- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
, ben senin gelinliğini görmedim, fotosunu ekledinmi nerde?
hayatım, rica ederim canımcım.
songa, bende bir süre işsiz kaldım. zor bir durum anlıyorum seni ama hayırlısını dile elbet istediğin gibi bir işin olur.
böcük, kahve turkuaz olan daysinse bende bayılıyorum ilk çıktığı günden beri aşığımona ama aldırmazlar bana ya çok fazla oluyor ayrıca yatak odam küçük nere sığdırcam off off
Böcük , bende ilk sıradaki kırmızı olanına vurgunum ya :) harikaaa
evkurda ne kadar kuzucum ?
Allah seni emi zeki şey. gerçi bende eksik demişim fotosunu deyeydim karışıklık olmazdı.
afiyet olsun
kızlar bakın ben bu 3 lü zeytin tabağının teklisini mudodan 3,5 tl ye aldım..
ev sizin sanırım hayırlısı olsun sekerciğim evet 28ine kadar bende alıcam inş yarın bi sorun cıkmazsa cok ii düşmüş fiyatlar cunku gerçi evde kalcakda :S
inşallah canım, ben bir kez prova oldum o da kalıp içindi, haftaya c.tesi tam görücem kısmetse.
buda oturma odasına alacağım halı.
üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzzçok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım
kızlar zeytinlikler harika yaa :) benim neden yok
bu arada bimden bende wok tavaya son anda yetişip aldım :)
kızlar tchibo ya da gelmiş takı askısı bilginizeee 29,95 TL
ay burcu ıle arsıma gelse bıde onlar deseler fıkırlerını
kızlar bim ın kampanyası vardı ordan aldım 19,90 tl
kızlar çamaşır mak konusunda yardıma ihtiyacım var... aslında beyaz eşya konusunda kararsızım...
ben siemens düşünüyordum... fakat kayınvalidem samsung veya bosch alın dio... kararsızım.. samsung alan varmı... çevresinde kullanan falan???
arsıma ya ıcımde kalırsa ozmn daha kötu olmam mı tek ben mı böle oluyom sız olmaz mısnız -tatlicadiarzu-
kızlar işle ilgili yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.birnebze de olsa rahatlıyorum sizlerin sayesinde
kullanacak olan sensin bence kendi istediğini al
sonra insanın içine kalıyor ben onu istemiştim diye
üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzzçok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?