bulunduğu şehirde özdilek bulunan kızlarrrr bu suplalar özdilekte 4,90 tl. bu rengi yok ben gösterebilmek için ekledim....3 rengi vardı simli gri, altın sarısı ve kahverengimsi değişk koyu bi renk hihoyyyt

canımmm okadar güzeller ki Allah huzur içinde sağlıkla kullanmayı nasip etsn.hepsi el emeği göz nuru.iyi günlerde mutlu mutlu kullanman dileğiylee

aaaaa çok iyi fiyatı
burda hiç görmedim özdilek

kızlar bakın ne değişik bir zeytintabağı

ayyy çok cici

esracım tekrar hayırlı olsun. duvak için ayrıca ne kadar istediler. ben bakarken bir yer 200-300 fark eder demişti. tanıdıkmış iyi barim kazık yemezsin.

tubiş, mutfak havlularından bir tane nazara gönderimisin cicişim. nasıl yapılmış inceliycem.

msnden gönderirsin diye şetmiştim yavruş, ondan bana gönder cicim nolcek. burdan özel mesajdan gelimi bilmiyom yoksam msndenmi gönderirsin

Allah seni emi zeki şey. gerçi bende eksik demişim fotosunu deyeydim karışıklık olmazdı.

afiyet olsun

kızlar bakın ben bu 3 lü zeytin tabağının teklisini mudodan 3,5 tl ye aldım..

bunlarda bikaç tane değişik zeytin tabağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…