sağol gülpembe ama 2 sene oldu canım mezun olalı ve hala işsizim.bazen hani derlerya burama kadar geldi aynen öyle yaniiiiiiii.
vok tavaya yetişemeyenler üzülmesin. ben bundan almıştım Ikea'dan fiyatı 9.95 TL.
olur canım olur hiç üzülme ALLAH saglık versin ne mzeunusunki[/
kamu yönetimi mezunuyum canım
off gızlar bısey dıycem
sımdık days ın kapandıya artık uretımı yok benımde cok hoşuma hıden 1 nevresım ıle bı örgu battanıyesı var sımdık alsam mı almasam mı dıom sonra bulamazsam cok üzülürum evkuru hıc sevmıyom ama hazıranda baslıyo takst benımde ozmna azalır dıom hem 20 30 tl olcak ayda takstlerı
napsam sızce
Böcük çok istiyosan al kuşum ben bazen almıyom nasılsa yeni çıktı fiyatı ucuzlar diorum bi bakıorum hiçbiryerde yok bidaha ya da firma o modelin üretimin durdurmuş yada zam gelmiş.
Off diom anneme zamanında alsaydık ucuza alcak şimdi fazla para verdik dioum boşuna, içime oturuyo doğrusu. En kötüsü de aklımda kalıo ya başka bi model beğenemiyorum bende
Aklında kalıp üzülcem diosan al derim ben.Üsteli geçen sene bursada çalışırken hatıra olarak mor olan takım varya battaniye li olan nakitte 150 ytl ye almıştım annem de okadar pazarlık yapmıştı adamla.Fiyatı da iyi yani.
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız .Güle güle kullanın bende birkaç şey eklemek istedim. Bu aldıklarım sizin eseriniz hiç aklıma böyle şeyler almak gelmemişti .Epey bi zevk sahibi oldum sayenizde...Ya bu sabunluklar neden pahalıAma değer çok beğenerek aldım...Umarım sizde beğenirsiniz.Taşları simleri çok hoşuma gittiii sabunluk ve diş fırçalık toplam 41 tl tuttu netten baktım fiyat normal ama aldık artık ... delikafadulden Birde kuş yuvası gibi kavanoz aldım pencereli ama cam değil plastik bişey koymuşlar 3,5 tl ye içine bakalım neler konabilir epeyde büyük. laelaelaelaelae
olur canım olur hiç üzülme ALLAH saglık versin ne mzeunusunki[/
kamu yönetimi mezunuyum canım
üzme sen tatlı canını inş olur tam o sektörüde bilmediğim için bişey diyemiyomama inş cok cok iyi bir iş bulursun :teselli:
çok güzelmiş böcüğüm.turkuaz kahvesi tahminimce daha güzel durur.turkuaz ve kahve çok güzel uyuyor birbirine çünkü.
böcügüm varya sen beni azdırıyon ha diyim sagaaaa sırnaşık şey anam al sekerim aklında kalcagına yanında kalsın hazirana kadar elbette düzelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?