Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nastasıa hayrlı olsun cnm ayakkabına adımı yazmayı unutma kursun kalemle kucucuk yaz emı:icecream:

böcüğüm gelmeye çalışacaım daha sık artık inş:))))
benim düğün tarihim 21 haziran...

bende 21 istiyorum
aslına bakarsan 20 haziran istiyordm nişanlımın doğum günü ama cmartesiye denk geliyor
ve cmartesi günleri babam diyalize giriyor
+ 20 si malum döneme denk geliyor diye 14 üne gün aldık

gel görki malum günde 14 üne düştü :roflol:

ah ah bende 20,06,2009 istemistim ama erkek arkadasım askerden geldiğinde hemen iş bulamadı ve daha yeni girdi oyuzden bizde seneye inş ALLAHın izniyle 20,06,2010 da evlenmeyi planlıyoruz ALLAHım sen yardım et hepmize

güzelim tchibo cevahir ve metrocity de var benim emin olduklarım bu 2 yer

ağol süzelim.seninde aynı dertten muzdarip olmana üzüldüm ya.allahbaşka dert vermesin.yapacak bişey yok

çok teşkkür ederim arkadaşlar hepinize.bana moral oldunuz Şeniz

cok mutlu ol dimples ve suan aklıma gelmeyen bütün evlenmeye yakın tarihte olan kızlar cok mutlu olun

ah ah bende 20,06,2009 istemistim ama erkek arkadasım askerden geldiğinde hemen iş bulamadı ve daha yeni girdi oyuzden bizde seneye inş ALLAHın izniyle 20,06,2010 da evlenmeyi planlıyoruz ALLAHım sen yardım et hepmize

hayırlısı cicim
benmde nişanlım ocak başında geldi askerden
işte daha yeni iş buldu daha doğrusu kurdu
Allah utandırmaz inşallah

sendemi bürütüsss kaydirigubbakcemile5

bu şekilde düşüş yaparsa iyi çünkü düğünden önce gelip gitmiş olacak
o şekilde gelinlik giymek istemiyorum yerimden kalkamam bile ben
ya arkama geçerse diye

ayy kızlar ben geldimm bugün yatağım yapıldı nevresimlerim serildi yatak örtüm kondu gelin gibi oldu yatağım

çok romantikmişşşş:asigim:

hadi gözün aydın
merak ettim valla -tatlicadiarzu-
evet çok romantik bi vazo
tchibodan fiyatı 9,95 tl ebatları 14x14x4

inş canım ALLAH onların yardımcı olsun saglıkları kazancları yerinde olsun

böcüğüm gelmeye çalışacaım daha sık artık inş:))))
benim düğün tarihim 21 haziran...

ayy kızlar ben geldimm bugün yatağım yapıldı nevresimlerim serildi yatak örtüm kondu gelin gibi oldu yatağım

ohh hadi bakalım maşallahhh en güzel kısımlarındasın sanırım hazırlıkların
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşAllah bir ömür boyu canım

yazarım böcüğüm o heyecandan unutmazsam
arsimacığım ayy bende ondan çok korkuorum ilaç kullanırım diodum ama geçen yaz tatilde kullandım ve de sürekli ağrılıo oluo artık normalde hiç olmazdı ağrı mağrı(((

hayırlısı olsun herkes için kızlar... bende 20.06.2009 istiyordum fakat tutulan salonda o güne yer yokmuş... bende kurcalamadım başka salon olsun die ısrar etmedim:))) napalım öle olsun bakalım kısmet... güsel geçsinde...

bu şekilde düşüş yaparsa iyi çünkü düğünden önce gelip gitmiş olacak
o şekilde gelinlik giymek istemiyorum yerimden kalkamam bile ben
ya arkama geçerse diye

Benim 3.gününde gelinlik giyeceğim bi yandan rahatsız olucam ama bi o kadar da rahat olucam anladınız siz onu hihoyyyt

ayy sona yaklaşılınca heyecan artıo sanırım... bende daha mobilya falan yok ev falanda tutmadık daha zmn war die ağırdan alıoruzD
bakalım nası duygular yaşayacaım:)))

dımples senden guzel olamaz ama. ayrıca dantellı nevresım mı serıldıyoksa normal mı saten mı
ayy bende gorcek myım o gunlerı yahu belkı bende sımdık evlenmış olurdum ama hayrlısı buymuş

Benim 3.gününde gelinlik giyeceğim bi yandan rahatsız olucam ama bi o kadar da rahat olucam anladınız siz onu hihoyyyt

:roflol::roflol:
ben anladım :roflol:

dımples senden guzel olamaz ama. ayrıca dantellı nevresım mı serıldıyoksa normal mı saten mı
ayy bende gorcek myım o gunlerı yahu belkı bende sımdık evlenmış olurdum ama hayrlısı buymuş

evet sen benden önce evlenecektik
her işte bi hayır vardır üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…