Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benımde bı odm bııle yok artık ev alırken kıralarken evın buyuk olmasına özen gostercem mecbur yoksa kaldım dısarda:roflol:

Böcük , bende ilk sıradaki kırmızı olanına vurgunum ya :) harikaaa
evkurda ne kadar kuzucum ?

ılk sıradakı kırmızı dedığın beyaz kırmızı olan demı alttakı daha bordu gıbı bıseydı bende ustekını sevyom ama yok alttakıde cok guzel duruyodu yanı:asigim: valla unuttum sımdık ha 140 örgu normallerde 60 olsa gerek ama aksama kesın öğrenırım tmm mı cnm

sen baa bakma aman dıyım yoksa ıflas eden sonra kocada bulaman elınde patlar ceyısın:roflol:

te öle deme yarın kısmetse bulasık makinesi ile camasır makinesini alıcam vala üzülürüm cok kararsızımda suanda zati :1no2: senağlama

eve alcaksın sen sanırsam demı
yoksa ceyıs ıcn mı

bakman gızlar bana bıseyler dıyın napım yahu nevresım konusunda

Allah seni emi zeki şey. gerçi bende eksik demişim fotosunu deyeydim karışıklık olmazdı.

afiyet olsun

sağol şekercim
nazorta gönderdim sen meşkulmüşsün düzelince atcek sana

kızlar bakın ben bu 3 lü zeytin tabağının teklisini mudodan 3,5 tl ye aldım..

çok ciciler bende bi bu var

ev sizin sanırım hayırlısı olsun sekerciğim evet 28ine kadar bende alıcam inş yarın bi sorun cıkmazsa cok ii düşmüş fiyatlar cunku gerçi evde kalcakda :S

sağol canım Allah razı olsun
kısmet diyelim şimdi alamayızda zati çünkü benim borc harc çok malum çeyiz ödemeleri ee nişanlımda askerden 1,5 ay önce geldi yeni işe girdi onun için bekliyoruz :)

inşallah canım, ben bir kez prova oldum o da kalıp içindi, haftaya c.tesi tam görücem kısmetse.

buda oturma odasına alacağım halı.

ben görmüştüm onu :1ninca:

üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzz çok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım

hakkında hayırlısı olsun canım üzülme elbet bulacaksın

kızlar zeytinlikler harika yaa :) benim neden yok
bu arada bimden bende wok tavaya son anda yetişip aldım :)

güle güle kullan

kızlar tchibo ya da gelmiş takı askısı bilginizeee 29,95 TL

nerede bu tchibo :uhm:

ay burcu ıle arsıma gelse bıde onlar deseler fıkırlerını

yanlış hatırlamıyorsam sen daha önce farklı bi renginden almıştın
aynı model farklı renk bişe alma derim
ama içimde kalır üzülürüm diyorsan al kaydirigubbakcemile2

kızlar bim ın kampanyası vardı ordan aldım 19,90 tl

iyi günlerde kullan
kapaklı alman iyi olmuş
yeni evlenince misafirler hep borcam getiriyor ama hepsi kapaksız getiriyor :roflol:

kızlar çamaşır mak konusunda yardıma ihtiyacım var... aslında beyaz eşya konusunda kararsızım...
ben siemens düşünüyordum... fakat kayınvalidem samsung veya bosch alın dio... kararsızım.. samsung alan varmı... çevresinde kullanan falan???

darkangel gule gule kullan emın ol herkes sana ondan getrcek ama tubının dedığı gıbı kapaksızlardan

arsıma ya ıcımde kalırsa ozmn daha kötu olmam mı tek ben mı böle oluyom sız olmaz mısnız -tatlicadiarzu-

nastasıa h geldın cnm yoktun baya özledık senı
ben arcelıkten baskasına hıc bılmem kullanan yakınımda yok tatlım maalesef yardımcı olamıycm

kızlar işle ilgili yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.birnebze de olsa rahatlıyorum sizlerin sayesinde

samsung hakkında bi fikrim yok. ben bosch aldım. ancak bosch ve siemens'in ürünlerini karşılaştır aynı fabrika

siemens kullanan tanıdıklarım var hepsi de memnun. ama ben bosch tercih ettim. zaten dediğim gibi simens ve bosch modeline kadar aynı

arsıma ya ıcımde kalırsa ozmn daha kötu olmam mı tek ben mı böle oluyom sız olmaz mısnız -tatlicadiarzu-

ah ah benim içmde neler kalıyor ama sonra daha güzelini görüyorum iyiki almamışım diyorum
sen kendini tanırsın ne görürsen gör aklında o olacaksa al ama daha iyisini görünce ona vurulurum diyorsan bekle
tabi yinede sen bilirsin

kızlar işle ilgili yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.birnebze de olsa rahatlıyorum sizlerin sayesinde

Şeniz

ewt böcüğüm gelemiodum yaa söz nişan derken okdr yoğun bi koşuşturmacanın içine girdimki sorma hiç vakit bulamadım anca bazen gelip yazılanları biras okuyorum okdr...

yaa haklısınız aslında boschla siemens aynı fabrikada birleştirilio biliyorum... fakat kararsız kaldım ki ben hep siemens alacam diodum... sanırım gene siemense bakacaım:)))

nastasia, bosch ve siemens aynı fabrika üretimi. .Ama samsung hakkında pek fikrim yok.
Bu arada bende siemens aldım.

kullanacak olan sensin bence kendi istediğini al
sonra insanın içine kalıyor ben onu istemiştim diye

tubiş, aldım sağol canım. halıyı görmüşsündür herhal bir yıldır bakıyoruz.

gelinlikte ne kara kaldın. bizimorda snein istedin tarzda gördüydük ama iki parça yapmışlardı.

tchiboyu bende sorcaktım adaşım önce davranmuş nerelerde var bilen bilgi versin lütfen, birde bernardo vardı o bi cevahirde varmış sanırım başka yerde varmı?

nastasia, bizde herşey bosh annemde de öyle. siemensle bir olduklarını bilmidim kızlardan öğrendim.

üfffffffffffff ya bütün arkadaşlarım işe girmiş bir ben kaldım işsizzzzzzzzz çok üzülüyorum yaaaaaaaa
konumuzla alakasız ama sizi sevdiğim için yazdım

walla yazdığını okuyunca dayanamadım yazdım:1shok: aynı dertten muzdarip biri olarak okadar çabalayıp üniversiteye girip okadar sene okuyup işsiz kalıca insan sinir oluyor..bende 2.5 senedir iş arıyorum :çok üzgünüm:ama yok yok yok...allah sanada sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…