Öyle tabi haklısın ama insan ister istemez düsünüyor, Allah yardımcımız olur insallah, hele bi gelsinde opuyorumnanaktan
aa hemen geliyorum bacım, bak hic giremiyorum diye kacırıyorum resimleri hep, söyledigin icin sagol canım Şeniz
Aramız cok cok cok iyibirde isleri acıldı sükürler olsun, borcları ödüyorlar yavas yavas, aralıkta kursa baslamayı düsünüyor sonrada hazırlıklar baslıcak Allah nasip ederse :Saruboceq:
Yalnız cok özlüyoruz canım ya, tam 7 ay olcak 1 ekimde birbirimizi görmeyeli, burnumda tütüyor resmen, askımın haberleri geliyor bana cok durgunlasmıs gülmüyormus eglenmiyormus eskisi gibi, arkadası bana diyorki yenge seninle konustuktan sonra buna bi haller oluyor anlatamam diyor, ama baska zaman suratı asık dolasıyor öyle, kıyamam ona ya gecsin artık su zaman bitsin artık bu hasret mafoldumben
ohhh be cok sevindim aranizin iyi olmanizi.. varsin özlem yüzünden moreli bozik olsun baska bir sebep olmasina..özlemek zordur ama bide güzeldir.. aralikta kursa baslicak demek hadi hayirlisi.... oh be gercekten cok sevindim seninde yüzün gülsün bunu hak ediyorsun.. ottoya baktim bütün kataloglarini siparis verdim geldi.. özelikkle home affarirs ürünleri cok güzel ama cok tuzlu
papi bir tane pembe göğsü boncuklu vardı onu diosun zannımca
bende ona aktım annem de hemen dedi bohçaya böyle bişey alınır diee
ykm de siyah ve krem böyle payetli vardı buna benzer
onlarda sanırım kom un
orda görmüştümm
o pembeliden banaa da haber ver bulursan papimm
aay çok merak ettim senin eviiii
benim evimin merak edilcek bir yani yok.. gercekten burda gördügüm yeni gelin evlerinin yaninda solda 0 kalir.. koltuk takimimizi daha yeni aldik ama henüz gelmedi eski bir koltukla idare ediyoruz tv ünitenin raflari fitrini bom bos.. daha yeni yeni toparlanmaya calisiyoruz.. esim türkiyeden geldigi icin bu tür seyleri en sona biraktim birlikte düzelim evimizi diye.. esim de saolsun sen neyi begeniyorsan öyle yap ben anlamam bu islerden diyor :) aslina baklirsa bende pek anlamam
Ayy unutmadan, demin günlükte okudum,
lepi nisanlanıyormus yarın,
canım benim Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. Şeniz
Bana müsade yemek saati gelmis acıkmasam farketmicektim cokacimcoook
sonra görüsürüz kızlar, fmk'cım seni gördügüme cok sevindim canım Şeniz
bu arada asagda Papimi gördüm, kız sen Rami'de mi oturuyorsun? Daha Subatta ordaydım insan önceden haber verirdi dimi sanada ugrardım opuyorumnanaktan
hevin otto ya bakiyorum hol icin bir perde lazim bana bitane görmüstüm aklimdaydi simdi tekrar baktim online ve ne görim indirimde
anaa Ramide ne işin var senin yaw?
CAnımm benimm bunlar tatlı hüzünlerr sakın kendini üzüpte ağlama özellikle annecinin gözlerinin içine sakın bakma :1no2:günaydın kızlar
bu gün çeyizimi almaya gelecek nişanlım ve ailesi
evimiz bnm eşyalarım toparlanınca sanki bomboş oldu(
yavaş yavaş kopuyorum evimden:çok üzgünüm:
Ohh ne güzell kaydirigubbakcemile2ne dımek ben sıkıldım onlardan daha ısteyen varsa verrım
kurbanda gelcekler cnm gtmemıze gerek yokkaydirigubbakcemile2
ahanda altin renginde avize
[/URL][/IMG]
almak istidigim mumluklar
[/URL][/IMG]
Walla pashminamm getiriyolar saolsunlar bende geri çevirmiyorumm napimm kaydirigubbakcemile3betaa güle güle kullan canıımm
gerçi bunlar sende vardır
gelenler ıvır zıvır getirmesinler bence yaaa
yeni gelin evinde herşey oluoo artııkk
biz arayıp gidioruz neyini eksik diyee
yADa pasta aalıozzz
ıvır zıvırr atılıp kalıo biryerlerde değeri olmuooo
Yaa evet onlardan bende alıcaktım ama içinde hep ayıcıklı arabalı tam çocuklar için kalıplar vardı.Bana bu kadarı yeter bende 1 TL ye aldım bunlarıı kaydirigubbakcemile3şu kurabiye kalıpların 25 parçalık olanlarından aldırdım kipadan benimkine koca kutuu
hemde 5 ytl idii
dedim koş kap bitane burda kipa yokk
beta yerimseniben
aa evet ama var içinde kalpli yıldızlı şeylerden
şemsiye ,bisiklet tenis rakettiiii vs...
bakıorum hemen betammm
anacım benim k.valideler orda oturuyor, tamamdır Papim dügünüme geliyorsun ona göre, Eyüp'te olcak büyük ihtimalle hihoyyyt
hadi cıktım karnım zil calıyor, sonra görüsürüz sekerler,
yasasın benimde bir uzaktan komsum oldu artık Papim gel yamacıma Şeniz
papii aynı şeyi beğenmişiz demekki
belki seninkinin katalogta ona benzer şeyler bulabilirsinnn
banada şeyy ett çaktırmadann yani haber ver
alayım bende
çok hoş çıkmışsın betammm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?