Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol gülpembe ama 2 sene oldu canım mezun olalı ve hala işsizim.bazen hani derlerya burama kadar geldi aynen öyle yaniiiiiiii.

off gızlar bısey dıycem
sımdık days ın kapandıya artık uretımı yok benımde cok hoşuma hıden 1 nevresım ıle bı örgu battanıyesı var sımdık alsam mı almasam mı dıom sonra bulamazsam cok üzülürum evkuru hıc sevmıyom ama hazıranda baslıyo takst benımde ozmna azalır dıom hem 20 30 tl olcak ayda takstlerı
napsam sızce

kızlar tchibo ya da gelmiş takı askısı bilginizeee 29,95 TL
[/IMG]

Son düzenleme:
Mandilin evt cnm yeni gelmiş özdileğe normal tabaklar bölümnde değil de dekoratif eşyaların olduğu bölümlerde satılıyo ben grisinden aldım resimdeki çok basit duruyo canlısı süper gerçekten :dance:

Böcük çok istiyosan al kuşum ben bazen almıyom nasılsa yeni çıktı fiyatı ucuzlar diorum bi bakıorum hiçbiryerde yok bidaha ya da firma o modelin üretimin durdurmuş yada zam gelmiş.

Off diom anneme zamanında alsaydık ucuza alcak şimdi fazla para verdik dioum boşuna, içime oturuyo doğrusu. En kötüsü de aklımda kalıo ya başka bi model beğenemiyorum bende

Aklında kalıp üzülcem diosan al derim ben.Üsteli geçen sene bursada çalışırken hatıra olarak mor olan takım varya battaniye li olan nakitte 150 ytl ye almıştım annem de okadar pazarlık yapmıştı adamla.Fiyatı da iyi yani.

bıde bunu cok beğenıyom turkuaz kahvesını 180 tl almıstım sımdık 140 tl napsamkı

cok kararsızım ama içimde kalır en ıyısı bu aksam cıkıp bakem gene olmazsa evkurdan alcam ıkısını hazıranda baslasın evkuru hıc sevmıyom ınş ceyıs aldım mağazada varıdr ama onlarda hemen takst başlatıyolarsenağlama bu ay hıc param yok

çok güzelmiş böcüğüm.turkuaz kahvesi tahminimce daha güzel durur.turkuaz ve kahve çok güzel uyuyor birbirine çünkü.

CANIM HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN ALTTAKİ AHŞAP KUTUNUN İÇİNE EKMEK KOYABİLİRSİN MESELA yerimseniben

böcügüm varya sen beni azdırıyon ha diyim sagaaaa sırnaşık şey anam al sekerim aklında kalcagına yanında kalsın hazirana kadar elbette düzelirsin

, ben senin gelinliğini görmedim, fotosunu ekledinmi nerde?

hayatım, rica ederim canımcım.

songa, bende bir süre işsiz kaldım. zor bir durum anlıyorum seni ama hayırlısını dile elbet istediğin gibi bir işin olur.

böcük, kahve turkuaz olan daysinse bende bayılıyorum ilk çıktığı günden beri aşığımona ama aldırmazlar bana ya çok fazla oluyor ayrıca yatak odam küçük nere sığdırcam off off

çok güzelmiş böcüğüm.turkuaz kahvesi tahminimce daha güzel durur.turkuaz ve kahve çok güzel uyuyor birbirine çünkü.

bende bayılıyım kahve turkuaz uyumu ve kırmızı sıyah beyaz uyumuna cok guzel malıda ock guzel kullandık cunkum evt evt alım barı

böcügüm varya sen beni azdırıyon ha diyim sagaaaa sırnaşık şey anam al sekerim aklında kalcagına yanında kalsın hazirana kadar elbette düzelirsin

sen baa bakma aman dıyım yoksa ıflas eden sonra kocada bulaman elınde patlar ceyısın:roflol:

ay burcu ıle arsıma gelse bıde onlar deseler fıkırlerını

Böcük , bende ilk sıradaki kırmızı olanına vurgunum ya :) harikaaa
evkurda ne kadar kuzucum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…