Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma nerelere tıkıştırdın kim bilir :))
kımbılır kımbılırrr
herkeze merhabaopuyorumnanaktan
slm cnm

Beşir, Behlül ve Bihter arasındaki yasak aşkı Adnan Bey'e anlatmaya karar verir. Fakat bütün gerçekleri anlatacakken Adnan Bey'in sözleriyle bir anda suskun kalmanın daha doğru olduğunu düşünür.

Reddedilmeye dayanamadı

Behlül, yurt dışına çıkar. Behlül'ün yokluğu Bihter'e ve Nihal'e zor gelir. Bihter her geçen gün Adnan Bey'den biraz daha uzaklaşır. Adnan Bey, sürekli reddedilmenin yarattığı kırgınlık ve öfkesini bastırmaya çalışır. ancak reddedilmeye daha fazla dayanamaz ve Bihter ile zorla sevişir. Bu durum Adnan Bey ve Bihter'in arasında büyük bir uçurumun açılmasına neden olur.

hosgeldın pınarrrrr

cnmm ıtıraz etmene gerek yokk hehe faruk zaten ole dusunuyoo

Ihh ben katılmıyorum sana. lmaz:
Herşey öyle toz pembe bütün müslümanlar misafirperver, saygılılı harika insanlar değil. Müslüman ülkelerinde yapılan katliamlar, cinayetlerin hesabı nerde kim kimi cezalandırıyor? Geçmişte uutulan o kadar büyük yaşanmışlıklar varki.. Şimdi kalkıp bunun nedeni televizyondur demek çoook yanlış. Televizyon toplumun aynasıdır, evet ama insanlar kendi iradeleriyle yaşarlar. Ben bu tür söylemlere katılmıyorum. Televizyon bir tehlike olmamalı. Çünkü aptal olan televizyon diil onu aptalca kullanandır. Tabi televizyonu yönetenlerde buna dahil. Her olayı dinle bağdaştırıp, insanların dini duygularını suistimal eden sömüren herşeyden, dizilerden, insanlardan hiç hazzetmiyorum açıkçası.İnsanların düşüncesi zikri değişmeli önce. Neyse konu uzar söylemler bitmez..
Burası çeyiz topiii dimi banlanmayım sonra

hayır sen hep öle sanıyon bız esrayla aynı hafta evlencektık
o ılerı aldı tarıhını
2. benem yaaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 evet yaaaa o tarihi ileri atmışlardı üzülmüştü :)
tımam tımam sensin o zaman canım vereliniortak

mandilin duydunmu 2 benem lmaz:

:dance: vazgeçtim esra ikinci olsun
1. gamze
1 buçuk esma
2. esra

ya bnm evde bı tflon tencere kapagım yok birde saten pijamam altım bulamuyorum

bi yerlere girmiştir
pijaman kesin kışlıkların arasına karışmıştır.

nıkıme olmaz olmaz deme hıc olmaz olmaz sevgılım zaman neler gosterır bllı olmaz sevgılım yazddım ama o goremez cunkum hıc gırmıoo

ilk gelin gamze
2.gelin esmy
3.gelin ben :)
4.gelin esrakaradeniz
sende tubısı unuttun
3 tubıs 4s en yada tersi

kız sen benı ıkıye layık gormuyon
kıslıklarmı ben kısın evlenemdım daha ole bı olayım olmadı

amma uzadı konu ben böcüğe katılıyorum şöyleki

dızıler hersyı normallestırıyor mesela
bıhterle behlul yaptıgı yanlıs ama onalrı masum ıyı karaktere sokuyolar ıyı ler ama ne yapıyolar
tabıkı gercektede var ama bu dızıelr sayesınde bu olaylar normal karsılanıyor olay bu bence

ya bnm evde bı tflon tencere kapagım yok birde saten pijamam altım bulamuyorum
haha gelip arayalım istersen

çeyiz fıstıklarımmmmmmmmmmmmm sizleri çok seviyorum heeee özledim bideeee
böle şeyler dimeee yasak yasak

burda benım msn eklı olan var mı

şuan msn acık olabılır ama o ben deılım askım açtı
onunla konusmayın yanlışlkla

bennn
enişteyle iki lak lak edim benn

ya bısey dıcem ne yasak anlamadımm ne dedıkte sılınmıs yazdıklarımız bıleyımde demıyım

anladım canım...hakkınızda hayırlısı olsun:) tez zamanda olur umarım herşey:))

kızlarr bayramda askıma bı kac saat trıp yaptım ama sonra barısınca elını optummmm delı harclık ver bana dıoo ben optum dıorum bızde ole elı open verıoo dıooo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…