Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu arada otto'nun sitesine baktınmı yüzde 50'ye varan indirimler var opuyorumnanaktan

ohhh be cok sevindim aranizin iyi olmanizi.. varsin özlem yüzünden moreli bozik olsun baska bir sebep olmasina..özlemek zordur ama bide güzeldir.. aralikta kursa baslicak demek hadi hayirlisi.... oh be gercekten cok sevindim seninde yüzün gülsün bunu hak ediyorsun.. ottoya baktim bütün kataloglarini siparis verdim geldi.. özelikkle home affarirs ürünleri cok güzel ama cok tuzlu

canım benim cok sagol Şeniz
yok Allaha sükür hersey o kadar güzel gidiyor ki nazar degecek diye cok korkuyorum, Allah korusun, gecti o zor günler bitanem geldide gecti cok sükür :Saruboceq:
Allah hepimizin mutluluklarını daim etsin :Saruboceq:

Home affairs'in ürünleri cok güzel gercekten, cokda pahalı degil ama, hatta istersen amazon'a bi bak aynıları bazen orda daha ucuza bulunuyor yada ebay'de. Bide hani topicte hemen hemen herkeste olan hayalet tuzluklar var ya, amazonda dolu bisürü renkler var, yemek takımı bulabilsem hemen ona uygun bende alcam tuzluklardan zemuszemus

Bana müsade yemek saati gelmis acıkmasam farketmicektim cokacimcoook
sonra görüsürüz kızlar, fmk'cım seni gördügüme cok sevindim canım Şeniz

bu arada asagda Papimi gördüm, kız sen Rami'de mi oturuyorsun? Daha Subatta ordaydım insan önceden haber verirdi dimi sanada ugrardım opuyorumnanaktan

bende merak ediyorummmm delikafadulden

vvuuu dedim görünce, saten göğüs kısmı pullu gibiydi sanırım aynısını beğenmişiz kaydirigubbakcemile5 muhahah ben artık aşkıma sorcam böle şeyleri, bize bi kataloglar geliyo görsen dedi bayılırsın uuu dedim sen bakmasana ööle şeylere lülülülülülü

valla benim aşkım çok karışıo ööle şeylere, ben modern istiyorum o ille herşey olcak diyo, hele gümüşlük konusu oldumu aa o olmadan olurmu diyo salon salon olmaz o zaman diyo :umursamaz: çok merak ediyorum bizim ev nası olcakk :1ninca:

ayrıcanaa sanmaki böle diyerek bizden kurtulabilirsinn, biz çok merak ediyoruz senin evini ve böyle düşünme herkesin zevki farklıdır sonuçta bazıları caf caf sever bazıları sade sever, herkesşn ev güzeldir ve her evden örnek alıncak bişiler mutlaka vardır :içelim:

Ayy unutmadan, demin günlükte okudum,
lepi nisanlanıyormus yarın,
canım benim Allah tamamına erdirsin, mutluluklar dilerim. Şeniz

evett bende okudum gelip yazcaktım unutmuşumm.. o neden gelmiyo artık burayaa :uhm:

hevin otto ya bakiyorum hol icin bir perde lazim bana bitane görmüstüm aklimdaydi simdi tekrar baktim online ve ne görim indirimde

anaa Ramide ne işin var senin yaw?

hevin otto ya bakiyorum hol icin bir perde lazim bana bitane görmüstüm aklimdaydi simdi tekrar baktim online ve ne görim indirimde

cok sevindim canım hemen kap derim zemuszemus

anaa Ramide ne işin var senin yaw?

anacım benim k.valideler orda oturuyor, tamamdır Papim dügünüme geliyorsun ona göre, Eyüp'te olcak büyük ihtimalle hihoyyyt

hadi cıktım karnım zil calıyor, sonra görüsürüz sekerler,
yasasın benimde bir uzaktan komsum oldu artık Papim gel yamacıma Şeniz

günaydın kızlar
bu gün çeyizimi almaya gelecek nişanlım ve ailesi
evimiz bnm eşyalarım toparlanınca sanki bomboş oldu (
yavaş yavaş kopuyorum evimden:çok üzgünüm:
CAnımm benimm bunlar tatlı hüzünlerr sakın kendini üzüpte ağlama özellikle annecinin gözlerinin içine sakın bakma :1no2:
Allahh evinizden huzuru eksik etmesin tatlımm Şeniz
ne dımek ben sıkıldım onlardan daha ısteyen varsa verrım

kurbanda gelcekler cnm gtmemıze gerek yokkaydirigubbakcemile2
Ohh ne güzell kaydirigubbakcemile2
ahanda altin renginde avize

[/URL][/IMG]

almak istidigim mumluklar

[/URL][/IMG]

Fmk canımm ben bu avizeye ve mumluklara bayıldımm opuyorumnanaktan
Çok kokoşlarrr zemuszemus

papii aynı şeyi beğenmişiz demekki

belki seninkinin katalogta ona benzer şeyler bulabilirsinnn

banada şeyy ett çaktırmadann yani haber ver

alayım bende

Kızlar bunlarda bayramda ziyaretimize gelen misafirlerimizin bize getirdiği ev hediyeleri..
Çeyizimden değil ama topik şenlensin diye koyuverdim kaydirigubbakcemile3

Bunlarıda bugün ben aldım..
Temizlik bezi ve kurabiye kalıpları

betaa güle güle kullan canıımm

gerçi bunlar sende vardır

gelenler ıvır zıvır getirmesinler bence yaaa

yeni gelin evinde herşey oluoo artııkk

biz arayıp gidioruz neyini eksik diyee

yADa pasta aalıozzz

ıvır zıvırr atılıp kalıo biryerlerde değeri olmuooo

şu kurabiye kalıpların 25 parçalık olanlarından aldırdım kipadan benimkine koca kutuu

hemde 5 ytl idii

dedim koş kap bitane burda kipa yokk

beta
yerimseniben

Walla pashminamm getiriyolar saolsunlar bende geri çevirmiyorumm napimm kaydirigubbakcemile3
Zaten benimkiler bana yetiyorr şimdi iyice koyacak yer bulamıyorumm :sinifsinif:
şu kurabiye kalıpların 25 parçalık olanlarından aldırdım kipadan benimkine koca kutuu

hemde 5 ytl idii

dedim koş kap bitane burda kipa yokk

beta
yerimseniben
Yaa evet onlardan bende alıcaktım ama içinde hep ayıcıklı arabalı tam çocuklar için kalıplar vardı.Bana bu kadarı yeter bende 1 TL ye aldım bunlarıı kaydirigubbakcemile3

Bayramdan bi kaç foto ekledim profilimee bayram cicilerimi görmek istemişti hemşocum ve diğer kızlar bakabilürlerr zemuszemus

aa evet ama var içinde kalpli yıldızlı şeylerden

şemsiye ,bisiklet tenis rakettiiii vs...

bakıorum hemen betammm

betacım resimler on numero :)) ama hakkaten çok hoştu, b,rkaç ay önce ilk eşyaların yerleştiği zaman baktığımız o boş koltuklarda kanepelerde şimdi birlikte poz vermişsiniz, ben bile bi hoş oldum, sizlerin neler hissettiğinizi tahmin edemiyorum opuyorumnanaktan
Hep resimlerdeki gibi gülün inş. canım zemuszemus

hey hey heyy komuşmm :) raminin neresindeleer, benim büyük dede raminin kurucularındandır kesin tanıyodur bizimkiler kayınvalidenleri :) yenimahalledeydik biz, toptancıları hemen bitişiği :)

papii aynı şeyi beğenmişiz demekki

belki seninkinin katalogta ona benzer şeyler bulabilirsinnn

banada şeyy ett çaktırmadann yani haber ver

alayım bende

bakimm videodan bulup gösteriyim.. gerçi kom satıyolarmı bilmiyorum ama :uhm:

ulaa ben dükakna girip iç çamaşırı almaya utanırım, aşkım satıyo ahahahah o benden daha rahat valla o konularda

çok hoş çıkmışsın betammm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…