Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eee bende öyle birsey olmadı neden duvak ayrı fiyata tabi tutuluyo ki

kimi yer fiyata dahil etmiyormuş canım. duvağıda tüm dantel istersen fiyat çok fazla değişiyormuş. benim gelinliğimde duvak fiyata dahil, bilinen şekilde olucak rahibe modeli ama kenarlarında dantelin kenarları konarak.

buket bende aynı fiyata aldım yani 3680 beyaz eşyalarımı. ondan sordum sana neleri aldın diye.

ama ben çamaşır, bulaşık, dolap 3680 tl.

bi de bu zeytinlikler nerde var?

hımmm benimde modelim seninkiyle aynı inş. istediğimiz gibi olurrr provalar cok zevkli valla Şeniz

hımmm benimde modelim seninkiyle aynı inş. istediğimiz gibi olurrr provalar cok zevkli valla Şeniz

inşallah canım, ben bir kez prova oldum o da kalıp içindi, haftaya c.tesi tam görücem kısmetse.

buda oturma odasına alacağım halı.

çook uygunmuş fiyatı gümüş grisi güzel olabilir hiiçte görmedimözdilekte yeni galiba.

kızlar bakın ne değişik bir zeytintabağı

bu nerdeeeee satılıyor songacım? kaydirigubbakcemile2

üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzz çok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım

kızlar zeytinlikler harika yaa :) benim neden yok
bu arada bimden bende wok tavaya son anda yetişip aldım :)

royal halıda %40 ındrım yazıyordu her sbh göruyom

eccu senın gelınlığe bayıldım tubışınde benzıyo ınş ıstedığınız gıbım olur

üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzz çok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım

üzülme canımcım herseyde bir hayır vardır istediğin işe en kısa zmanda girersin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…