- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüğüm gelmeye çalışacaım daha sık artık inş:))))
benim düğün tarihim 21 haziran...
tubiş, aldım sağol canım. halıyı görmüşsündür herhal bir yıldır bakıyoruz.
gelinlikte ne kara kaldın. bizimorda snein istedin tarzda gördüydük ama iki parça yapmışlardı.
tchiboyu bende sorcaktım adaşım önce davranmuş nerelerde var bilen bilgi versin lütfen, birde bernardo vardı o bi cevahirde varmış sanırım başka yerde varmı?
nastasia, bizde herşey bosh annemde de öyle. siemensle bir olduklarını bilmidim kızlardan öğrendim.
gel görki malum günde 14 üne düştü :roflol:
walla yazdığını okuyunca dayanamadım yazdım:1shok: aynı dertten muzdarip biri olarak okadar çabalayıp üniversiteye girip okadar sene okuyup işsiz kalıca insan sinir oluyor..bende 2.5 senedir iş arıyorum :çok üzgünüm:ama yok yok yok...allah sanada sabır versin canım
üzülme canım yaaa senağlama yiyecek ekmeğin varsa bi yerlerde sen bulmadan o seni zaten buluyor önemli olan hayırlısı olsun yani...bende okul bittikten 2 yıl sonra iş bulamamıştım nasıl bi hal içinde oldugunu tahmin edebiliyorum Allah yardımcın olsun,hepimizin..:1hug:
ah ah bende 20,06,2009 istemistim ama erkek arkadasım askerden geldiğinde hemen iş bulamadı ve daha yeni girdi oyuzden bizde seneye inş ALLAHın izniyle 20,06,2010 da evlenmeyi planlıyoruzALLAHım sen yardım et hepmize
sendemi bürütüsss kaydirigubbakcemile5
ayy kızlar ben geldimm bugün yatağım yapıldı nevresimlerim serildi yatak örtüm kondu gelin gibi oldu yatağım
çok romantikmişşşş:asigim:
ağol süzelim.seninde aynı dertten muzdarip olmana üzüldüm ya.allahbaşka dert vermesin.yapacak bişey yok
ayy kızlar ben geldimm bugün yatağım yapıldı nevresimlerim serildi yatak örtüm kondu gelin gibi oldu yatağım
bu şekilde düşüş yaparsa iyi çünkü düğünden önce gelip gitmiş olacak
o şekilde gelinlik giymek istemiyorum yerimden kalkamam bile ben
ya arkama geçerse diye
Benim 3.gününde gelinlik giyeceğim bi yandan rahatsız olucam ama bi o kadar da rahat olucam anladınız siz onuhihoyyyt
dımples senden guzel olamaz ama. ayrıca dantellı nevresım mı serıldıyoksa normal mı saten mı
ayy bende gorcek myım o gunlerı yahubelkı bende sımdık evlenmış olurdum ama hayrlısı buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?